ג'ודו: אליס שלזינגר

trilliane

Well-known member
מנהל
כן! יום בלי ג'ודו! פתאום השחייה התחילה בזמן

(אפילו לפני הזמן; לפני 12:00 שידרו מקצים מאמש) ולא נקטעה לפני הזמן; גילינו שיש מקצועות אחרים כמו שיט, אגרוף ואפילו, עכשיו – קפיצות למים!

אז מסתבר שכשערוץ 1 רוצה (או כשאין ישראלים סוף סוף ואורי לוי ויעל ארד לקחו יום חופש) אפשר לקבל תכנית יומית מעניינת ומאוזנת הרבה יותר. אם תרצו אין זו אגדה!

trilliane

Well-known member
מנהל
אכן. אחה"צ שידרו את השיט של צוברי ועוד

אני לא מצליחה להיזכר מה היה כי זה לא עניין אותי והייתי שקועה בדברים אחרים; אני זוכרת שב-17:00 שידרו כ-45 דקות מגמר קפיצות למים גברים ואח"כ עברו למשהו אחר וב-18:30 התחילו את השידור מההתעמלות בזמן. פשוט מדהים! אין ג'ודו אין בעיות! השחייה התחילה ונגמרה בזמן בלי לחתוך כלום וגם ההתעמלות (שנחתכה אמנם לטובת מהדורת מבט, אבל זה המחיר בערוץ ציבורי שאינו ערוץ ספורט ייעודי; למה לא משדרים ב-33 זו שאלה מצוינת).

אני תוהה מי מחליט על המעברים בין הענפים... התחושה בימים האחרונים הייתה שהג'ודו כל הזמן תובעים לעצמם זמן שידור על חשבון ענפים אחרים. מתחילים בבוקר, עושים טובה כשמשחררים קצת זמן לברכה (חותכים את ההתחלה והסוף) ואז בצהריים מיד חוזרים לעוד ג'ודו ג'ודו ג'ודו ומאחרים לגמר ההתעמלות בערב...

וכל זה מה? כשקרבות הישראלים אורכים זמן קצר למדי מכל העניין (וזה לא נאמר בזלזול חלילה, זו פשוט המציאות). אז למה הג'ודו תופס כזה נפח מטורף? רק כדי להצדיק את המשכורות של אורי לוי ויעל ארד?

nitsansh

New member
מי שמחליט זה העורך שנמצא במרכז השידורים

בלונדון

יכול להיות שערוץ 1 החליט לא להזמין עמדות שידור בימים שאין ג'ודוקא מישראל, ולאורי לוי ויעל ארד לא נאה לשבת ולשדר ממרכז השידורים "כאילו" הם משדרים מהאולם..(עכפי שעושה עמית הורסקי למשל)

trilliane

Well-known member
מנהל
יפוטר לאלתר!
יש לו משהו מג'ודו, אה?

עכשיו הבנתי איך זה עובד: הזמינו עמדת שידור אז למה לא לנצל אותה עד הסוף, מה?
באמת שלא אכפת לי איך נאה או לא נאה להם לשדר; מה שהיה בימים האחרונים היה מזעזע, והיום סוף סוף היה יום שפוי.

nitsansh

New member
לא הייתי קורה לזה שפיות... זה נראה יותר כמו

הפרעה דו-קוטבית (מאניה-דיפרסיה)...
אחרי שהרגילו אותנו למינון מוגזם של ג'ודו פתאום מונעים אותו מאיתנו? מי שהתמכר לזה ללא ספק יהיה בקריז...

nitsansh

New member
ויוחלף בעורך של הערוץ השוייצרי שיודע איך צריך

לנהל שידור ישיר עם 2 אירועים מקבילים...

BentzWatchJudo

New member
מבטיח לך שמיום שבת והלאה לא תראי יותר ג'ודו

יום שישי זה יום הקרבות האחרון בענף!

בהחלט מבין את התסכול וחושב שהביקורת שלך מוצדקת.
עצוב לי שהכבוד שעושים ברוממה לג'ודו גורם דווקא ליחסי ציבור גרועים לענף בגלל החלמאות של רשות השידור.
היה עדיף בהרבה שהיו ערוצים יעודיים לענפים השונים ולא שהג'ודו ישתלט על סדר היום של מי שלא רוצה בכך.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אני יודעת... אבל זה כבר לא ממש ישנה לי

כי גם השחייה מסיימ ביום שבת... (ואמנם הג'ודו בשישי, אבל זה באמת לא מה שמנחם אותי כאן).

nitsansh

New member
מסכים בהחלט עם כוכב מס' 2...

לגבי מס' 3... הייתי מסתפק גם ב-2 ערוצים... זה היה מספיק לכיסוי של הענפים והאירועים העיקריים בלי לזפזפ מאחד לשני... צריך להשאיר לצופים את הזפזופ במידה שהם רוצים...
אז לא הייתי מתנגד לשידור מלא ורצוף של הג'ודו באחד הערוצים, כי מי שחשוב לו לראות את המוקדמות בשחייה לא ייפגע, וגם חובבי ההתעמלות יקבלו את מבוקשם, ועוד יישאר זמן לענפים אחרים...
ומה שעוד חשוב: אפשר יהיה להמשיך לשדר גם בזמן ההפסקה בשידורים בין 7.50 ו-9.30...

heitner

New member
אני מסכים ולא מסכים אתך

מסכים שמגזימים עם הג'ודו.

לא מסכים כי כדורגל וכדורסל יש לנו כל השנה, ועכשיו הזמן לענפים שכל השנה נדחקים לפינה.

חבל שלא משדרים לנו את השיט...

dardor

New member
רק ביקשת וקיבלת שייט

ונכון כל השנה מקבלים כדורגל וכדורסל אבל לא כל השנה רואים טורניר בסדר גודל כזה של הנבחרות הטובות בעולם כמו ארה"ב וספרד. דווקא מתפתח משחק מאוד יפה בין ספרד ואוסטרליה כרגע.
ונתתי את זה כדוגמא כי זה מה שאני החלטתי לראות כרגע. אני בטוח שיש דברים אחרים מעניינים. לא חסר... מה עם כדוריד כדורעף? מה עם טניס שולחן? קפיצות למים? יש דברים נחמדים מאוד והאולימפיאדה זה הזמן להראות. אהבתי שהביאו היום לאולפן את יו"ר איגוד כדורעף חופים (או שזה לא היו"ר אבל מישהו שקשור) בשביל לנסות לקדם את הספורט הזה..

tapuzo

New member
כל 4 שנים מתברר שהאולימפיאדה די משעממת

מלבד טקס הפתיחה, כוכבים ממש גדולים באתלטיקה ובבריכה וספורטאים מקומיים כשהם מתחרים,
לאף אחד אין עניין מה עשתה הפיליפינים בבדמינגטון ומה עשו הצ'כים בכדורעף.
אבל ככה זה, יש הייפ סביב הארוע, ויש טקס פתיחה מושקע, אז מסתכלים גם בקזחסטנית ואזרבייז'נית הולכות מכות במזרן הג'ודו.

doron62

New member
טפוזו כל אחד ומה שמעניין אותו

אף אחד לא מכריח אותך לראות שום דבר..ולהפוך את הבורות לאדאולוגיה ולגלג על מה שלא מבינים זה לא לעניין.

למעלה