הגמר הגדול

LiRs Lullaby

New member
בטח היו צריכות לעשות סיבוב שלם

ולהגיע מחדש לכביש הזה.

ובאמת הופתעתי שהאחיות הגיעו לפניהן. אבל יכול להיות שדרך העריכה אי אפשר היה לדעת כמה זמן אחרי הספרנים הן הגיעו.

always be me mc

New member
לא נוראאאא יאללה... סכי ושטי אתן המנצחות שלי!

עזבו מיליון זכיתם באהדת העם
כל אחת מאיתכן מיליון, הקשר שלכן מיליון יאללה

נתנו להם GPS (סתם בצחוק..) והם הגיעו ראשונים

לשוק , למרות הפיגור העצום ברכל.

והם יצאו שניים מהשוק, ובגלל ההתברברות של של מעיין ובת אל בפניה למלון הם הגיעו ראשונים לקו הגמר.

Lepton

New member
כן, אבל הרבה פחות מאשר בקובי וטליה

וגם מאשר ברומי וקורל. אני בכל-זאת מעדיף את מי שמצטטת סונטה של שייקספיר (תודה, רומי) על פני מי שלא יודעת שספרד היא באירופה.

BrightEye

New member
סינדרלות שלא ברור איך הגיעו כל כך

רחוק. הבורות שלהן מביכה נורא.
היחסים בניהן מקסימים, ויש להן הרבה ניחישות והרבה מזל, אבל זה כנראה לא מספיק.

שמש 33

New member
עם כל הכבוד לשייקספיר

המירוץ נותן ביטוי לשלל תכונות אופי ורק מיעוטן קשור לידע כללי. התכונות החשובות בעיני הן בריאות תקינה, הגיון בריא, קשר טוב בין בני הזוג תקשורת בינאישית טובה בכללי וכמובן עצמה פנימית, נחישות ודבקות במטרה. תכונות שיכולות לעזור הן ידע כללי נרחב, כושר ניווט וכריזמה אבל הן לא העיקר.
מעיין ובת אל(וכאן אני מתיחסת גם להודעה שמתחתיך) הגיעו לאן שהגיעו בזכות ולא בחסד, יש להן הרבה הגיון בריא, גם אם הידע הכללי שלהן לוקה בחסר ופה הן נבדלות מאלירן מהצמד א"א למשל.
לגבי המיקום בגמר - זה נטו עניין של מזל - נכון שכושר הניווט של קובי נפלא וזה לגמרי שלו אבל סדר ההגעה התהפך כל כך הרבה פעמים בשני פרקי הגמר משום שכל זוג התקשה במשהו אחר וכל זוג היה טוב במשהו אחר ותכלס תשומת לב רבה יותר של הסגולות היתה מביאה אותן לשטיח קודם ולו רומי וקורל לא היו שוכחות את הרמז במונית אולי הן היו מגיעות ראשונות - אין לדעת. כך שכל הזוגות היו ראויים בעיני, באותה מידה.
וסליחה שדברתי אליך בלשון נקבה בהודעה הקודמת

mmeny

New member
די,אני לא מאמין

לא חשבתי ולא פיללתי שהם יזכו.
הזוג האחרון שחשבתי שההפקה תרצה שינצח,
אולי אני צריך להתכונן ליוה"כ,לבקש סליחה

LiRs Lullaby

New member
טוב לא צריך להגזים

קובי וטליה לא כאלה נוראים.... לפחות יהיה להם כסף לבית. אני בטוחה שהאחיות והסגולות יקבלו קמפיינים וכל מיני הזדמנויות אחרות.

למעלה