ההדחה של אתי הייתה מפתיעה מאד, או שאולי לא.
אשתי ואני שמנו לב שלרושפלד יש כבר בטן מלאה על מאיה ובצדק.
יש לה רצף של מנות פשוט לא טובות, להזכירכם היא עשתה מנה לא טעימה עם הפירות האקזוטיים, עשתה מוס שוקולד לא טוב ובאופן אירוני, עשתה מנה גרוזינית לא מוצלחת לעומת המנה המאד טעימה של אתי.
שמנו לב, גם איך כל השופטים האחרים, ניסו בכח לעדן את הביקרות של רושפלד, שמנו לב שמיה היאה היחידה שכל ארבעת השופטים טעמו את המנה שלה כדי לתת קונטרה לרשפלד כנראה.
אתי עפה שלא בצדק, כי כנראה מאיזה שהם טעמים לא מובנים בכלל ההפקה רוצה את מאיה בתוכנית....
רייטינג אצל הצמחוניים?
קראתי כאן מספר תגובות על כך שאתי לא פורצת גבולות, אבל חבר'ה אני כלל לא בטוח שהיא צריכה לפרוץ, להבדיל מג'קי שמגיעה עם ישע מוגבל של בישול מרוקאי ביתי, אתי שולטת מעולה בכל הסוגים והגלוגלים של אוכל מזרחי: תינמי, עיראקי, פרסי, מרוקאי, מצרי....רק תבחרו.
מדובר על מטבחים מאד מגוונים הן מבחינת טכניקות הבישול והן מבחינת חומרי הגלם והתבלינים, ואם יש לכם ספקות בקשר לאובייקטיביות שלי, אז אני רוסי.
ואכן מדובר בעיקרון על הפעם הראשונה בכל התוכנית שאתי לא עמדה במשימה, עד עכשיו כל מנה שלה זכתה לתשבוחות מן הקצה עד הקצה.
פשוט סיום מצער לפרק מעניין עם משימה באמת מאתגרת.... אני מקווה שלא יקריבו מתמודדים טובים נוספים לשיקולים זרים ולא ענייניים.
לילה טוב.