לקובי וטליה על הזכייה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך
בהחלט מזל טוב ענק לפייבוריטים שלי!
|

הם היו הפייבוריטים שלי לאורך כל העונה ואני שמחה שהם זכו.

למרות שלרגע חשבתי שהסגולות יזכו, אך ההתברברות הקבועה שלהן היתה בעוכריהן.

בכל מקרה כבוד לכל הזוגות שהגיעו לגמר.

BrightEye

New member
בהחלט כל הכבוד לזוגות שהגיעו לגמר

כל זוג היה עם חיבור מצויין ויכולות טובות בתחומים שונים שהביאו אותם לגמר.

ruven7

Active member
הגיע יותר לאחיות או למעיין ובתאל

בגלל פספוס אומלל וחוסר מזל של פנייה אחת הן לא זכו.הגיע להן.
קובי וטליה,מהחלקים שראיתי-וזה לא כולם-לא ממש הרשימו אותי.

the red king

New member
תעשה ממוצע של המיקומים של אחד מהזוגות הגיע

במהלך העונה (כולל נקודות סיום שאף אחד לא הודח בהן) וככה תראה הכי טוב למי הכי הגיע לזכות.

the red king

New member
טוב אז אחרי דבריך אני מחליט שלא להחליט

בכל מקרה אלה היו 2 הזוגות המועדפים עליי (רומי וקורל וקובי וטליה).
העיקר שאחד מהם ניצח.

מנו 7

New member
ליהוק מדהים, עונה מדהימה, מזל טוב

למנצחים, אבל.... במשימת הרכבל התבוננתי בכבלים שאמורים היו להגן על המתמודדים מפני התרסקות. וראה זה פלא, נראה לי שבנגלה השנייה קובי לא עלה בכוחות עצמו אלא נמשך למעלה ע"י מפעילי הכבלים. קשה להאמין שאדם שהגיע לאפיסת כוחות בטיפוס כשעוד היה רענן, טיפס שוב כשהוא מרוקן פיזית ונפשית בקצב שאורנג-אוטנג לא היה מתבייש בו.

ועם זאת, קובי וטליה מנצחים ראויים. כמובן שאני מאוכזב על שהפיבוריטיות שלי, רומי וקורל, לא ניצחו.

מנו 7

New member
אם ההתאוששות שלו אמיתית ואם ה"עדוד" שקיבל

מטליה הפך אותו תוך 10 דקות מקובי החלשלוש לשמשון הגיבור התופעה ראויה לתואר 'הפלא השמיני'. אשרי המאמין.

הסבר:

בפעם הראשונה שקובי עלה על הסולם, על מנת לשמור על הסולם יציב (כי הוא פחד מההתנודדויות) הוא לא השתמש ברגליו אלא רק בידיו להעלות את עצמו, כמו שעושים על מתח. רואים זאת בברור, ואין שום הפתעה שכוחו אזל לו לחלוטין.
בפעם השניה הוא טיפס על הסולם בדרך הרגילה!
מכאן ההבדל בקושי ובמהירות.

מנו 7

New member
לא מדוייק, אם טיפסת פעם על סולם חבלים תלוי את

ודאי יודעת שבאופן בו קובי טיפס, מכיוון שהרגל המרימה דוחפת בזוית כ-45 מעלות, רוב משקל הגוף מועמס על הידיים.

היחידה שטיפסה נכון היא רומי. היא סיכלה את הרגליים סביב הסולם כך שהיא נשארה אנכית ורוב משקל הגוף הועמס על הרגל הגבוהה הדורכת/דוחפת על השלב, זו המרימה את הגוף.

אגב, הטיפוס של בתאל היה שערורייה. היא לא טיפסה, היא נמשכה למעלה ע"י המפעיל. אם שמת לב כשהגיעה למעלה היא הסבירה למעיין שהיא לא יודעת איך היא בכלל עלתה. היא הסבירה שהיא ממש הרגישה שהיא עפה למעלה. ההסבר פשוט - מפעיל החבלים משך אותה למעלה. אם הייתה צריכה לעלות בכוחות עצמה היא הייתה שם גם ברגעים אלה.

