ג'ודו: אליס שלזינגר

זולניר נראית מצוין

יהיה קרב קשה מאוד.
מדהים שכל השמינייה הראשונה עלתה לרבע גמר, זה הופך את הדרך למדליה לקשה ביותר.

בשביל מדליה שלזינגר תצטרך לנצח 2 מתוך 3 קרבות, לא משנה באיזה סדר

נתון סטטיסטי מעניין

ספורטאים מישראל הגיעו 6 פעמים לקרב על מדליה אולימפית בג'ודו, מתוכן רק פעם אחת עברו דרך חצי הגמר (יעל ארד בברצלונה).
האם אליס תהיה השנייה?

dardor

New member
מי השישי?

סמדג'ה, ארד, פעמיים אריק, גל יקותיאל ו...?

BentzWatchJudo

New member
תשובה על זולניר

ניצחון ענק של אליס מול האוסטרית!
ברבע הגמר היא מול זולניר הסלובנית, ג'ודוקא חזקה מאד, ידועה כנאחס של אליס וירדן אבל למעשה בשנה האחרונה היא נאחס בעיקר של ירדן ופחות של אליס, אליס התמודדה איתה טוב יותר בשנה וחצי האחרונות והשיגה מולה שניים מהניצחונות הגדולים שלה (גמר גרנד פרי באקו 2011 והקרב על הארד באליפות אירופה 2012).

BentzWatchJudo

New member
פרט חשוב: כשאלס וירדן מנצחות את זולניר

הן מסיימות את התחרות עם מדליה. זה נסיון העבר

dardor

New member
ערוץ 1 ממש מגזים עם הג'ודו

כנראה הם חושבים שאולימפיאדה זה אליפות העולם בג'ודו..
עכשיו אין את אליס אז למה לא לעבור למשהו אחר? יש ספרד-אוסטרליה בכדורסל שזה יותר מעניין. ונגיד לא רוצים לעבור למשחק ארוך יש מלא דברים אחרים..

סלחו לי אבל זה ממש מוגזם. מישהו חייב להגיד להם שם.

doron62

New member
זלחו את יעל ארד במיוחד כפרשנית

משלמים לה צריך להצדיק את העניין.ושוב אני שואל למה לא משתמשים גם בפלטפורמה של ערוץ 33

BentzWatchJudo

New member
דורון

הסיבה שציינת היא לא הסיבה הנכונה. זה בדיחה נחמדה אבל לא מדויק בלשון המעטה
מסכים עם מה שכתבת על ערוץ 33.
תתפלאו אבל אני מסכים כמעט עם כל הביקורת פה על ריבוי של ג'ודו בערוץ 1.
לדעתי צריך להיות ערוצים ייעודים לפחות באינטרנט ויותר גיוון בשידור הראשי בערוץ 1.
יש לי גם כמה תשובות למבקרים על נקודות מסוימות אבל זה לא העיקר, אולי אני אכתוב משהו נוסף בהמשך.

doron62

New member
זאת לא הייתה בדיחה

אני משוכנע כשישבו ותכננו את לוח השידורים ושהחליטו לשלוח את פרשן יעודי ספציפי ללונדון (במקרה זה יעל ארד) היה ברור שהגודו הולך לתפוס נתח מרכזי בשידור (זה היה ככה גם באולימפיאדות הקודמות) .לא היו שולחים פרשנית רק בשביל 5 ספורטאים ישראלים שהיה ברור שלפחות 3 מהם כנראה לא יגיעו לרבע גמר ולכן גם לא יגיעו לשידורי הערב.אתה לא שולח פרשן כדי שיפרש קרובות בודדים.ברור שזה לא רק התשלום ליעל אלה עצם ההחלטה האסטרטגית לשלוח פרשן.

nitsansh

New member
בדיוק כך

מבחינת ערוץ 1, יש באולימפיאדה 4 ענפים חשובים: אתלטיקה, שחייה, התעמלות וג'ודו.
אפשר עוד לקבל את הבחירה בג'ודו כענף מספר 4, אבל להעדיף אותו על שחייה או התעמלות זה כבר הגזמה...
אם אני לא טועה, היה מקרה ששידרו ג'ודו בשעה שישראלי התחרה בשחייה... זה כבר סדר עדיפויות מעוות לחלוטין...

trilliane

Well-known member
מנהל
אתה לא טועה. כל הזמן חותכים בענפים האחרים

חתכו את סוף מוקדמות השחייה היום כדי לעבור לג'ודו (ממש לפני המקצה האחרון, עם השליחים של ארה"ב! מה היה כ"כ דחוף לעבור לג'ודו מה?); חתכו את תחילת גמר התעמלות נבחרות נשים היום... זה 10 דקות פה ו-10 דקות שם, כשבכל ערוץ אחר מתחילים להתכונן 5 דקות קודם... פשוט לא ייאמן! למה הכול חתוך, למה?!

ביורוספורט כבר ב-21:25 אפשר לראות את הוכבנד מדבר על רקע הברכה... רק בישראל יש תכנית קודמת שעולה על ההתחלה, ואז עוד חסות, ושנייה לפני המים נזכרים לעבור לגרטל, תודה באמת...

nitsansh

New member
אני לא יודע מה היה בבוקר כי יש לי עבודה...

בג'ודו היו קרבות גמר שנמשכו מעבר לזמן המתוכנן על חשבון ההתעמלות... זה הגיוני לדעתי...

trilliane

Well-known member
מנהל
צהריים, למעשה; אני דואגת לעבוד בין לבין

בקיץ יש לי פחות עבודה בלאו הכי. אגב, לפני ארבע שנים פשוט לקחתי חופש לשבועיים...

ואין שום דבר הגיוני במינוני הג'ודו של ערוץ 1. זו ממש בררת המחדל שלהם, לפעמים נראה שבלית בררה הם מוכנים לוותר על הג'ודו לטובת ענפי ספורט אחרים.

למעלה