מה דעתכם?

Apotheosis

New member
בואי נברר ביחד.

1. יש אלוהים אחד "ורוח אלוהים מרחפת על פני תהום" , "ושכנתי בתוככך", "והייתם כצלם אלוהים" - כמו בניו, הוא הבורא והיוצר ביחד.

2. יש את בני האלוהים - שהם מרפאים - כמו שרופא לומד ממורה - כך גם מרפאים מלמדים מיוצר ספר הרפואה - אלוהים עצמו - כך גם אפשר לראות בתנ"ך את ישו אוסף את תלמידיו, משה ואהרון מדריכים את העם דרך מצריים, וכן הלאה (לא אגע בנושא האיסלם והקוראן מאחר ואני לא רואה כל דבר טוב שקשור לריפוי או אלוהות שם - לכן את הדת והספר הזה אני משאיר בצד.

את רוצה לדעת מיהו אלוהים? באיזה מובן? יש אלוהים אחד לכולם - שהוא יצר את הגוף שלנו "כותונת העור" - את נשמתנו ותודעתנו - משנים בניו - להם אני קורא הפליאדים - מאחר ואין לי שם אחר לתאר אותם חוץ מפליאדים או בני האלוהים, ואם אלוהים מתחלק לכמה "ישויות" - צריך לשאול היכן הישויות האלה - ומה ההשפעה שלהם על הגוף שלנו והמודעות שלנו, מאחר ואלוהים בעצמו יצר את רובנו לפחות..

זה עניין סבוך - אבל תמיד צריך לשאול גם "מיהו" - זה שתדעי איך אלוהים נראה זה לא ייתן לך הרבה - "מינו" זה הגדרה כוללת מייד - נסי לברר את השאלות האמיתיות שיש לך על הנושא הזה ואז תתחילי "לפרק לגורמים" את השאלות שלך - אם תרצי לדעת באמת מיהו - את תרגישי את זה דרך שאילת שאלות - בעוד יש כאלו שמספיק להם לדעת איך הוא נראה חיצונית - מה שמשאיר אותך עם ספר התנ"ך - הכל שם מתואר חיצונית - וגם אם יש קידודים או "חסר" סתנ"ך - השאלה האמיתית היא - מדוע לא שאלו על מהות התנ"ך קודם?

בהצלחה.

מייפלס

New member
אני יודעת שאלוהים לא זיכרי ולא ניקבי

אבל יש סברה שהוא גם זיכרי וגם ניקבי ...
אני לא חושבת שיש לו בכלל הגדרה של מין כמו שאנחנו מגדירים מין .

אני רוצה לדעת מהו האל - אנרגיה עם תודעה ( זה מה שאני חושבת ) ? יצור ( אני מודה יש לי בעיה ההגדרה יצור לאלוהים אבל לא מעלה על דעתי הגדרה אחרת שתבהיר יותר טוב את הכוונה שלי ) חי כלשהוא ?

Apotheosis

New member
אותי יותר עניין..

איך הוא פועל - ואיפה - באיזה יקומים - ואת מי הוא ברא "הבריא) ואת מי הוא יצר (יצירה) מאחר והוא והאלוהים יצרו את הגוף כמו שנאמר, אני שואל מי יצר אם כך את הנשמה שלנו ומי מסדר את התודעה שלנו - ואיך זה מתבטא ביום יום.. את זה אני מנסה להבין - יש גם הרבה מאוד חוצנים מסתבר רעים וטובים דווקא התחברתי לפליאדים - ככה שאני מבין שיש הרבה "יצורים לברוא (להבריא) ומעט אנשים אשר יודעים לעשות זאת ויש להם את הכלים לעשות זאת - הפליאדים ובני האלוהים - כך שאלוהים יכול להיות -בילל (בילבל) את שפתנו של כולם - חוץ מעלם ישראל - הפליאדים ובני האלוהים - אשר כמו אלוהים עצמו - שמו את מטרת הריפוי כTHEIR GOAL. המטרה לשמם הם חיים ונמצאים ביקומים השונים - אלוהים אולי יצר את גופנו - אך הנשמה שלנו והתודעה תמיד בחיפוש ולמידה.. זה ההסבר שלי..

מייפלס

New member
פה אני לא בטוחה בכל דברי

האל ברא את כולם ... גם אם זו יצירה של אלוהים ( חוצנים ) כי גם ביצירות שלהם יש חלק מהאל - נשמה , נפש ...
ופה אני לא בטוחה בדברי - האם התודעה וכו' מהמוח או מהנשמה ?

חני1110

New member
הבורא לא אנרגיה זכרית או אנרגיה נקבית

הוא מאוחד שלם מוכלל .
אנו פיצלנו אותו עם תפיסת הדואליות שלנו
וכך יצרנו נפרדות באלוהות .

Apotheosis

New member
אני מחפש הסבר לחלק האחרון בדברייך..

"אפשר לכנות אותם "בוראים" כי אכן הם בראו אותנו יותר נכון את הגוף החומרי שלנו. לעומת זאת ישנו אל אחד לכולם אותו אל הוא ישות אנרגטית עצומה אנו מכנים אותו "אל" אך כמובן זהו אינו שמו האמיתי אלא רק כינוי הוא זה שנטע בנו את הנשמה."

אפשר לכנות את האלוהם כבוראים - למה רק את הגוף החומרי שלנו הם בראו ולא גם את הנשמה? אלא אם כן הם ביחד עם האלוהים יצרו ובראו גם את הגוף + ריפוי תודעת הנשמה לחזור לשלמות האלוהית - מאחר והכל תודעה - למה הם לא ריפאו את התודעה ובחרו להתמקד בגוף החומרי עצמו?

לעומת זאת יש אלוהים אחד לכולם (ללא הבדל דת) אוקיי, השם כרגע לא משנה - גם אם זה לא שמו האמיתי - אם הוא נטע בנו את הנשמה - ואלוהה יצרו את גופינו - מי אחראי על התודעה? האם זה האלוהם שיצרו אותנו פיזית - או אלוהים שמלמד אותנו גם פיזיתאת התודעה האלוהית? (מאחר ונטע בנו את הנשמה - והנשמה מתפתחת מלימוד וידע בעולם.. לדעתי לפחות.

Apotheosis

New member
אני בעצמי ככל שאני שואל - מתבלבל יותר..

לכן זה עניין די מורכב - אני מציע פשוט לסדר שאלות , סוגייה אחר בוגייה שמעניינת אותך - כמו שאני עשיתי - ניסיתי בעצמי להבין את ההבדל בין הפליאדים - לבני האלוהים - ואלוהים - לאלוהה - ואז התבלבלתי גם אם אלוהים הוא זה שיצר את הגוף - או ברא (הבריא) את הגוף - וממה הגוף צריך להבריא? ואז הגיעו הפליאדים - האם הם בני האלוהים - ומהו תפקידם של בני האלוהים - האם זה שינוי התודעה? הצלת הגוף? כל זה לא ברור לי ואני עצמי מנסה לבנות את הסדר של המידע - ובעצמי נתקל ביותר סוגיות ובילבול.. לכן אני מחכה שמישהו יידע לסדר את המידע כמו שצריך ככה שלפחות באופן כללי- נדע מיהם האלוהים, אלוהה, הפליאדים, ובני האלוהים - ומהי מטרתם (כולל מלאכים) - על צדיקים כבר הפסקתי להתעניין - זה לא מדבר אליי אם אדם צדיק או לא - אני רוצה לראות מעשים בשטח לפני שממהרים לקרוא לאדם "צדיק" וכן הלאה..

מייפלס

New member
כולנו בני האלוהים גם אם לא נוצרנו\נבראנו על

ידו ... גם בעלי חיים וצמחים הם בני האלוהים ...
כי בכולנו יש חלק ממנו !

Apotheosis

New member
אם תראי בתנ"ך..

בעלי החיים והצמחים עצמם - הגיעו מייד לאחר שכדור הארץ התרפא מכאוס אחרי המבול או אחרי המפץ הגדול - אלוהים ריחף על פני "תהום" וסידר את התהום הזאת - זאת התפאורה של העולם - צמחים - אשר מכילים H2O - חמצן לגוף האנושי - נחוצים לנו לחיות.

2. ניצולי בני החושך את הצמחים ואת המשאבים לטועלתם - והשאירו חצי עולם הרוס, מכור לתרופות, מכור לאוכל, בקושי נושם, מרומה, נרמס, ושוכח את מהותו האלוהית - האם זה מה שאלוהים רצה שיקרא כאשר יצר את האלוהים? לא. לכן התפאורה נוצרה ראשונה - צמחים ובעלי חיים -האם הם חשובים יותר מיצירת האדם ותודעתו של האדם? ממש ממש לא. לכן צמחייה מסבירה את חיותו של בגוף הפיזי - חיות - מה לעשות פעם לא היה סופר - נאלצו בני האדם לאכול ולרעות את השדה ממנו קיבלו מזון - אז נוצרו גם החיות - "ורדו בהם" - ונאמר לך גם לא לאכול אוכל מסוים כמו חזיר או שקץ - זה לא מעניין אותי בכלל - יש גם כיום אנשים האוכלים שרצים - והם עדיין אדיבים ונדיבים - ככה שאין לבחון אדם על פי "קנקנו" והשטויות אותן הוא מכניס לפה - אלא יותר את תפיסת עולמו ומה ניתן ללמוד מהאדם שלידנו - אחרי הכל פעם היינו שבט אחד מאוחד - ולאף אחד לא היה איכפת מחיות או מצמחייה- מאחר וכולם חיו ביחד - עד שהתחלנו להתרעל מעץ הידע - ונהרסנו תחת תודעת החושך - תודעה מלוכלכת ומפתה - הגורמת לך לשכוח את מהוטמתך הקדמונית - ואת תודעת האל - אהבה מוחלטת וקבלה אבסולוטית - לכן גם כעס על קין ואבל - הראשון שהרג את אחיו - ולכן גירש את אדםן וחווה - מאחר ולא הקשיבו לו - ואכלו מן עץ החיים - -עץ התודעה - כאשר הבין (או הבינו) האלוהים - שתודעתם גדלה - הם הפכו להיות תלמידים - ממש כמו שילד הולך לגן - "גורשנו" מגן העדן - אל תודעת השקר והאכזבה - עבוד קשה והרווח אתלחמך - לחמך יכול להיות גם הערכה וכבוד כלפי אדם אחר - כשאין את זה - יש כאוס והרג ומשחקי כבוד בין בני האדם - לכן כמו בקטטה בגן טיפוסי - נתנו לכל אחד TIME OUT- שפה שונה, ארץ אחרת, מראה שונה, תודעה אחרת.. תלמדי לבד ואל תשכחי להתעורר אחרי הצהרון אל האמת - וללמוד שוב - אחרת את יכולה פשוט לא לקום מהמיטה וזהו.

מייפלס

New member
למדתי תנ"ך ... הרבה קשקוש ופחד פזורים שם

הייתי אומרת שאנחנו ( בהכללה ) בני החושך - תראה מה אנחנו עושים ואיך שאנחנו מזיקים לטבע במקום לשמור עליו ולפעול לפי חוקיו שהם חוקי האל ...
הייתי אומרת שבחרנו להיות טיפשים כי אם יש לנו תודעה אנחנו עושים בחירות מוטעות שיכניסו בסופו של דבר לעצמינו גול עצמי .

אותם שבטים שנותרו פיראיים יותר חכמים מאיתנו כי הם חיים בשיתופעולה עם הטבע .

Apotheosis

New member
אני חושד כי זה שיתוף פעולה עם בני אדם אחרים..

יותר מאשר שיתוף פעולה עם הטבע - מאחר והטבע הוא סתם צמחייה וחיות.. דווקא הביחד של ה"שבט" - איחד את העם ולכן גם כתובים 12 השבטים בתנ"ך.. יהיו אשר יהיו שמותיהם - ייתכן כי גם הפליאדים מחולקים ל12 (כמו 12 הספירות הקיימות) וכל שבט 0אחראי על יקום אחר - כך שהפליאדים מפוזרים בכל מקום ואלוהים "מפקח" על התנהגותם ולמידתם של בני האדם לאורך הדורות ואז בכל זמן נתון יש "דוח מצב" על ההתקדמות והלימוד - מי שהבין את ה"פואנטה" ממשיך הלאה לעזור לפליאדים - מי שנכנע - יצטרך לקום בעזרת חבר אמת וידיד נפש - ללמוד שוב - וזה לא בהכרח את התלמוד והתורה - אלא ללמוד את המהות עצמה של האלוהול - ריפוי ואהבה - מטרת הפליאדים.

זוהי דעתי לפחות..

מייפלס

New member
אין כזה דבר סתם צמחייה וחיות

האל לא בורא שום דבר ללא תכלית ומטרה !

Apotheosis

New member
בני החושך לא ממהרים להגיד לך מה עושים..

לכן הם תמיד נמצאים ב"תפקידי מפתח" - כדי שגם כשתנסי לברר את האמת - הם יעשו הכל כדי שתשכחי ותשעבדי לחומר, הגוף הפיזי שלך. אותו בני האלוהים מנסים לרפא ראשון - מאחר והוא נפגע ראשון - אחריו מגיעה הנשמה והתודעה - שחושדת לאחר כמה זמן של מרמה כי "משהו אינו כשורה" ואז את מגלה שאת לא קשורה מלכתחילה לבני החושך - לכן אין כאן אפילו שאלה - מאחר והגעת בעצמך להבנה שבני החושך כשם כן הוא - להרוס הכל - מדוע שתגידי כי כולנו כאלה?

