מצאתי, תודה
D dardor New member 5/8/12 #20 אלכס ממש צריך לתת את תחרות חייו בלי טעויות כרגע 15.800 זה ארד, נראה גבוהה מדי..
D dardor New member 5/8/12 #22 מדליה לא תהיה אבל אחלה תחרות צריך להגיד, הרמה בתחרות הזאת מאוד גבוהה.. כל הכבוד לאלכס. בינתיים הישראלי המצליח ביותר בלונדון...
מדליה לא תהיה אבל אחלה תחרות צריך להגיד, הרמה בתחרות הזאת מאוד גבוהה.. כל הכבוד לאלכס. בינתיים הישראלי המצליח ביותר בלונדון...
H herouth New member 5/8/12 #31 לא מתאים לאולימפיאדה? אז איך הוא הגיע לגמר? ואפילו לא סיים אחרון בגמר?
M myaron New member 5/8/12 #35 אתה לא מבין, בישראלית "לא מתאים לאולימפיאדה" זה כל מי שלא הביא "לנו" את המדליה "שלנו".
C cscan New member 5/8/12 #49 כן, פרשן ההתעמלות שלנו, איך בדיוק הוא לא מתאים? אם הגעת לכאן ללכלך בלי שום ידע מינימלי בספורט, עדיף שתחזור לטמקא, one ושאר האתרים שמיימרים להיות אתרי ספורט.
כן, פרשן ההתעמלות שלנו, איך בדיוק הוא לא מתאים? אם הגעת לכאן ללכלך בלי שום ידע מינימלי בספורט, עדיף שתחזור לטמקא, one ושאר האתרים שמיימרים להיות אתרי ספורט.
trilliane Well-known member מנהל 5/8/12 #88 למרבה הצער שטילוב לא היה טוב ממנו... הרוסי הפגיז בדרגת קושי גבוהה במיוחד (שאלכס שטילוב לא מגיע אליה) והציון שקיבל בהתאם אינו שערורייתי.
למרבה הצער שטילוב לא היה טוב ממנו... הרוסי הפגיז בדרגת קושי גבוהה במיוחד (שאלכס שטילוב לא מגיע אליה) והציון שקיבל בהתאם אינו שערורייתי.
B BentzWatchJudo New member 5/8/12 #93 אכן מצער וגם מצער אבל לא מפתיע... שאנשים מתמרמרים מתוך חוסר ידע ותוך הפגנת אי הידע שלהם.
D dardor New member 5/8/12 #29 הרוסי עשה תרגיל מצויין אפשר היה לראות גם בעין בלתי מזויינת שהתרגיל שלו הוא הכי קשה לביצוע מכולם. אם כבר שטילוב הוא זה שהציון שלו היה נמוך מדי.. אם כי עדיין לא ברמה של השלישייה הבכירה
הרוסי עשה תרגיל מצויין אפשר היה לראות גם בעין בלתי מזויינת שהתרגיל שלו הוא הכי קשה לביצוע מכולם. אם כבר שטילוב הוא זה שהציון שלו היה נמוך מדי.. אם כי עדיין לא ברמה של השלישייה הבכירה
D dardor New member 5/8/12 #36 בגלל דרגת הקושי התרגיל עצמו של היפני היה יותר טוב מהרוסי, אבל הרוסי בחר לעשות תרגיל הרבה יותר קשה ולכן בשכלול יצא שהם בתיקו..
בגלל דרגת הקושי התרגיל עצמו של היפני היה יותר טוב מהרוסי, אבל הרוסי בחר לעשות תרגיל הרבה יותר קשה ולכן בשכלול יצא שהם בתיקו..
B BentzWatchJudo New member 5/8/12 #91 תזכיר לי בבקשה מה הרקע שלך בהתעמלות? אתה סתם צועק שערוריה מתוך חוסר ידע וחוסר הבנה (ואני ממש מתאמץ להתנסח בעדינות ולא להגיד על מה זה מעיד לדעתי).
תזכיר לי בבקשה מה הרקע שלך בהתעמלות? אתה סתם צועק שערוריה מתוך חוסר ידע וחוסר הבנה (ואני ממש מתאמץ להתנסח בעדינות ולא להגיד על מה זה מעיד לדעתי).