מה דעתכם?

Apotheosis

New member
אז מי כן מרפא?

אם כולם משקרים וכולם "הולוגרמות" והכל "קונספירציות" והכל זה "כנס לאתר שלי ואל תיפול בח, "פתחתי בלוג עוד מימי הימים שלפני הספירה - כנסו עכשיו ודעו את האמת" - לא בא לי.

אז אם כולם שקרנים - מי דובר אמת?

אם אף אחד לא מרפא : מי כן?

שאלה בסיסית - נסה לענות עליה בכמה שיותר קישורים לד"רים ופרופסורים בבקשה.
תודה.

Apotheosis

New member
לסיכום:

"בשל סיבה זו, מספר גדול של אנשים מתחומים שונים החליטו להיות מסורים לחקר וחשיפת אלו ששולטים בעולם ואפילו מדברים בפתיחות על החוצנים הלטאתיים שמסווים עצמם ביננו זמן רב.
על כן, קרוב לוודאי שכוחות האופל ישתמשו בדיקטטורה של שיעבוד, שליטה עולמית מוגברת בעזרת מצלמות, מזל"טים ושתלים של מיקרו-צ'יפים על מנת לנטר את אנושות מקרוב ולמנוע התקוממות.
לכן הם אוחזים בכוח בטפריהם ולמרות שהם מנסים בכל דרך חוקית או בלתי חוקית להתנגד ולהמשיך את שלטונם בנו, בסופו של דבר הם יצטרכו לפנות מקום ליצורים של אור הקוונטום הפוטוני אשר מגיעים להצילנו מציבתותיהם.
בקרוב מאד הם יקחו את המושכות חזרה וישליטו סדר בכוכב, יעזרו לנו וידריכו אותנו איך להיות חלק אינטגרלי מה:"גזע המואר" הבא."

אל תיפלו בפח..(?)

לגבי הפליאדים

"חלקם הולוגרמות שמאחוריהן מסתתרים רפטיליאנים". כמה זה "חלקם"? ואם חלקם הולוגרמות מה עושים שאר הפליאדים?

Apotheosis

New member
כמו ההודעה הנ"ל על לטאות הסיריוס..

תמיד החשוכים מחלקים עצמם ליינג יאנג - חלק טובים וחלק רעים - והרע מכיל טוב, הטוב - מכיל רע והם "משולבים בעחד" כמעין שיטת לימוד או אמונה כלשהיא ואני שוב שואל - איך תערבבו שמן עם מים? אם חלק משבט או משהו הוא טוב - והתודעה שלהם היא "אחת" - איך זה שהם מתפצלים לשניים? אלא אם כן יש טוב לחוד ורע לחוד והרע משפיע על הטוב - אך לא בהכרח מעורב בטוב - גם בתנ"ך כתוב על בני האלוהים והשטן בתוכם - וישאל מה לכם בני האלוהים עם האלוהים "ברכהו ומותו" - נאמר לאיוב.. לכן אני לא רואה כיצד רוע יכול להיות חלק מטוב - אלא אם כן הוא החליט להיות מופרד מהטוב - ול ה פ ו ך לרע. אין לי הסבר אחר..

franse

New member
תואר הדוקטור של קרלה טרנר הוא באנגלית.

לדוקטור טרנר אין שום ספר חדש.
היא נפטרה מסרטן בשנת 1996.

החוצנים הרעים מרפאים כחלק ממסע ההטעיה ויחסי הציבור שלהם.
הרוע אינו חלק מהטוב אלא מתחפש לטוב.
יש טוב לחוד ורע לחוד.
אלא שהטוב על פי כל הסימנים לא נמצא על כדור הארץ.
ישנן עדויות של חטופים שראו על ספינות חלל פליאדים יחד עם רפטיליאנים.
ישנו ספק אם הפליאדים קיימים בכלל או שהם תוצר טכנולוגי של הרפטיליאנים.
המראה הבלונדיני ידוע כמושך מבחינה אסתטית עבור המין האנושי.

שום פליאדי לא יבוא להציל אותך ושום אור קוונטום פוטוני לא יגיע לשנות לך את ה-DNA.
כל מה שיש למין האנושי זה את עצמו.

מאיפה לנו לדעת שאתה לא שליח בשירות הרפטיליאן?

אולי הפליאדים כן קיימים ואתה רוצה שנחשוב שהם אינם קיימים? איך מצד אחד הנך טוען "ישנן עדויות של חטופים שראו על ספינות חלל פליאדים יחד עם רפטיליאנים" ומצד שני "כל מה שיש למין האנושי זה את עצמו"?

franse

New member
מבחינת העזרה שהמין האנושי מצפה לקבל

הוא יכול לסמוך רק על עצמו, לא על אחרים.