Apotheosis

New member
מה את חושבת על הוידאו הבא לאחר הדיון?

http://www.youtube.com/watch?v=EDutJVW2y1s

תסתכלי עד הסוף ותשאלי את עצמך שאלות - זה המפתח לחירות של הפליאדים, בני האור, וריפוי בני האלוהים אשר שרו בחשיכה - יותר מידי זמן.

צפייה מהנה.

Apotheosis

New member
גם אני - לכן..

לכן זה עניין די מורכב - אני מציע פשוט לסדר שאלות , סוגייה אחר בוגייה שמעניינת אותך - כמו שאני עשיתי - ניסיתי בעצמי להבין את ההבדל בין הפליאדים - לבני האלוהים - ואלוהים - לאלוהה - ואז התבלבלתי גם אם אלוהים הוא זה שיצר את הגוף - או ברא (הבריא) את הגוף - וממה הגוף צריך להבריא? ואז הגיעו הפליאדים - האם הם בני האלוהים - ומהו תפקידם של בני האלוהים - האם זה שינוי התודעה? הצלת הגוף? כל זה לא ברור לי ואני עצמי מנסה לבנות את הסדר של המידע - ובעצמי נתקל ביותר סוגיות ובילבול.. לכן אני מחכה שמישהו יידע לסדר את המידע כמו שצריך ככה שלפחות באופן כללי- נדע מיהם האלוהים, אלוהה, הפליאדים, ובני האלוהים - ומהי מטרתם (כולל מלאכים) - על צדיקים כבר הפסקתי להתעניין - זה לא מדבר אליי אם אדם צדיק או לא - אני רוצה לראות מעשים בשטח לפני שממהרים לקרוא לאדם "צדיק" וכן הלאה..

אלוהה..(אהבתי
)

יצירה בחומר שונה מיצירה ברוח. אותם בוראים אשר עשויים מחומר כמונו (בצלמו כדמותו) יכולים ליצור רק גוף חומרי ורק האל (הישות) האנרגטי(ת) יכול להחיות את הגוף (ויפח באפו נשמת חיים) ולהתאימו לאנרגיה האלוהית המשותפת לכלל החיים. הדבר דומה ליצור מוצר חשמלי כלשהו אשר צורך אנרגיה לדוגמה, יצרני הפלאפון מייצרים את המכשיר כאשר בתוכו כל התיכנות לשידור שיחות וכו', ואילו החשמל "מחיה" אותו ומסייע למכשיר להשלים יעודו.

התודעה היא הנשמה והיא האנרגיה הנלמדת ונאספת מכל תקופות החיים אשר עוברת אותה הנשמה. התודעה ניתנה בראשיתה מהאל האנרגטי ומאז שייכת לעצמה וחיה כישות עצמאית לכל דבר אך ניזונה מהאור האלוהי.

Apotheosis

New member
מה ההבדל בין יצירה לחומר לבין יצירה ברוח?

אנשים יכולים בעצם להתרבות פיזית, ורק האלוהים עצמו (או עצמם?) יכולים להחיות את הגוף - להכניס בו נשמת אדם -זה הבדל בין האדם לבין החיה - ולכן גם בני האדם נוצרו אחרונים בתנ"ך - וקודם נוצרו החיות והתפאורה - עצים, ימים ויבשות וכן הלאה..

"להתאימו לאנרגיה האלוהית" - כיצד? אם אלוהים יצר את גופנו ו"שכנתי בתוככם" - הפיח בנו נשמה, זה כבר הופך אותנו
ל"כלי" לקבלת אנרגיה - מאחר ואלוהים הוא אנרגייה (ולא סתם יישות וכן הלאה) ואנחנו בניו.
משהו נוצר ממנו - גם פיזית - ואז ניזון ממנו רוחנית (כמו ילד שבא לעולם - גם הוא ניזון מחלב אם)
יש להם שם - אני קורא לזה בני האלוהים - ולמרפאים - הפליאדים - כי זה המידע שיש כרגע.

