לקובי וטליה על הזכייה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
אנחנו במיעוט פה, מה?

אמת שאין הרבה מקום להשוות בין בר ואינה לבין סכי ושטי. ההשוואה שלי נוצר המהמקום של האנדר דוג שאף אחד לא חשב שיגיע לאיזשהו מקום. כולם היו בטוחים שגם אינה ובר יעופו די מוקדם, יחד עם הרוח, וכל מה שקרה להן בעונה הזאת המחיש לי משפט מההגדה של פסח יפה מאוד: "וכאשר יענו אותנו - כן נרבה וכן נפרוץ!" ככה הן היו
.

ולהבדיל מהן, מעין ובת-אל היו יחסית מכוונות מטרה ומרוכזות. בר ואינה התעכבו כל כך הרבה פעמים בגלל שטויות שממש ריחמתי עליהן...

Lepton

New member
אני עדיין זוכר...

את בר המסכנה מנסה לשחק כדור נוצה, או את הניסיון שלהן לפרש בצורה חכמה יותר מדי את העששיות שהיו אמורות להוביל אותן הלאה... הן היו הפייבוריטיות שלי מהרגע הראשון, ובעונה הזו טליה וקובי, אז בשורה התחתונה אני שמח.

אורישקי

New member
אבל הן היו זוג טוב

שונות ממעיין ובת אל לגמרי אבל שתיהן היו הזוג הנשי והצעיר שאף אחד לא ציפה שיגיע כל כך רחוק. היו הפייבוריטיות שלי עונה קודמת (הפייבוריטים שלי תמיד מנצחים).

ny22

New member
מנהל
כתבת מדהים, ושמח בשבילך שזכית

כתבת כל-כך יפה ומרגש

שמח בשבילך

דווקא האחים היו היחידים, אבל ממש היחידים,

שאפילו פעם אחת לא תקעו שום פרסה ושום עצור לאינה ובר. לכל אורך המירוץ!!!אני אפילו זוכרת אותם קצת מסייעים ועוזרים.
עוד סיבה לחבב אותם

הם היו עם העין על אדל וטום עד חצי הגמר, ואח"כ כבר אין עיכובים. או כמו שאלון היה קורא להם: טום ואתל..." פחח...

אגב, דווקא לעקיבא ולענהאל הם לא היו הכי חביבים באותה משימת מדיטציה זכורה לרעה...

אורישקי

New member
אבל הם הבינו שהגזימו

בכ"א האחים היו תותחים אמיתיים. מצחיקים, שיחקו את המשחק. נהנתי מכל רגע לראות אותם על המסך.

מזל טוב לקובי וטליה

חבל שמסוגלות לא זכו,הלב שלי היה איתן,עם שתי הבנות המקסימות האלו ומלאות שמחת החיים.

אני שמחה שרומי וקורל לא זכו,בלתי נסבלות וגם הראיון איתן אחר כך....אין שכל - אין דאגות.

למעלה