היה מעולה
אז סוף סוף אתמול ראיתי את הפרק החדש, ותקשיבו, כבר הרבה זמן שלא נהנתי ככה מהדוקטור.
בנקודות, וסליחה אם אני חוזרת על דברים שאמרו פה לפני:
- קלרה מגניבה! היא עצמאית! היא לא מקשיבה לדוקטור! והיא עושה את זה בצורה מעולה. חבל על הנשיקה או יותר נכון, אני מקווה שלא יהיה רומנטיקה בינהם כי לא מתאים (ומדברת פה אחת שמעודדת 10\רוז בצורה נוראית) אבל, הנשיקה הייתה פשוט מעולה למרות הכל.
- סטרקס אדיר, היה כ"כ מצחיק. בדיחות של ילדים ואני והידיד שראינו את זה התגלגלנו מצחוק מכל הקטע על התולעת
- ואהו לסביות חיזריות בלונדון הוויקטוריאנית (אני מקווה שהן יחזרו אבל מידה נכונה ולא שימאס :])
- סר. איאן מקלן! (!)
- השלג היה אחלה חייזר, לא טיפשי מידי ומאוד דוקטור הו וכריסמסי מצידם
- בכלל, זה כנארה הספיישל כריסמס האהוב עלי אחרי פלישת חג המולד (בתחרות עם הכלה הנמלטת). תמיד כיף להיזכר שמופאט יכול לכתוב מעולה
- משפחה בוכה זה הדבר הכי חזק בחג המולד? בלע קיצ'י מידי אפילו שזה פרק כריסמס. אבל זה היה הרגע היחיד בפרק אז אפשר לסלוח
- אני בעיקר מסוכרנת לגבי ההמשך של קלרה, זה נראה טוב. זה אפילו אולי עשוי טוב! אני רק מקווה שזה לא יימרח יותר מידי ואפילו אם זה העלילה העונתית נגלה תשובה *בסוף בעונה*
- אם כבר קלרה/דוקטור, הם שילוב ממש טוב, כמו שאמרתי אני נגד רומנטיקה (היי אתה בכלל נשוי לריבר..) אבל אני ממש אוהבת את הדינאמיקה שלהם ביחד.
ובכללי המון ציטוטים מגניבים (WINTER IS COMING הרג אותי מצחוק, SMALLER ON THE OUTSIDE...) ופשוט היה כיף. אני כבר לא יכולה לחכות לאפריל