הגיאורגי אחד הכשרונות הגדולים בג'ודו
וזה היה ידוע גם לפני התחרות. אם היית אומר לי שמישהו במשקל הזה יפתיע הייתי אומר לך מיד שזה הוא. הוא עוד לא שנה בבוגרים ומנצח בלי הפסקה, ועצם זה שהוא הצליח להעפיל לאולימפיאדה ישירות עם בקושי 5-6 תחרויות זה זה הישג מדהים.
קיטאדי הרבה פחות מוכשר, ולמעשה אני לא בטוח שיש לו מדלייה מגרנד פרי או גרנד סלאם, אבל הוא תפס יום פנטסטי. מעבר לזה היה לו לא מעט מזל בהגרלה, ואת היריבים הטובים שהוא כן קיבל הוא השכיל לנצח. כל הכבוד לו.
לגבי הטורקי שסוסו ניצח - לדעתי הוא כן בין ה-40, ואם לא כנראה שזה בגלל שהוא איבד הרבה נקודות בזמן שלא היו תחרויות לקראת האולימפיאדה. הוא יריב עקשן שכבר ניצח פעם את סוסו והוא בכלל לא חלש.
לגבי אליס - קיבלה הגרלה נוראית. ביום טוב שלה אולי הייתה מנצחת את זולניר או את הצרפתייה, אבל היום היא לא הייתה טובה במיוחד. הזכירה לי קצת את הקרב של פולק בכך שלא הצליחה להיכנס לתרגילים משמעותיים. אני שמח שהיא לפחות ניצחה את דרקסלר. בסה"כ למרות היום החלש נתנה את כל כולה, והתמודדה מול טובות ממנה. יש אופטימיים שאמרו לפני התחרות שהיא ברמה של זולניר, גם אני לרגעים חשבתי כך, אבל זה אופטימיות קצת מוגזמת.
מסכים איתך לגבי היוקו הבודד, אבל אני מאמין שהוא ישתנה ביום חמישי
בהצלחה לאריק !!