שרשור ערב ביום ה-18 בעיר 2025

מורבידי

New member
סרטון : נטע וסיגל פותחות את הכל

אחרי שלא דיברו שבוע ...
גם סיגל מבינה שעליה ללקק לנטע אחרי שהיא רואה שנטע היא אהובת הקהל שבוע אחר שבוע.. סיגל מבינה שהיא צריכה לסגור את הפינה הזו...

MagnumTA007

Well-known member
אני באמת מאמין שהתוכנית תשתפר כשדודו יעוף.

אישית הדמות של האסטרטג הקר והמניפולטיבי מעניינת לי את הביצה המקושקשת שהכינו לי ככל הנראה מנוזל ביצים.
אני מבין שזה מפוסטר בלה בלה בלה ועדיין מעדיף לקחת את הסיכון עם ביצה טריה - בכל אופן אני כבר משתוקק לראות את החברים הטובים ממשפחת המושיע דומיניק אוכלים אחד את השני כמו אומלטות! בלי מלח!
חוץ משרי. אני מת על שרי.
אך חשוב מכל- יהיה לי סוף סוף שקט באוזניים מהסנפות הנזלת הבלתי פוסקות שלו!
לא ייתכן שאני היחיד ששם לב לדברים האלה!

נ.ב.
תודה לקודי

מורבידי

New member
פעם אחת לא שמעתי אותו מסניף נזלת !!
אגב

כחלק משיחות ה"פיפי קקי" הרגילות שלהם :/, הם דיברו אם הם מורידים את המיקרופון כל פעם כשהם נכנסים לשירותים. .אז כולם אמרו "ברור שכן" , ורק דודו אמר שהוא ממש לא , הוא נכנס עם המיקרופון לשירותים, ובטח העורך כבר רגיל לקולות שהוא עושה :/
וכן - שריי ומנואל הן פצצות מתקתקות , זה עוד יתפוצץ.
"יעלה להן הקוף מתישהוא" :/
דומיניק גם כבר נהפך לשולי .. למזלו הקהל התאהב בו בתוכנית הראשונה עם סיפור הרקע שלו. כרגע - גם אם יהיה בצד , הוא ימשיך לקבל קולות בזכות הרושם הראשוני. הרושם הראשוני שבה נתפסת דמות היא כל כך חשובה , מספיק טעות אחת , אבל אם היא בשבוע הראשון של המשחק, לא יעזרו כל החרטות והסליחות אחרת כך - יהיה קשה לתקן.

MagnumTA007

Well-known member
בא לך לעשות החלפות אוזניים?

אשמח לאוזניים נקיות וטהורות שמעולם לא עברה דרכן הסנפה כלשהי.
ואם אפשר על הדרך לעשות טוטאל ריקול ולמחוק מהדיסק הפנימי את כל הפעמים ששמעתי את הצליל הנוראי.
יקולל המסניף. ישתבח החתול.

מה עשו שרי ומנואל עכשיו? התחיל האקשן?

אתה לא היחיד. אני כתבתי פה לא פעם שהסנפות הנזלת שלו משגעים

אותי
זה מזכיר לי את ההסנפות של רועי בעונה שעברה

MagnumTA007

Well-known member
יברכך החתול האלוהי! תודה יחפה wuv u

את צודקת
לא רציתי להזכיר את המסניפן מהעונה המקוללת ההיא.
הם רודפים אותי לכל מקום!
ישמידם הארי הקוסמי!

נכון, רועי היה עדין לעומתו, אבל מעצבן נורא כי אצל רועי

זה היה מלווה במילמולים בלתי ברורים...

רועי היה נסיך

וגם את דודו אני מחבב ובלעדיו תהיה חבורת קומבייה משעממת יורם לא יתן לו ללכת כלכך מהר

tg151

Well-known member
מתרחשת דרמה גדולה עכשיו בעיר

נטע באה לשרי ושאלה אותה מה יקרה אם היא תעלה את סייף ל-18 אלף, כלומר תתן לו 7,000 ש"ח. שרי ענתה לה שתעשה מה שהיא מרגישה ומיד אחרי שנטע נכנסה לבנק, שרי כינסה את הקבוצה שלה והם לחוצים מאד עכשיו שנטע תעביר לסייף כל כך הרבה כסף כי במצב כזה מנואל לא יכולה לתת הרבה לשרי כי אז גם היא תהיה בסכנה. בקיצור, נטע טרפה את הקלפים עכשיו וכל מחנה דומיניק בלחץ אטומי עכשיו. אפילו מיכאל התחיל לקלל וקרא לבנות מטומטמות,מפגרות.

tg151

Well-known member
הלוואי. אבל אנחנו זוכרים איזה תאומי הדחות היו באח ולא עשו כל

כלום

שבוע שעבר הם בכלל לא דיברו על ההעברות של כספים

מה שקורה היום זה פשוט לא הגיוני. הם בפומבי מתאמים את ההעברות. הוא צריך לפסול אותם.

מורבידי

New member
שמעו , גם ההפקה לא יודעת בעצמה את הגבול ,הרי כל המשחק

מתבסס על ההעברות האלה.
מה זה המשחק הזה ? מה יש לנו כל השבוע ? הכל סביב הכסף. הכל.
יום אחד - מחלקים כסף לפי פלחי עוגה לכולם.
יום אחר מחלקים כסף לפי מיסים.
יום הבא מחלקים כסף לפי בחירה אישית.
הכל נע סביב חלוקות כספים - זו אחת מנקודות הביקורת כלפי התוכנית , שזה הציר היחיד שם. ולכן אם ייקחו להם את הדיבורים על זה.. לא תהיה תזוזה.
מצד שני, אולי אם היו לוקחים את הדיבורים על כסף , היו מתגלים צדדים נוספים , חיכוכים בנושאים אחרים. קיצור - ההפקה, כמונו, הולכים ומגבשים את התוכנית תוך כדי תנועה כפי שנאמר.

tg151

Well-known member
שרי אמרה שהיא שאלה אותה מבחינה מתמטית מה יקרה

כאילו בתאוריה. אז שרי אמרה לה שהיא תשים את לימור בסיכון ושם נגמרה השיחה. מחנה דומיניק בלחץ אטומי עכשיו. כי עכשיו זה אומר ששרי סכנה ורומי בסכנה ולימור אמרה שאם זה נכון היא לא יכולה להעביר הרבה כסף לשרי כי אז היא תרד לאזור הסכנה

מורבידי

New member
לכאורה הם לא ממש אומרים, הם מדברים ב"תרחישים",

הם כל היום ככה, כל היום בתרחישים של "נניח אם אתן ככה וככה לאדם זה או אחר. .וההוא ייתן ככה".
זה לא הכי תקין ,אבל מחליקים להם את זה.
שמעו - ההפקה ניזונה מזה . בלעדי התככנות הזו אין תוכנית.
אני רואה עכשיו בלייב , שיש מתח מטורף באכסניה.. שריי.. מיכאל.. כולם על קוצים מתוחים ועצבניים ביניהם

tg151

Well-known member
אה, מותר להם לבקש כסף אחד מהשני?

כלומר מותר לי ללכת ולבקש מנטע אם היא יכולה לתת לי 2,000 ש"ח? ומותר לה לענות לי?

למעלה