לו היו חוצנים טובים נמצאים על כדור הארץ הם היו מראים את עצמם.
מזה כשבעים שנה שהמין אנושי נמצא בקשר עם חוצנים ולא ידוע אפילו על מקרה אחד שבו בני אדם וחוצנים ישבו בחדר אחד ודיברו אחד עם השני באופן גלוי.
תמיד מעורבים בסיפור טלפתיה, מצבי תודעה משונים ואינספור מניפולציות ותרגילים.
עד לפני כעשרים שנה הטענה הרווחת היתה שהסיבה לכך היא שהמין האנושי אינו מוכן עדיין לקשר ישיר עם חוצנים.
היום ברור שהחוצנים עושים זאת כי יש להם מה להסתיר.
יש להם אג'נדה שתלטנית עוינת.
הם מנסים לשכנע את המין האנושי שהוא ילד קטן שזקוק לעזרה והדרכה על מנת שיפתח בהם תלות.

ההנחות הללו חסרות בסיס

ממליץ לך לצפות בסרטון שהכנתי אולי זה יאיר את עיניך לגבי החוצנים, לא רק 70 שנה הם נמצאים פה מאז ומעולם ותמיד סייעו לבני האדם ושמרו איתנו על קשר תמידי.
"לו היו חוצנים טובים נמצאים על כדור הארץ הם היו מראים את עצמם" ישנם מספיק עדויות למגע עם חוצנים אתה בעצמך הודית בכך בהודעה קודמת.
ולא צריך לומר לך שישנם מילוני דברים קיימים גם אם לא ראינו אותם.
"תמיד מעורבים בסיפור טלפתיה, מצבי תודעה משונים ואינספור מניפולציות ותרגילים" בוודאי שכך,לפני שיוכלו להראות עצמם הם מבקשים להיכנס לתודעה האנושית כך שבזמן המפגש ימנעו פאניקה והתקפי לב מיותרים.
גם אני לא ישבתי פנים מול פנים עמך או עם הד"ר שהצגת בהודה הקודמת האם זה אומר שאינכם קיימים?
"היום ברור שהחוצנים עושים זאת כי יש להם מה להסתיר.יש להם אג'נדה שתלטנית עוינת." צודק אבל חלקם כזה וחלקם טובים, אי אפשר להכליל כלום, בכל דבר,עם,גזע,וכו' ישנם טובים וישנם הרעים.
"הם מנסים לשכנע את המין האנושי שהוא ילד קטן שזקוק לעזרה והדרכה על מנת שיפתח בהם תלות" מה רע בלקבל עזרה מתרבויות מתקדמות מאיתנו באלפי שנים?

לסיכום: חייזרים קיימים ישנם טובים וישנם רעים, בדיוק כמו לקפוץ מקומה 20 ולומר לעצמו שלא יקרא לנו כלום, אם ניתכחש לעובדות רק אנחנו ניפגע מכך, לכן במקום לחשוב אם קיימים חוצנים או לא עלינו לחשוב וללמוד איך נזהה מי הטובים ומי הרעים.

franse

New member
יופי של סלט עשית.

לא אמרתי שאין מגע עם חוצנים אלא שהוא מאד מניפולטיבי.

"הם תמיד סייעו לבני אדם".
אמירה גורפת וחסרת אחריות.
היית פה תמיד?
סיפורי התנ"ך הם תיאור מערכת יחסים של המין האנושי עם חוצנים שתלטנים.

כבר שבעים שנה (בעידן המודרני) שהם מסתתרים "כדי למנוע פאניקה".
באמת יפה מצידם.
התגובה הראשונית של רוב בני האדם לנושא החוצנים היא דוקא סקרנות והתלהבות.
ההפחדה והמסר "אתם עוד לא מוכנים" הגיעו מהחוצנים עצמם שרוצים לקבע יחס של עליונות וזלזול כלפי המין האנושי.
מי שנוהג כך יש לו מה להסתיר.
הפנמת את הנימוק הזה ללא מחשבה ביקורתית.

"מה רע בלקבל עזרה מתרבויות מתקדמות מאיתנו באלפי שנים?"
אתה מצטט אותי ולא שם לב מה אתה מצטט.
הנה התשובה כפי שאתה כתבת:
הם מנסים לשכנע את המין האנושי שהוא ילד קטן שזקוק לעזרה והדרכה על מנת שיפתח בהם תלות.
ברור?

"עלינו לחשוב וללמוד איך נזהה מי הטובים ומי הרעים."
יפה מאד.
לבוא בגלוי וללא נשק נראה כמו קריטריון לא רע.
בינתיים הם מסתתרים ורוצחים אנשים.
מעניין לאיזה צד הם שייכים...

למה להפיל תיקים על אחרים?

הסלט הזה הוא שלך והאמת לא לטעמי בכלל היות ואין הבנה בינינו בוא נשאיר את זה ככה,

למעלה