The Snowmen

jacobyd

New member
שוב בדעת מיעוט- הפעם לכיוון השני.

אני ממש לא התחברתי לפרק
אני לא בטוח למה אבל חוץ מכמה רגעים...
ממש לא עשה לי את זה
:(

באסה

jacobyd

New member
טוב אולי זה כי הייתי עייף

אחרי צפיה חוזרת הבוקר (יותר צהריים) נהנתי יותר.
עדיין הפריעו לי דברים שעל רובם אני לא יכול להצביע (בעיקר באווירה) אולי אני פשוט לא טיםוס כריסמיסי... למה אין פרק חנוכה :)

והקול של ה____ (אין לי כוח לסמן ספויילר). מעולה!!!!!!! שחקן ענק- ואיזה כיף לי שראיתי אותו מופיע חי

OKDeSign

New member
היה מעולה

אז סוף סוף אתמול ראיתי את הפרק החדש, ותקשיבו, כבר הרבה זמן שלא נהנתי ככה מהדוקטור.

בנקודות, וסליחה אם אני חוזרת על דברים שאמרו פה לפני:

- קלרה מגניבה! היא עצמאית! היא לא מקשיבה לדוקטור! והיא עושה את זה בצורה מעולה. חבל על הנשיקה או יותר נכון, אני מקווה שלא יהיה רומנטיקה בינהם כי לא מתאים (ומדברת פה אחת שמעודדת 10\רוז בצורה נוראית) אבל, הנשיקה הייתה פשוט מעולה למרות הכל.

- סטרקס אדיר, היה כ"כ מצחיק. בדיחות של ילדים ואני והידיד שראינו את זה התגלגלנו מצחוק מכל הקטע על התולעת

- ואהו לסביות חיזריות בלונדון הוויקטוריאנית (אני מקווה שהן יחזרו אבל מידה נכונה ולא שימאס :])

- סר. איאן מקלן! (!)

- השלג היה אחלה חייזר, לא טיפשי מידי ומאוד דוקטור הו וכריסמסי מצידם

- בכלל, זה כנארה הספיישל כריסמס האהוב עלי אחרי פלישת חג המולד (בתחרות עם הכלה הנמלטת). תמיד כיף להיזכר שמופאט יכול לכתוב מעולה

- משפחה בוכה זה הדבר הכי חזק בחג המולד? בלע קיצ'י מידי אפילו שזה פרק כריסמס. אבל זה היה הרגע היחיד בפרק אז אפשר לסלוח

- אני בעיקר מסוכרנת לגבי ההמשך של קלרה, זה נראה טוב. זה אפילו אולי עשוי טוב! אני רק מקווה שזה לא יימרח יותר מידי ואפילו אם זה העלילה העונתית נגלה תשובה *בסוף בעונה*

- אם כבר קלרה/דוקטור, הם שילוב ממש טוב, כמו שאמרתי אני נגד רומנטיקה (היי אתה בכלל נשוי לריבר..) אבל אני ממש אוהבת את הדינאמיקה שלהם ביחד.

ובכללי המון ציטוטים מגניבים (WINTER IS COMING הרג אותי מצחוק, SMALLER ON THE OUTSIDE...) ופשוט היה כיף. אני כבר לא יכולה לחכות לאפריל

Outplay

New member

בניגוד לכולם אני פחות אהבתי...
אולי זה בגלל שהייתי ממש עייף וכדאי שאני אראה שוב בשביל להבין עד הסוף, אבל כל כך נמאס מעלילת "תחשוב על זה וזה יקרה".

אבל הדבר שהכי עצבן אותי זאת המלווה החדשה. היא מאד מזכירה לי את איימי ודונה, בקטע שהיא לא שמה על הדוקטור. Been there, saw that.
מתה וחוזרת לחיים? זה הקטע של רורי :/
מאוהבת קשות בדוקטור? מרתה ורוז.
ובנוסף להכל יש לה פרצוף די מעצבן, אז נראה לי שאני לא אסבול אותה.

אמן ולא.

ailag

New member

תחשוב על זה וזה יקרה היה ממש מעט.. אבל זה בטח יחזור בצורת זיכרון. אולי יש בה משהו מהתשובה לסיילנס.

היא לא סתם מתה וחוזרת לחיים, דבר שבמקרה הרבה כותבים עשו לרורי. זה שיטתי ומכוון ויש משהו מאחורי זה.
מאוהבת בדוקטור? לא נראתה ככה. אמנם היתה נשיקה / מבט לתחת שלו אבל נראה שהם שניהם בעיקר נורא מעוניינים אחד בשניה אינטלקטואלית. בזה שהיא "חמקה" ממנו (אגב, שים לב שהיא לא נלחצה מזה שהיא עומדת למות, היא נראתה כאילו היא הולכת לישון..) היא גורמת לו פה לרדוף אחריה, אז אני חושבת שיהיה פה משהו הפוך - הוא ירדוף אחריה, יעריץ אותה.

רומנטיקה? לא יודעת. נראה שפשוט מופאט אוהב לגרום לכל בחורה שיש לה משמעות (וחלק מהבחורים) לנשק את הדוקטור. חוץ מסאלי ספארו ומרתה.

Lhuna1

New member
אני איתך

ראיתי סופסוף.

- "תחשוב על זה וזה יקרה"
לאן נעלם כישרון ההמצאה המקורי שפעם היה ליוצרים של דוקטור הו???
וזה לא היה מעט. זה היה כל הפרק

- מסכימה עם כל מה שכתבת על המלווה. אני לא שונאת אותה אבל לא מרגישה שיש בה שום דבר מקורי, והיא גם נמרחת על הדוקטור קצת יותר מהרצוי. הנשיקה היתה לא קשורה לכלום, ואפילו לא ברגע מתאים. הנפילה שלה עליו על הגג היתה קלישאית נורא

כל זה שהיא "עצמאית" ולא מקשיבה לו זה גם לא חדש, וגם קצת מביך אותי שאני אמורה להתלהב מזה שמציגים לי אישה עצמאית שחושבת בשביל עצמה ולא עושה מה שאומרים לה.

- התעלומה שלה מסקרנת, אבל הציפיות שלי ממופאט די נמוכות כרגע לגבי קבלת "פתרונות" יפים
אז נראה.

- ניטפוק: ההתייחסות של הדוקטור והאיש הרע ששכחתי את שמו ל"ערכים ויקטוריאניים" בשיחה ביניהם - אני די בטוחה שהביטוי הזה נטבע הרבה אחרי התקופה הויקטוריאנית. אז זה שהדוקטור אומר את זה זה בסדר, אבל שהאיש הרע מבין למה הוא מתכוון וקורא לזה ככה בעצמו - לא הגיוני.

מה כן אהבתי:

- מבחן המילים של הלטאה לקלרה היה הסצינה הכי יפה בעיני, מתוחכמת, ואפילו עם סיום הולם שלא אכזב אותי וגם לא צפיתי אותו מראש (פונד).

- Winter is coming

- התפוח אדמה - קורע.

- הסולם והמדרגות אל הטארדיס על ענן - לא הבנתי למה צריך להחביא אותה בענן, אבל זה היה יפה.

אז היו כמה דברים נחמדים, אבל זה רחוק מלהיות פרק הכריסמס האהוב עלי.

אגב האיש הרע והסיפור שלו הזכיר לי מאוד בהתחלה את האיש הרע / הילד מפרק הכריסמס עם הדגים (שהיה נהדר בעיני!!!)

Lhuna1

New member
עוד משהו

יש לי בעיה עם זה שאנשים מתים וחוזרים.
אם עושים את זה פעם פעמיים זה בסדר, אבל כשעושים את זה הרבה התוצאה היא שהמוות מאבד לגמרי את האימפקט הדרמטי שאמור להיות לו.

למעלה