דוגמא אישית וזה
שאלת השבוע:
השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו?
שנולדתי הייתי אמורה להקרא "חלילית"
אבא שלי רצה (מוזיקאי וזה) ואז אמא שלי ניסתה לחשוב על שם מוזיקאי שיהיה מספיק טוב בשביל שניהם.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עשו לנו מהעבודה יום ספורט במרכז האתגרים החדש, מקום ממש מדליק ואני ממליצה לכל מי שבא לאילת, עשינו קיר טיפוס וכל מיני אטרקציות גובה למיניהם, אח"כ עברנו לחץ וקשת וזה היה ממש מדליק, הייתי קטניס לשעה
אבל גם נפצעתי.
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
המדריך במרכז הסביר שוב ושוב להזהר מהמיתר של הקשת ואיך להחזיק וכמובן שבאחת הפעמים לא החזקתי טוב והמיתר שיפשף לי את היד ועכשיו אני מסתובבת עם סימן בורדו ענק וכואב על הזרוע.
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם)
האמת שהפרק השבוע של האח היה ממש מצחיק, חוץ מזה אין לי עוד משהו שאני זוכרת.
אהה אחת הבנות בעבודה, בחורה מתוקה וחמודה עלתה על על מתקן שבנוי מעמודים שכל עמוד גבוה יותר מקודמו עד שזה נעשה ממש ממש גבוה (קשורים בחבל בזמן הטיפוס), בקיצור היא עלתה והגיע לעמוד השני (שזה בגובה מקרר בערך) וממש נלחצה ולא הסכימה להמשיך, אז אמרנו לה קפצי (כי יש חבל שמוריד אותך לאט לאט) וגם את זה היא לא הסכימה, אז היא פשוט נזלה לה על העמוד וכל זה מלווה ברעש הזה של ידיים על עמוד מתכת
זה היה ממש מצחיק לראות.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
רק האח הגדול ופרנטהוד (אני לקראת סוף עונה 5 ומתבאסת שזה נגמר לי). היום ומחר לראות טין וולף
אני כ"כ מתרגשת, התגעגעתי לסדרה הנהדרת הזו!! בנוסף פרק ראשון של עונה 7 דם אמיתי והפרק החדש של פל"ל.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
המחזמר של באפי
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
אני מדיכי, לא בא לי על שום ספר, אני רק רוצה כבר את ספרי ההמשך שלי שעדיין אפילו לא תורגמו
מה קניתי השבוע:
אני נכנסתי לצימצום רציני, הורדתי המון המון, אין ברירה, חייבת להחזיר את החשבון למינוס ההגיוני לפחות
אבל קניתי לקטנה 2 חוברות קיץ שלא תשתעמם.
תוכנית לשבוע הבא:
היה שבוע ממש ממש עמוס, מקווה ששבוע הבא יהיה רגוע ושליו יותר, תחילת קייטנת קיץ בבי"ס, לקחתי חופש ליום הראשון של זה לראות מה קורה שם, וחוץ מזה הרצאה של העובדה, פעם בשנה הם מביאים לנו מרצה מתחומים ממש ממש מעניינים, שנה שעברה זה היה סוכן שדיבר על המבצעים הסודיים של שעשו לעלות את יהודי אתיופיה מסודן - היה מרתק!! וגם מבחן בעבודה
תמונת השבוע: