טוב, חיכית כמעט 24 שעות עד שנכנסתי...
אפשר כבר לקרוא קריאת שמחה בלי שיסקלו אותי בתפוזים ויגדפו אותי כהוגן???
מתחילת המירוץ קובי וטליה הם הזוג המועדף עליי, יחד עם הסגולות ועם רונית ולירן, שלצערי נפלו בשלב מוקדם בהרבה ממה שהם יכולים וצריכים היו להגיע...אבל ככה זה...
כשקובי וטליה רצו אתמול לשטיח צעקתי צעקת שמחה גדולה בבית וקראתי לבן זוגי שיחיה: "זכינו!!! יש לנו מיליון!!!"
כי אילו היינו שנינו במירוץ למיליון, זו הייתה התווית שהיו מדביקים לנו. יש בנו גם משהו דומה להתנהלות שלהם - בן זוגי שיחיה הוא איש מחושב ושקול, פדנט וחושב על דברים לעומק, ואני ברברנית וקשקשנית, חושבת על הכל יותר מדי וגם קצת לחוצה, ואף צמחונית. או כמו שחברות שלי אמרו: "הוא לא כל כך קובי, אבל את ממש טליה!!!" וחברה שלי אפילו שלחה לי אסמס בסוף התכנית - "מזל טוב!!!"
ואם כבר מחברים אותי לדמות מהמירוץ, אז אני מעדיפה להיות טליה מאשר כל דמות אחרת. ותחשבו על זה עכשיו, בהתאם לאפשרויות האחרות...
את הספקות האישיות שלי לגבי ההתערבות של ההפקה אני שומרת בצד. רציתי ליהנות נטו מהפרק. אז כייף לקובי וטליה, וכל הכבוד! בסופו של דבר, האינטיליגנציה וההשכלה הם שיניעו את העולם. בורות היא פתח לצרות ולדברים רעים, וידע, חוכמה והשכלה הם הפתח לקדמה. אני שמחה מאוד שזוג אינטיליגנט ובעל ידע עולם נרחב זכה. כדי שהצופים יראו שבסופו של דבר המירוץ הוא לא רק פוקסים ואם אתה חוצפן מספיק או בעל חוכמת רחוב. צריך גם לדעת להתמצא בחו"ל, לנווט, לדבר בשפות זרות (שימו לב שטליה טרחה ללמוד מילים בסיסיות בכל מדינה אליה הם הגיעו ואני מבינה את זה מוד)...
וכל זה ועוד אוסיף ואזכיר ואומר שאני אוהבת מ א ו ד את מעין ובת-אל המקסימות!!!
אבל את האמת? אם הן היו זוכות זה כבר היה מזכיר יותר מדי את אינה ובר, אז טוב שהיה גיוון.
וחוץ מזה, ודי באמת שאני מסיימת תכף, שאני רוצה לציין שהייתי בעד אינה ובר בשנה שעברה (האחים ושושי את שושה היו הפייבוריטים שלי, אך מתי שהתחילו לזמבר אותן על ימין ועל שמאל, וככל שעינו אותן יותר בפרסות ובעצור, כך אהבתי אותן יותר), אז בפעם הבאה אם אתם עושים הימורים או משהו .תשאלו אותי...