מה דעתכם?

Apotheosis

New member
לאחר הוידאו הראשון, הגעתי לבא אחריו:

(חלק שלישי ממנו):

http://www.youtube.com/watch?v=EDutJVW2y1s

אליו כבר יותר התחברתי לאחר שהבנתי את מסקנותיי מהוידאו הראשון (ראה קישור הנ"ל) לאחר מכן החלטתי פשוט להביא את זה לדיון..

יצירה

ההבדל בין יצירה בחומר לבין יצירה ברוח הוא שחומר מתכלה עם הזמן ורוח שהיא התודעה נשארת לנצח האלוהים (בוראים) שזהו תיאור קדמוני לחוצנים יכולים להיות כל יצור תבוני אשר מסוגל ליצור גוף חומרי,כל יצירה חומרית אינה תואמת את קודמתה וחייה ספורים לעומת התודעה אשר זהה בכל וחייה נצחיים אגב זה מוכח מדעית כל 5-10 שנים כל התאים בגוף האדם מתחלפים לגמרי למעט תודעתו.

Apotheosis

New member
יש את ספר היצירה - לא חושב שזה קשור..

בכל מקרה, אני מבין ש-קודם כל- צריך שיהיו חיים - לכן ההתחלה היא יצירה בחומר.
זה שהחומר עם תודעה "ליצור חומר" (כמו להביא ילד לעולם? לא ברור לי), כל יצירה חומרית אינה תואמת את קודמתה בגלל תודעת הנשמה - שלומדת כל הזמן דרך הגוף הפיזי - איך בעצם לתפוח יותר רוחנית - ו"להיפתר" בהדרגה מהחיים הפיזיים - מאחר שככל שתדע - ככה "תלך" מהר יותר מעולם הלמידה הזה - שהוא סבל טהור עבור הנשמה שלנו.

אני מבין שהגוף הוא כמו צמח - הוא מתחיל כזרע, ממשיך לגדול ולגדול - עד שהוא בעצם קמל ונזרק, ממש כמו הגוף הפיזי - אך "התקדמות הפרח" - היא התקדמות התודעה של הנשמה - ואז אין צורך בגוף - מאחר ואתה לומד כל הזמן - אם התודעה שלך רדומה (כמו שהיה דרך המדע או דרך החיים ב5000 שנים האחרונות) - פיתחנו את הדת והמדע - מה שגרם לתודעה שלנו פשוט להתנוון רוחנית - ורק כעת, כאשר הכל נכשל - מדענים "מתקפלים" ומודים - כי "אולי" רוחניות קיימת.. הכל כדי לא להגיד שהם פשוט תבוסתניים בכל הנושא לרוחניות - מאחר וכולנו מתקדמים יחדיו - גם המדע החליט בטובו לחבור לרוחניות - שזה הנזק המיעוטי - לפחות הם הגיעו לזה מתישהו ולא גררו את זה לעוד מחקר סרק שעולי בכספי הציבור.

אז התודעה שלנו בעצם לא משתנה? או מתפתחת? הגוף מת, זה ידוע לכל, מה קורה ברוחניות לאחר שהגוף מת? האם התודעה משתנה? האם התודעה לומדת יותר? למה להתגלגל שוב? למה יש גלגול נשמות, לכמה נשמות יש את הידע והתודעה האבולוטית שלמעלה נאמר להם "מספיק! אתם לא באים הנה אל תוך גוף יותר" - האם זה הסבל שגורם לנו לשאול מדוע? או אינסוף מודעות (אלוהים) אשר ריפא אותנו בהדרגה במשך גלגול אחר גלדול (הפליאדים ובני האלוהים)

לא יודע.. מה דעתך?

Apotheosis

New member
כן.

כפי שבטח ראית באתר :

http://alcyonpleiades-il.blogspot.co.il/

יש כבר כמה עשרות סרטונים והסברים, בכל מיני שפות.

אני נתתי את החלק הראשון - את מזומנת לשתף או לחפש לך עוד סרטונים או עוד חומר בנושא הזה, אם התחברת אליו..

בהצלחה:)

מייפלס

New member
אהממממ ....

