מה דעתכם?

Apotheosis

New member
מה דעתכם?

"הוידיאו הבא הוא החלק הראשון מתוך שלושה חלקים והוא מתאר מאורעות שקורים ברגעים אלו ממש בקוסמוס ,הגעתה של אנרגיה אלקטרומגנטית משמש אלסיון של הפליאדים אל כדור הארץ ושאר מערכת השמש , שיאה של האנרגיה יהיה ביום הקצר של שנת 2012 והלאה - בדיוק כמו שנכתב על ידיי בני המאיה בלוחות השנה שלהם - לוחות אשר מדענים מאמתים בשעה זו .

בריאה מחדש עם מראות מקוריים של מאורעות קוסמיים שיובילו לשינוי קיצוני של העולם שאנו מכירים - ויצירתו של העידן הפוטוני החדש ."

http://www.youtube.com/watch?v=uPxbVo0VLcM

כתבה על הפליאדים:

http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/580/018.html

האתר ה"רישמי" :

http://alcyonpleiades-il.blogspot.co.il/

מה דעתכם?

"
"אחד ההיבטים המסעירים ביותר של השהות על פני האדמה כרגע, הוא ציודו של הדנ"א שלכם בכלים חדשים. קרניים קוסמיות מקודדות אור, כמו למשל פוטונים, החלו להגיע אל האדמה, ולחולל שינויים והיערכות מחודשת בגוף האנושי. נחשול האור הגלקטי הביא עירוי חדש של קרניים קוסמיות לפלנטה ויצר אפשרות ליצירת קווצה שלישית פוטנציאלית של דנ"א בקרב ההמונים. סלילים או קווצות חדשות של דנ"א נמצאים עתה בתהליך של התגבשות, כאשר הסיבים מקודדי האור נדחפים לאגד עצמם ביחד מחדש. אנרגיות אלקטרו-מגנטיות מן הבורא הראשוני מושכות ואוספות את הנתונים המפוזרים בתוך גופכם. אנחנו כאן כדי להתבונן בתהליך הזה שאתם עוברים כדי לעזור לכם, וגם כדי לפתוח את עצמנו". המידע האצור בתוך החומר הגנטי נערך כעת מחדש ומתחיל לגבש עצמו בחזרה לצורתו המקורית. לא תמיד קל להיענות לשינויים האלו, המתחוללים ברמה המולקולרית של הדנ"א. שטף האור הפוטוני יוצר זעזועים ומציף לפעמים את מערכת העצבים שלנו באור/מידע שאנו מתקשים להטמיעו. אך אין צורך להיבהל משינויים אלו. אנחנו בסדר גמור - אנחנו רק עוברים מוטציה! זה הזמן לאינטגרציה חדשה של האני ולהיתוך בין-ממדי. הפליאדים באו מן העתיד להעניק לנו תמיכה מלאה להיפתח לאור כדי להתנסות במורכבות הפנטסטית של זהותנו הרב-ממדית ולהגשים את תכליתנו כאן, על האדמה המופלאה והקסומה הזו"..

רותי 11

New member
יש הרבה מן האמת שם

לי יש קצת בעיה עם הפליאדים לא ממש סומכת עליהם
אבל מעבר לכך אכן אנחנו נכנסים לרצועת פוטונים חדשה
שמביאה את השינוי זה מידע כבר ישן לגבי רצועת הפוטונים
יש שם המון מן האמת לגבי חוצנים מה שהם עושים לנו כאן
לכן חשוב מאוד להתחבר לעוצמה הפנימית שלנו ולא ללכת
שולל אחרי כל מיני מתחזים למדריכי אור שהם למעשה
חוצנים.
לגבי אותם 3 ימי החשכה לא סגורה על זה נכון זה משהו
שהיה בעבר אבל לא בטוח שזהמה שיקרה הפעם.
וגם אם כן אז אנחנו צריכים להכין את עצמנו ברמת המודעות
והתודעה ונצלח את זה - מה שחשוב שאנחנו נגיע למקום
טוב

חני1110

New member
גם לדעתי

יש הרבה מהאמת בסרטונים .
.3 ימי החשכה = מטאפורה
כלומר אנו נקלוט בתודעה דברים חדשים
תובנות חדשות התודעה מתרחבת ממקום של חשכה העדר אור .
למקום מואר יותר מורחב יותר ...

רותי 11

New member
זה מחבר אותי לסוג הטיפולים החדשים

שאיתם אני אמורה להתחיל לעבוד
שהם בעצם סוג של הכנה למעבר

חני1110

New member
רותי

מה סוג הטיפולים החדשים ?
הם לא טיפולי ההילינג המוכרים ?

