חנונים

l Lynx l

New member
אז לפי ההגדרות של אנשים פה אני לא חנונית

אני יוצאת למסיבות ומועדונים, שותה (לא בהגזמה, כן?)

אבלל... אני לא מעשנת, אוהבת הארי פוטר ורואה משחקי הכס, נחשב לחנונית לייט?

ההגדרה הזאת ממש כללית בעייני ולא מייחדת

חנונים חח...

נראה לי ליהיות חנון זה עניין של התנהגות, הבעה, התנהלות ונושאי שיחה, מה יש לך לתרום לשיחה.
בדר"כ לפי דעתי חנונים הם אנשים שקטים,מופנים,שלא יודעים לעמוד על שלהם. מנגד, יש חנונים שעומדים על שלהם,אבל המילים והסגנון בו הם מביעים את עצמם גורם לא מעט לגיחוך...

יש עוד הרבה דברים שהזכרתם פה גם שמאפיינים בעיניי חנונים כגון: תחומי עניין מסויימים..

אני לא נראה לי כל כך חנונית. בדר"כ נמשכת למיינסטרים (עכשיו אני יוצאת בן אדם משעמם ומושפע?
חח)
בזמן בי"ס הייתי כלפי חוץ אולי חנונית מעט מבחינת הופעה, וגם מבחינת הבעה... עכשיו נראה לי אני פחות מצטיירת כחנונית.

כשהייתי תיכוניסטית

החשבתי את עצמי חנונית כי נהנתי ללמוד, הייתי ביישנית וילדה טובה מאד. היום אני עדיין אוהבת ללמוד, כבר לא ביישנית, עדיין ילדה טובה, ו...ממש ממש לא מגדירה את עצמי חנונית!!!
לאהוב ללמוד זו תכונה נדירה ואדירה שאפשר רק להתגאות בה

כיום, חנון בעיניי זה אדם עם בעיות חברתיות ובעיות ביצירת אינטראקציה (ולא רק עם בני המין השני. ביישנות וחוסר בטחון קיצוניים באופן כללי)

אדם שמתעניין במשהו שהוא לא מיינסטרימי, או שיש לו תחביב ממש מיוחד, בעיניי לא חנון, אלא מגניב לאללה. אני מעריצה אנשים כאלה ותמיד חלמתי שיהיה לי איזה תחביב/תחום עניין מיוחד להשקיע בו..

turangaleela

New member
לדעתי זו לא ההגדרה

חנונים הם סקסיים בעיני. אני בעצמי מכריזה על עצמי שאני חנונית וגאה בזה!
בעיקר כי אני אוהבת ידע, אוהבת ללמוד, קוראת הרבה, לא מבריזה משיעורים. אלה די מגדירים חנוניות לא?
ובכל זאת כן הולך עם המין השני

לדעתי ההגדרה הכי מתאימה היא

מי שמקדיש יותר מדי זמן לעיסוקים אינטלקטואליים על חשבון קשרים חברתיים והחיים האמיתיים באופן כללי..

ישנם הרבה תחביבים שהם לא מיינסטרימיים אבל בכלל לא קשורים למושג, נגיד משחק הסקווש בארץ הוא לא מיינסטרים משום בחינה. גם לא הייתי אומר שמטאליסטים מושבעים הם חנונים.

Light18m

New member
סיכום

כל אחד פה נותן תשובה מתחכמת במקום לענות על מה ששאלתי.
=> בהנחה שכולם פה עונים על החלק השני בהגדרה שלי אני מסיק שכולם פה חנונים.

never where

New member
ברור.

הגדרת בעצמך ולבד הגדרה שמנסה להכניס את רוב הקוראים פה תחת כנפיה, כשהם לא בהכרח מסכימים למה שאתה אומר. הם רק אמרו לך את ההגדרה שלהם למושג, את מי שהם ואיך החנוניות באה לידי ביטוי אצלם, לא התחכמו ולא כלום. אני חנונית בכל אמת מידה שהיא, אין לי כל תחביב לא מיינסטרימי ותודה לאל, לא רע בכלל עם בני המין השני. אז לפי מה שאתה אומר אני לא חנונית, אבל - ובחיי שלא בקטע רע - אני לא כל כך שואלת אותך אם אני חנונית או לא. אני מגדירה את זה בעצמי.

never where

New member
במחשבה שנייה, לא הייתי ברורה.

אני מתכוונת ספציפית לחנונים בלי הרבה ניסיון מיני. זה שאין למישהו הרבה ניסיון זה לא רק כי הוא לא יוצא למועדונים, מסיבות ולא הולך לו עם בני המין השני. אני יוצאת לא מעט ופוגשת אנשים, ועדיין הייתי חסרת ניסיון עד גיל מאוחר יחסית, פשוט מסיבות אחרות. נראה לי שזה לא נשמע ככה מההודעה הראשונה, ואני לא רוצה לצאת לא קשורה לפורום...

אני חושבת שאתה גם צריך להגדיר מיינסטריים

כי היום למשל תכנס לפורום מד"ב או דברים כאלה ויש שם המון אנשים.

נראה לי שחנון זו באמת הגדרה של ילד טוב.

ואני גם קצת חנונית ודי אוהבת אפילו חנונים

למעלה