X יו יו S

New member
מזל טוב

הם היו זוג שלישי המועדף עלי

אגב שמת לב שזאת פעם שנייה שצימחונית שנאלצת לאכול בשר זוכה?

ny22

New member
מנהל
המון המון מזל-טוב

אפילו שהם לא היו הפיבוריטים שלי ממש ממש שמחתי שהם זכו

המון מזל-טוב

מגיע לכם
.

טוב, חיכית כמעט 24 שעות עד שנכנסתי...

אפשר כבר לקרוא קריאת שמחה בלי שיסקלו אותי בתפוזים ויגדפו אותי כהוגן???

מתחילת המירוץ קובי וטליה הם הזוג המועדף עליי, יחד עם הסגולות ועם רונית ולירן, שלצערי נפלו בשלב מוקדם בהרבה ממה שהם יכולים וצריכים היו להגיע...אבל ככה זה...

כשקובי וטליה רצו אתמול לשטיח צעקתי צעקת שמחה גדולה בבית וקראתי לבן זוגי שיחיה: "זכינו!!! יש לנו מיליון!!!"

כי אילו היינו שנינו במירוץ למיליון, זו הייתה התווית שהיו מדביקים לנו. יש בנו גם משהו דומה להתנהלות שלהם - בן זוגי שיחיה הוא איש מחושב ושקול, פדנט וחושב על דברים לעומק, ואני ברברנית וקשקשנית, חושבת על הכל יותר מדי וגם קצת לחוצה, ואף צמחונית. או כמו שחברות שלי אמרו: "הוא לא כל כך קובי, אבל את ממש טליה!!!" וחברה שלי אפילו שלחה לי אסמס בסוף התכנית - "מזל טוב!!!"

ואם כבר מחברים אותי לדמות מהמירוץ, אז אני מעדיפה להיות טליה מאשר כל דמות אחרת. ותחשבו על זה עכשיו, בהתאם לאפשרויות האחרות...

את הספקות האישיות שלי לגבי ההתערבות של ההפקה אני שומרת בצד. רציתי ליהנות נטו מהפרק. אז כייף לקובי וטליה, וכל הכבוד! בסופו של דבר, האינטיליגנציה וההשכלה הם שיניעו את העולם. בורות היא פתח לצרות ולדברים רעים, וידע, חוכמה והשכלה הם הפתח לקדמה. אני שמחה מאוד שזוג אינטיליגנט ובעל ידע עולם נרחב זכה. כדי שהצופים יראו שבסופו של דבר המירוץ הוא לא רק פוקסים ואם אתה חוצפן מספיק או בעל חוכמת רחוב. צריך גם לדעת להתמצא בחו"ל, לנווט, לדבר בשפות זרות (שימו לב שטליה טרחה ללמוד מילים בסיסיות בכל מדינה אליה הם הגיעו ואני מבינה את זה מוד)...

וכל זה ועוד אוסיף ואזכיר ואומר שאני אוהבת מ א ו ד את מעין ובת-אל המקסימות!!!

אבל את האמת? אם הן היו זוכות זה כבר היה מזכיר יותר מדי את אינה ובר, אז טוב שהיה גיוון.

וחוץ מזה, ודי באמת שאני מסיימת תכף, שאני רוצה לציין שהייתי בעד אינה ובר בשנה שעברה (האחים ושושי את שושה היו הפייבוריטים שלי, אך מתי שהתחילו לזמבר אותן על ימין ועל שמאל, וככל שעינו אותן יותר בפרסות ובעצור, כך אהבתי אותן יותר), אז בפעם הבאה אם אתם עושים הימורים או משהו .תשאלו אותי...

Lepton

New member
כל מילה בסלע, חוץ מ...

אין שום השוואה בין אינה ובר ובין מעיין ובת אל. בר אינטליגנטית מאוד, משכילה מאוד, דוברת אנגלית רהוטה, לא צורחת "אחים שלי" על כל מה שזז, ואני מניח שהיא יודעת באיזו יבשת נמצאת ספרד. גם אינה לא קוטלת קנים (אם כי בכל זוג יש אדם אחד דומיננטי).

ואגב, כל הכבוד גם לרומי שהפגינה אינטליגנציה וידע נפלאים בכלל ובעיקר יחסית לגילה (הציטוט של סונטה של שייקספיר גרם לי לצעוק צעקת שמחה, אמנם וירטואלית במקרה זה - בניגוד לצעקת השמחה כשקובי וטליה זכו, שהיתה מאוד לא וירטואלית).

למעלה