רותי 11

New member
זה קשור לשבעת השערים

זה ממש לא הילינג סוג של תהליכי חניכה
כתבתי בזמנו מה הם אותם שערים
והתחלתי לטפל בזה

Apotheosis

New member
מעניין אותי לדעת..

מה את יודעת על הפליאדים שאת לא סומכת עליהם, ועל מי את כן סומכת בנושא שקרוב לזה?

מעבר לזה אני מסכים בהחלט :

"גם אם כן אז אנחנו צריכים להכין את עצמנו ברמת המודעות
והתודעה ונצלח את זה - מה שחשוב שאנחנו נגיע למקום
טוב"

רותי 11

New member
בגדול מי "שדפק" אותנו בתחילת הדרך

היו הפליאדים הם אלה שהביאו את ההגיון
הם אלה שבעקבות כך נוצרה המלחמה בין
למוריה ואטלנטיס ובסופו של דבר שתיהן
שקעו

חני1110

New member
רותי

לא חושבת שזה בעקבות הפלאדיים בלבד ..
תרבויות מסריוס מאלפא סנטורי וגם מהפלאדות וכמה פלנטות נוספות הם שיצרו את התרבות הלמוראנית .
ולא רק הפלאדיים
אנשי אטלנטיס חשבו שהתרבויות הפחות מפותחות צריכות להיות בשליטתן .והפכו אותם לעבדים שלהם

בעוד
אנשי למוריה לא חשבו ככה ורצו לתת חופש לשאר התושבים
אז התלקח ריב ומחלוקת זו גרמה למלחמות והרס רב בהמשך עד שקיעתן ..

Apotheosis

New member
אם חלקם לא עזרו לך - גם חלקם השני לא תרם.

ככה שגם את "הדרכתם למדיטציה" אפשר ישירות לזרוק לפח.

Apotheosis

New member
פעם הם נתנו חופש, פעם הם רבו, פעם הם רעים..

פעם הם טובים, פעם פעם פעם - היו היה.

מה שנקבע - זה מעשים, לצערנו.

אנשי אטלנטיס - היו מורכבים מכמה שבטים בדיוק? את טוענת הלמוריה (הצדיקים הגדולים שידעו הכל ולכן גם רצו לריב עם כולם ולהחריב הכל - ואז גם לא חשבו ככה בכלל והפליאדים הם הגורם הבעייתי והם גרמו לכל הבעיות - אנחנו מסתבכים פה ברשת גדולה מאוד במקום להבין את המסר של אותה תקופה - מאותם אנשים שחוזרים לפה שוב ושוב כדי להסביר משהו מאוד פשוט - שהולך לאיבוד דרך הגדרות תפלות והסוואת האמת בדרכים ערמומיות)

לכן..

אני עם הפליאדים. למה? כי המסר שלהם נגע לליבי ואני מרגיש שאני רוצה להיות אחד מהם - גם אם הם היו פעם באטלנטיס - לא איכפת לי. המסר שלהם מדהים, הוא עוזר - הוא נפלא לחיות אותו וזה מקסים להעביר אותו הלאה.

מי היה על אטלנטיס - זה לא מעניין אותי - אני די בטוח שהמטרה האחרונה שלהם הייתה להשמיד את עירם או את האנשים ה"נאורים" כלשונך - אשר גרו איתם - ואם משהו התלקח שם -זה כנראה נעשה מסיבה מאוד הגיונית..

זוהי דעתי.

אם אנשי אטלנטיס רצו לשלוט באנשים - ועוד להפוך אנשים אחרים לעבדיהם - סימן שהם לא יותר נאורים מהמצרים הקדמונים של האורים והתומים אשר שלטו באבותינו 7 שנים במצריים תחת עבודת פרך - שגם ממנה בני ישראל לא מיהרו לצאת - כל מצב הוא נוח עבורנו - אפילו כשזה מגיע לזוועה שבעבדות מוחלטת ועבודת אלילים - הכל כדי לא לחיות את האמת, את הנכון - ולהעביר אותו בעצמם - תמיד לסמוך על מנהיג - מה שונה ימינו מפעם? כלום.

Apotheosis

New member
ולפני ההיגיון מה היה?

אם לא כאוס וחורבן? למוריה היו פשוט סוגים שונים של תודעה - ואטלנטיס לא שקעה סתם - האנשים שגרו עליה הגיעו לתודעה הרצויה - ולכן לא היה צורך באטלנטיס.. מה שלא ניתן לומר על כדור הארץ אשר אלוהים החריב בכמה מקרים (חלקם מתוארים בתנ"ך) כמו המבול, ו"איפוס" (מטאורים) והתחדשות כדור הארץ - ואת עדיין כאן "דור אחרי דור והארץ לעולם עומדת" אז אולי אטלנטיס כן עשו משהו טוב בזמן שהותם, ונעזרו בפליאדים אשר הזרימו להם ידע של אהבה אמיתית וריפוי - במקום שלל טוקבקים עצלנות , תאוות בצע, דת וכתות ומורים ומרמה - את זה היה באטלנטיס? לא. היא עוד לא הפכה לגדולה דיה כדי להכיל את הלטאות המפלציות שמסתובבות כאן, "מראשית הזמן".

