The Snowmen

אני אסביר

חבל כי משהו בתמימות (לא מצאתי צורה אחרת להגדיר את זה) נפגם
את רואה פגמים קטנים והם מפריעים לך להנות מתוצאה היא דמות מעניינת.
לגבי ריבר אני דווקא לא בקטע הפמיניסטי. סתם דמות טובה.
לא מנסה לשכנע, זה כמו שרורי מעצבן אותי ויש שהיו מוכנות להתחתן איתו....

זה תמיד המינוס בלימודים כאלה

או לפחות יש כאלה שטוענים שזה המינוס, שלא קיימת הנאה "טהורה" יותר. לדעתי זה בסופו של דבר מעשיר את ההנאה פי כמה וכמה

John the Savage

New member
ללא ספק, פרק הכריסמס ההכי מוצלח של מופאט

אחרי שני הכריסמס ספשיאלס הקודמים שהיו די מאכזבים, סוף סוף פרק כריסמס חזק. אחלה הומור, והאינטראקציה בין הדמויות הפכה את הפרק למקסים ומרגש.

John the Savage

New member
וכמה פרטי טריוויה לפרק

קודם כל, ה-Great Intelligence הופיע כבר פעם, מזמן מזמן, בימי הדוקטור השני. זו ישות ממימד אחר, חסרת גוף, שמחפשת לעצמה גוף פיזי, ובעבר יצרה לעצמה צבא של Yeti (ביגפוט) רובוטיים.

אשת הקרח חוזרת שוב ושוב על המשפט "That's the way to do it", משפט הלקוח ממופע בובות מפורסם בשם Punch and Judy. הדוקטור מופיע עם בובה של Punch במהלך הפרק. יש אגב גם סיפור קומיקס של הדוקטור בשם The Punch and Judy trap. לא יודע אם זה פרט שיש לו משמעות בהמשך הסדרה או לא.

כמה מהאלמנטים בפרק הזה, אגב, ובפרט הדמות של הדוקטור המתבודד שמסרב להתערב בעולם, נכתבו בהשראת סקיצה לפרק שכתב דוגלאס אדאמס בזמנו, שנדחתה על ידי ההפקה בשעתו.

pennylane11

New member

ראיתי כבר אתמול בערב אבל החלטתי שעדיף לתת לזה לשקוע, ואני שמחה על זה כי עכשיו אני הרבה יותר מסודרת בראש.
נתחיל מזה שהיה כיף. היה ממש כיף. הייתי עם חיוך מטופש חצי פרק, והרפרנסים האדירים (שגרמו לי להגיד יותר מפעם אחת "אה, סליחה, Wrong fandom!") לשרלוק ולששאוש"ק ולהכל בכללי. קלרה חמודה והקו שלה נראה לי מגניב, למרות שהרמיזות עליה היו קצת יותר מדי, עם הסופלה והציטוטים המדוייקים מהאסיילום, זה היה קצת טו מאץ'.
בפעם הראשונה שאמרו פונד הערתי על זה למי שראתה איתי, בפעם החמישית שאמרו פונד זה כבר היה יותר מדי
מרושע מצידם מאוד

פעם ראשונה בתולדות מופאט שמישהו עולה לגובה כזה גדול ולא קופץ, כבוד

הטארדיס החדשה נוראית בעיניי, משהו שם ממש לא עובד. הגאליפריין על כל הפאנלים זה מגניב, אבל אני נשארת בדעתי שזה נראה כמו הבית של הטלטאביז וזה היה שינוי מיותר לחלוטין.
שימוש יתר ב"דוקטור הו?" טוחן את הבדיחה, למרות שאהבתי כשהוא שואל אותה "קלרה הו?" ואז היא שואלת והוא אומר שזאת שאלה מסוכנת, זה היה נחמד.
אוהבת בפרק את עניבת הפרפר הרבה יותר מבכל שאר הפרקים שדיברו על זה
זה באמת היה קול

בסך הכל אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהכיוון טוב בעיניי אבל קצת הרגיש לי שלא הייתה עלילה. השלג היה מגניב. הדיבוב של השלג היה עוד יותר מגניב. למי יש כוח לחכות לאפריל?

Guid

New member
ראיתי רק עד הפתיח של הפרק (אין
)

ואני חייב לומר שזה נראה כאילו היוצרים של הפתיח עושים ביניהם תחרות מי יצליח ליצור את הפתיח הכי מזעזע...
כל הפיצוצים והזיקוקים והרנדומליות הזאת... מה עבר להם בראש?!

ailag

New member
דוקא לדעתי נחמד, אם כי עדיין צריכה להתרגל

זאת בבסיסה תוכנית על ״איזה מגניב לטוס לחלל!״ וכל השאר בנוי על זה בעצם או נגזר מזה.

וזה עדיף בהרבה מהפתיח האמריקאי עד כה.. (איימי אומרת: כשהייתייחדה קטנה היה לי חבר דמיוני, ויום לפני החתונה שלי הוא חזר! ואנחנו יוצאים להרפתקאות!״ אומשהוכזה.

ailag

New member
ויש קריצה נהדרת לסדרה הקלאסית

כשרואים את הפנים של הדוקטור..

Yaki J

New member
הפתיח

הרגיש לי בכמה השניות הראשונות מטופש כמו הפתיח הקודם, ואז המוזיקה והפנים של הדוקטור סידרו לי הכל בראש - מחווה לתקופת טום בייקר, אילן גבוה מאד להתלות עליו, שלא נראה לי שמאט סמית' יכול לעמוד בו.

tsou

New member
איזה פרק מדליק!

בדיוק מה שהייתי צריכה ליומולדת (כן, יש לי יומולדת בכריסטמס) למרות שהצלחתי לשמור את עשר הדקות האחרונות לעכשיו, היה לי חבל לסיים

האמת היא שברגע שהוא נתן לקלרה את המפתח ישר הבנתי שזה מתכון לאסון

מליון קריצות לכל הכוונים כולל ג'יי מרטין (!) "החורף מגיע" חח

אבל ... מה עם ריבר?! לעבור מאמיליה לקלרה באמצעות ההתקה של פונד, בסדר, אבל להעלים בתהליך את האישה ש"מוצאת אותו בכל מקום בזמן"? איך יוצאים נהפלונטר הזה עכשיו?

למעלה