לקובי וטליה על הזכייה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

the red king

New member
אוקיי הבנתי את הסיבה...

אני פשט התחלתי לצפות רק מברזיל אז אני לא יודע מספיק כנראה..

זה בעיקר קשור לתגובה עצמה, לדעתי.

היא יותר התייחסה ל"אנשים שצריכים את זה ומגיע להם", אני לא פירשתי את זה ככוונה לאנשים שההפקה התערבה לטובתם, אלא פשוט שהיא ובעלה צריכים את הכסף, ושתי ילדות בנות 20 לא צריכות אותו, לדעתה.

מזל טוב. זוג ראוי. העדפתי את הסגולות, אבל כל

הכבוד להם . הניצחון שלהם הוא הניצחון של האנשים המנומסים, הנחמדים, האינטלגנטים והמשכילים. וזה בהחלט עדיף על ניצחון של אנשים שהם גסים, רדודים, טיפשים, בערים וצעקניים.

אז נכון שהעדפתי את הסוורים כמנצחים, ואת סכי וסטי, אבל הם הפסידו. והניצחון של טליה וקובי מוצדק. אז ברכות.

BrightEye

New member
עם כל הכבוד לסגולות ולנחמדות שלהן

הבורות שלהן היתה מביכה. אי ידיעת אנגלית וגאוגרפיה ברמה בסיסית. וזה בעצם מה שמנע מהן את הניצחון בסוף.
זה רק מראה שיש הרבה תכונות שצריך לאסוף יחד כדי לנצח במרוץ שכזה.

טליה וקובי זוג מתוק ביותר! שאפו מגיע לכם

מהתחלה התאהבתי בטליה.
אנשים מקסימים שמשלימים אחד את השני ולי נראה שיש להם זוגיות חזקה ויציבה מאד דוקא.
אני יותר אוהב את טליה כי היא פלפלית מצחיקה וחמודה כזאת
ואם כל חוכמתה היא נשמעת כמו ילדה תמימה קטנה לפעמים וזה מתוק.
קובי הוא גבר שכל אישה הייתה באמת רוצה. מנומס ומכבד חכם אינטלגנטי. לא ברברי כוחני ומאצו.
זוג מקסים ומגיע להם להקים בית בישראל אם אחלה משכנתא נמוכה או בלי. ואו מליון שקל קונה יפה! אגב הבנתי שזה פחות ממליון כי הם צריכים לשלם מס רווח. או שזה רק בהשרדות?

the red king

New member
נכון זה בכלל בושה

שירדן הראל המעצבנת אומרת "מייי יזכהההה לשלשללל לכיסווו מליוןןןן שקליםםם?"

הם חייבים להעניק פרס ברוטו של 1.33 מליון
(אחרי ניכוי של רבע זה יוצא מליון) כדי שתהיה
להם הזכות להכריז בכל הפרסומות וכד' שסכום
הזכייה הוא מליון שקלים.

rasmus girl1

New member
אוי איזה התנשאות..

לדברייך, מי שלא אינטלגנט הוא לא מנומס?
ראיתי לא מעט משכילים עם התנהגות בזויה וחסרת כבוד ולא מעט אנשים חסרי השכלה שיודעים כללי נימוס מהם..

תארתי לעצמי שיהיה מי שיקפוץ כאן

לא כתבתי שיש קשר בין הדברים . כתבתי שאלו תכונות האופי שאני מעריך. מה לעשות שבדרך כלל זה הולך ביחד, ולהפך [כמו במקרה שלך].

rasmus girl1

New member
אז עכשיו אנחנו מכירים?

כי כתבתי הודעה שאני לא מסכימה איתך זה הופך אותי ללא מנומסת? הלוואי וכל עם ישראל היו 'לא מנומסים' כמוני..

the red king

New member
סיכום מדויק בהחלט!

גם בקטע של למי הכי נחוץ הכסף נראה לי שהם מובילים.
בכל זאת, "זוג צעיר".

שמש 33

New member
מזל טוב לקובי וטליה

הם חמודים ואני ממש אוהבת אותם. עבדו קשה מאד, נתנו פייט מטורף ולא ויתרו גם כשהמצב נראה אבוד. בעיני הם זוג נפלא, משלימים ומאזנים זה את זו וזו את זה ואני מאחלת להם חיים טובים ומספקים, את המיליון כבר יש להם

ALIsuperstar

New member
זו באמת הפתעה...

ומפתיע שההפקה הלכה דווקא לזוג שהכי לא התחברו, אף אחד לא הימר על הזוג החכם... הרי כל העונות הוכיחו על פי דעתם של ההפקה שבמירוץ הזה חוכמה היא ממש לא העיקר... טוב זה בעיקר פותח דלת לעונה הבאה. שנהיה מופתעים ופתוחים יותר לכל הזוגות.

the red king

New member
סופסוף הפקה של ריאליטי שעשתה מעשה חכם ונכון!!

הם היו הזוג הכי ראוי.

הזוג היחיד שיכול היה להתחרות איתם זה "רומי ומעיין".

BrightEye

New member
שמחה על הזכיה לפייבוריטים שלי

הניצחון מגיע בסופו של דבר על סך התכונות שהמתמודדים מביאים למרוץ.
יכולת הניווט וההבנה איפה אתה נמצא, והרבה ידע כללי,וזכרון מצויין הן התכונות שהביאו לקובי וטליה את המרוץ.

למעלה