רותי 11

New member
ממש לא לפני כן היינו בתודעה גבוהה יותר

מחוברים לחלקים הגבוהים שלנו. בעקבות שקיעת למוריה ואטלנטיס ירדנו
בתודעה שלנו והגענו למה שעגענו היום לצערנו המגמה כמובן היום לחזור
לתודעה הרחבה שלנו.
אטלנטיס שקעה לא מכיוון שהיא לא הייתה נחוצה אלא מכיוון שהבני
אטלנטיס השתן עלה להם לרא מרוב אגו והם התחילו לעשות "שטויות"
כל תאוות הצבע למיניהן וכל מה שקורה היום לעולם זה מכיוון שירדנו
בתודעה שלנו ואיבדנו את החיבור שלנו לאלוהים שזה בעצם למהות
שלנו.
למוריה הייתה שונה מאוד מאטלנטיס שם היו יותר אנשי רוח וכדומה
לאחר שהתחילו המלחמות עם אטלנטיס גם היא שקעה.
המבול אגב מיוחס לאטלנטיס לשקיעה שלה.

Apotheosis

New member
אז תסבירי את זה..

אם אטלנטיס ידעו את הכל - למה להם לעשות שטויות? מאחר ואם הידע הוא שלם - אין מקום לפגיעה בו - כמו שתנסי לשבור יהלום - הוא שלם - את יכולה ללטש אותו - אבל לא לשבור אותו.

חלק מאטלנטיס היו מחוברים לתדר - כי ככה זה, יש אנשים שהתדר שלהם גבוהה יותר - ושל אחרים נמוך יותר.. האם הכוונה שכולם יהיו באותו תדר? לא בהכרח - באותו ידע? אולי כן.

חלק מאטלנטיס בחר למרוד בידע - למרוד בטוב - מלחמת בני האלוהים ובני החושך.. אותו הדבר.. חלק מרפא וחלק הורס YING ַ YANG - זה לא אומר שיש חלק מהאור בחושך וחושך בתוך האור - זה המודעות שמשתנה לה עם ההשפעה -כדור היינג יאנג הופך לכדור אחד של אור - והחושך מסתלק לו - זה המטרה שבגללה חוגגים את חנוכה, זארת המטרה של הפליאדים - לגרש את החושך - מה לעשות שכמה מורדים באטלנטיס לא אהבו מה שנאמר להם בפרצוף - כמו כל מנהיג אמת שניסה לחנך - גם הם התחילו להרוס הכל ולהשמיד - והם הצליחו - חלקית.
אנשי אטלנטיס עדיין מסתובבים דרך היקומים, מנסים לחנך - רק שהפעם - הם צופים מהצד - כאן.
הם יודעים את הידע, למרות מותם הפיזי מאטלנטיס או כדור הארץ או כל יקום אחר - ובאו ללמד את אלו הקלועים בצרה - ורוצים בעזרתם, מאחר והצד שלא מתעניין -מעולם לא ניסה להתעניין והוא רחוק שנות אור מלהקרב אפילו לתודעת הפליאדים - אהבה טהורה - אותה השנאה אינה מסוגלת לשאת.

יותר מזה אין מה לומר.

קראת לזן הזה "למוריה", אוקיי, איפה הם כיום? אטלנטיס כבר שקעה - לאן הם עברו? אולי המבול נגרם בכלל גם מהפליאדים במכוון כדי להעביר את התודעה הטהורה הלאה -בזמן שהתדר הנמוך - לא היה מוכן בכלל לנסות להבין את התדרים הגבוהים - וגרם לכאוס -מה שהוביל להשמדה של עצמו.

Apotheosis

New member
לסיכום :

"כל תאוות הצבע למיניהן וכל מה שקורה היום לעולם זה מכיוון שירדנו
בתודעה שלנו ואיבדנו את החיבור שלנו לאלוהים (ואלוהים זה כמה ישויות אור שלימדו את ידע "האלוהים" - שזה בעצם למהות
שלנו.)

למוריה הייתה שונה מאוד (!!) מאטלנטיס - שם היו יותר אנשי רוח וכדומה (פילוסופיה בגרוש או פסיכולוגיה בשקל?)
לאחר שהתחילו המלחמות עם אטלנטיס גם היא שקעה.
המבול אגב מיוחס לאטלנטיס לשקיעה שלה.

גם בתנ"ך המבול השמיד את הכדור חוץ מאת נוח, איש ה-צד(י)ק היה.

למעלה