אם אני זוכרת נכון בספר שקראתי על אלוהים שכתב ראל מוזכרים שלושת ימי החושך האלה ...
או שזה בסרטון של נסיכה של סין או יפן שמדברת על זה בין יתר הדברים ...

Apotheosis

New member
את ראית את מה שהמדיה הבינה, לצערה.

ואת הפחד שלהם ניכנס לפעולה - מאחר וחשיפת האמת - היא לא נעימה לבני השקר - במיוחד דרך מדיה כלשהיא.. אם היא אמרה משהו - את תבחרי אם להקשיב לה או לא - זה לא הופך אותה לצודקת - מקסימום פחדנית ממוצעת.

AEOLIAH

New member
טוב

חשבתי להשאיר הודעה ביקורתית אבל אין לי כוח יותר להיות ביקורתי.

Apotheosis

New member
מי? Aliens & Mind CONTROL?

כי יש חוצנים שהם לא משתמשים בMIND - והם רק בCONTROL - הMIND שלך משתנה בהתאם לאיך שתחלית לשנות אותו - לפי צורות הלמידה שאתה בוחר על כדור הארץ - זה שאתה הולך לפיתרון הקל של "מרפאת חוצנים" = מי אמר שאלו החוצנים שמרפאים? לכן אם כבר ידעת שהריפוי - הוא תמיד בא בלי "ניסור, חיתוך, שליטה, או שטיפת מוח" אין פה שום סכנה - אלא אם כן חברת עם חוצנים מהצד הלא נכון - ונפלת ברשתם "אנחנו הבלעדיים שבאים לעזרה" - חטא הגאווה חוגג פה עוד לפני עבודת האלילים המסיבים - אז מי יותר שקרן?
זה שהורס לך את התודעה או זה שמנסר וחותך את הגוף שלך ב"מרפאתו האקסקלוסיבית" ?

franse

New member
אחיזת העיניים של החוצנים המדכאים ידועה לי.

הפליאדים של אליסון לא יעזרו לך. הם חלק מהבעיה.
הם התחלקו לתפקידים של "השוטר הטוב והשוטר הרע" והפליאדים הם בסך הכל בתפקיד השוטר הטוב.
האילומנטי וחבריהם נשלטים על ידי חוצנים.
הם חלק מהבעיה אך לא המקור שלה.

Apotheosis

New member
כשיש לך בעיה - אתה פונה לשוטר הרע?

לא. אתה פונה לשוטר באופן כללי ומקווה שהוא יעזור לך מאחר וזה תפקידו - הפליאדים רוצים לרפא - וזה הופך אותם לטוב - ללא משטר.

אילומנטי וחבריהם נשלטים ע"י אילו חוצנים? ואם הם "נשלטים" ע"י משהו - זה כבר סיבה לפקפק בכוונותיהם.

המקור של הבעיה יותר מעניים אותי מ"חלק" מהבעיה - המקור שלה.

זה הכל.

franse

New member
הפליאדים לא רוצים לרפא. אל תיפול בפח.

חלקם הולוגרמות שמאחוריהן מסתתרים רפטיליאנים.

כדאי לצפות בהרצאה של דוקטור Karla Turner :
The Alien Human Abduction Agenda.
היכולת הטכנולוגית, המניפולציות, והפשעים של החוצנים.
Karla Turner בעצמה סבלה מחטיפות חוצנים.
פרט מעניין:
ההרצאה משנת 1995.
כל מה שאני מנסה להסביר על חוצנים בבלוג שלי, היה ידוע כבר לפני 18 שנה!
קצת אחרי ההרצאה Turner נפטרה מסרטן מהיר במיוחד.
ככה יעשה למי שרואה את האמת מבעד לשקרים.
למרות כל הטכנולוגיה של החוצנים, ישנם כאלה שלא ניתן לרמות אותם.
Dr. Karla Turner speaking in 1995

Apotheosis

New member
תודה ל"ד"ר" קלרה.

מי היה מאמין שצריך תואר כדי להפריך משהו שאין לה שמץ של מושג בו ולכן עשתה בו גם תואר כדי שנצטט את דבריה בזמן שהיא מחייכת לעצמה עם הדולרים ביד - הקראת את ספרה החדש?

למעלה