(בני האדם שיש להם נשמה אך עדיין לא "מוצאים את עצמם" כאן - למרות שהם ניזונים מאנרגיה - מנוצלים.
האנרגיה הזאת - הם קיבלו אותה לטובתם..
- לכן אין טעם אפילו לשוחח עם אנשים שלא מוכנים להעביר אותה הלאה - מאחר וכל מה שהחיות - שהם אנרגיה בלבד ללא נשמה - עושים הכל כדי לנצל ולקחת אנרגיה - במקום לחלוק אותה עם אנשים אחרים,

שלא לדבר על לקבל את אנרגיית האל - אהבה - ולחלוק את האהבה הזאת הלאה - משפחה, חברים)

ומתבססים על תאוות העולם הזה - וקוראים לו אהבה וחברות אמת - כאשר האמת היא לבנות חברות ולבנות משפחה, וללמוד ממה שה"חיים" (אלוהים ושליחיו) מביאים לך ללמוד ממנו - ממש כמו מלאכים בתנ"ך או שליחי האלוהים.

אותן ישויות שאולי "חיות" על חשמל או אנרגיה -שונים מאוד מישויות בני האור - שיש בהם נשמה שנעזרת באנרגיית האור - אבל יש להם גם תודע האלוהית שרק מחכה להתעורר - כל מה שהיה צריך לקרות זה פשוט לעורר אותה מחדש, לאחר שנתפסו ברשת בני החושך ותכסיסיהם - שכחו את נשמת אפיכם "נשמת אלוהים) וחיו על חשמל, אוכל, סבל ואנרגיה -אותה ניקח ממכם - בכל מחיר - וכמה שיותר תעבדו - ואז בסוף החודש גם נגבה ממכם את המחיר הזה - ואנחנו לא מבינים מדוע אנחנו מיואשים בעבודה, מדוע אנחנו לא מוצאים חברים נחמדים, מדוע קשה לנו בחיים, וכן הלאה.. לכן אהבתי את הוידאו הראשון שראיתי באינטרנט שגרם לי קצת לנסות להבין:

http://www.youtube.com/watch?v=tSEvkeuBtOc

תמיד נתקלו אויבנו במושג "בני האלוהים" .

במקום שאנשים ילמדו מהם - הם ניסו להבין את מהות השם "מי קורא לעצמו מלך היהודים" - נאמר לשיו, "מי שלח אותך?" אמרו בני ישראל למשה ואהרון אשר באו להצילם ממצריים"

ואף גבלו בחוצפה אל אלוהים עצמו (או עצמם) - "מי אתה" ומדוע אינך "מראה את עצמך" גם כי אחרי שנאמר להם שהם לא יכולים לראות את אלוהים - בזו בני ישראל לאלוהים בתנ"ך, לא רק אחרי שטרחו להוציא אותם ממצרים - גם דרשו במדבר להתלונן על ה-כ-ל, ולא ללמוד מסיון והזמן, ודרשו פשוט שאלוהים יתגלה אליהם - כדי שיכולו גם להתלונן אליו ישירות - ולא רק אל בניו ואל המסרים אשר הביאו עימם - מה קרה? לא קרה משהו נחמד - רוב העם מת.

לאחר מכן הם שוב חזרו לתחייה - ועדיין רבו והתלוננו "מדוע אנחנו לא מגיעים אל ארץ ישרא" - עכשיו אתה מבין למה כעסו כל השליחים בתנ"ך על כל מי שהם ניסו לעזור לו - הגאווה הזאת וההצדקות הזאת של "מגיע לי הכל, ומגיע לי עכשיו" גרמה לכאוס מוחלט ולחוצפה בלתי יאומנת מאנשים שמנסים לעזור להם פעם אחר פעם - לכן אתה גם קורא בתורה את תסכולם של בני האלוהים - שליחו של האל אשר נבחרו להציל ולהנחות וללמד את התורה - ונתקלו בבוז מוחלט - גם אחרי שהעם ראה במו עיניו ניסים ונפלאות - עדיין נאלצו אותם מנהיגים להיתקל בבוז ובחוסר אמונה ובטיפשות האנשים אותם הם ניסו - בכל דרך אפשרית וסבל - להציל.

מתי הקשבתם? כשהתחלתם לשלם.

חבל שאת המסר אשר ניסו להעביר אותם שליחים - לא נקלט מוקדם יותר.

כל זאת לא משנה כרגע - כרגע הריפוי מגיע - אתה תחלית אם התודעה שלך מוכנה להשתנות - ואם אתה לא מוכן לזה - לפחות אל תתקיל אנשים אחרים בדרך - כי יש כאלו שכן מעוניינים בתודעה הזאת - וזה לא בשביל לקבל בית יותר יפה אצל הפליאדים..

יום טוב.

למעלה