סיכום בסימן שבועיים בלי ג'ימי

סיכום בסימן שבועיים בלי ג'ימי

שאלת השבוע:
השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

שבת שלום

דוגמא אישית וזה

שאלת השבוע:
השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו?
שנולדתי הייתי אמורה להקרא "חלילית"
אבא שלי רצה (מוזיקאי וזה) ואז אמא שלי ניסתה לחשוב על שם מוזיקאי שיהיה מספיק טוב בשביל שניהם.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
עשו לנו מהעבודה יום ספורט במרכז האתגרים החדש, מקום ממש מדליק ואני ממליצה לכל מי שבא לאילת, עשינו קיר טיפוס וכל מיני אטרקציות גובה למיניהם, אח"כ עברנו לחץ וקשת וזה היה ממש מדליק, הייתי קטניס לשעה
אבל גם נפצעתי.

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
המדריך במרכז הסביר שוב ושוב להזהר מהמיתר של הקשת ואיך להחזיק וכמובן שבאחת הפעמים לא החזקתי טוב והמיתר שיפשף לי את היד ועכשיו אני מסתובבת עם סימן בורדו ענק וכואב על הזרוע.

דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם)
האמת שהפרק השבוע של האח היה ממש מצחיק, חוץ מזה אין לי עוד משהו שאני זוכרת.
אהה אחת הבנות בעבודה, בחורה מתוקה וחמודה עלתה על על מתקן שבנוי מעמודים שכל עמוד גבוה יותר מקודמו עד שזה נעשה ממש ממש גבוה (קשורים בחבל בזמן הטיפוס), בקיצור היא עלתה והגיע לעמוד השני (שזה בגובה מקרר בערך) וממש נלחצה ולא הסכימה להמשיך, אז אמרנו לה קפצי (כי יש חבל שמוריד אותך לאט לאט) וגם את זה היא לא הסכימה, אז היא פשוט נזלה לה על העמוד וכל זה מלווה ברעש הזה של ידיים על עמוד מתכת
זה היה ממש מצחיק לראות.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
רק האח הגדול ופרנטהוד (אני לקראת סוף עונה 5 ומתבאסת שזה נגמר לי). היום ומחר לראות טין וולף
אני כ"כ מתרגשת, התגעגעתי לסדרה הנהדרת הזו!! בנוסף פרק ראשון של עונה 7 דם אמיתי והפרק החדש של פל"ל.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
המחזמר של באפי

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
אני מדיכי, לא בא לי על שום ספר, אני רק רוצה כבר את ספרי ההמשך שלי שעדיין אפילו לא תורגמו

מה קניתי השבוע:
אני נכנסתי לצימצום רציני, הורדתי המון המון, אין ברירה, חייבת להחזיר את החשבון למינוס ההגיוני לפחות
אבל קניתי לקטנה 2 חוברות קיץ שלא תשתעמם.

תוכנית לשבוע הבא:
היה שבוע ממש ממש עמוס, מקווה ששבוע הבא יהיה רגוע ושליו יותר, תחילת קייטנת קיץ בבי"ס, לקחתי חופש ליום הראשון של זה לראות מה קורה שם, וחוץ מזה הרצאה של העובדה, פעם בשנה הם מביאים לנו מרצה מתחומים ממש ממש מעניינים, שנה שעברה זה היה סוכן שדיבר על המבצעים הסודיים של שעשו לעלות את יהודי אתיופיה מסודן - היה מרתק!! וגם מבחן בעבודה

תמונת השבוע:

את יודעת שהשם האמיתי

של רן דנקר הוא חליל?
השם שלי היה אמור סיוון, על שם השיר של יגאל בשן, אימא שלי תמיד מספרת את הזה, ואני תמיד כועסת עליה שהיא קראה לי בשם שאני מעולם לא התחברתי אליו, ואז כועסת על עצמי שלא שיניתי אותו.....

Macphista

New member
אה, שכחתי לכתוב!

דבר ראשון- אם לא שינית את השם עד עכשיו, רוב הסיכויים שגם לא תשני אותו.
איזה מוזר זה יהיה לבנות שלך שבאמצע החיים אמא משנה את השם שלה...
בכל מקרה, אם עד היום... אז כבר התרגלת...
זה כמו שיש לי חברה שאמרה מגיל 13 שתעשה ניתוח אף.
ההורים שלי נותנים לי מתנה ליומולדת 16 ניתוח אף.
מתנה ליומולדת 18.
מתנת שחרור.
גיל 21.
זובי.
בת 30, עם אף אישיותי ביותר.

ו- סבתא שלי ניסתה להכריח את ההורים שלי לקרוא לי ברכה. זה לא צלח לשמחתי...

באמת?

אני מודה לאל שאמא שלי התעקשה, זה נורא!

יש סיכוי שעוד תשני אותו?

דודה שלי שינתה את שמה בגיל 40 עד היום (5 שנים) מתפלק לי השם הישן והיא תמיד מתקנת אותי באין סוף סובלנות.

כן, אני אשנה

יש לי גם 2 שמות שמתחילים באותה האות של השם שלי.
אני פשוט מחכה לרגע הנכון.
בת דודה של אבא שלי דרך אגב, שינתה את השם שלה בגיל 60, היא אמרה שלקח לה 20 שנה לעזור אומץ לשנות. רוב האנשים עדיין קוראים לה בשם הישן אבל זה לא מפריע לה בכלל

Macphista

New member
נו, אז בואי נדון באח הגדול

מה את חושבת על אנה ולינור?
עדיין לא החלטתי מה אני חושבת לגביהן...
מי את חושבת שיודח? מי את רוצה שיודח?
זו הדחה כפולה?

אז ככה:

אנה ודנית - אני די בטוחה שהן חולקות מוח ואני ממש בטוחה שהוא לא מלא לגמרי. עוד לא ראיתי צמד למלמיות כזה, כמה שיטחיות ושעמום.

מיקי - אני אוהבת אותו, אבל הוא ממש עצוב, אני לא מבינה למה הוא עשה את זה לעצמו? למה הוא החליט להכניס עצמו לבית הזה, הוא נראה סובל והוא כמעט ולא מחייך. אני חושבת שהוא ממש אוהב את מוזיקה, זה בדם שלו, אבל שונא את העולם שנלווה אליו, את אור הזרקורים, הברנזה והלחץ - כל אלה ממש מכבים אותו.

לינור - אני מחבבת אותה, יש בה הרבה יותר עולם ושפה מאשר צמד הבנות שחולקות מוח, אבל אני לא מרגישה שאנחנו ממש יודעים מי היא לגמרי.

טל - אני הכי אמביוולנטית לגביה, מצד אחד היא יכולה להיות ממש ממש רעה, היא דוחפת יותר מדי את עניין הטיבעונות, זו לא הדרך להסביר ולחנך, זה לנסות לזעזע, מה שיוצר אנטיגוניזם אליה ואל מה שהיא מייצגת.
ומצד שני היא יכולה להיות חברה ממש טובה, היא נותנת 100% הקשבה ותשומת לב שהיא מדברת עם מישהו, והיא לא עושה עניין מכל דבר, כל מה שלא קשור בחיות היא זורמת וקלילה.

לא נרהא לי שתהיה הדחה כפולה, ואני ממש מבואסת מהשמות שנכנסים היום.

Macphista

New member
ובכן...

אנה ודנית- דנית ילדה מעצבנת לדעתי. כאילו, היא חמודה וחביבה וחייכנית, אבל... היא עוד בשלב של "בנים, חתיכים, נראה לך שהוא ידבר אלי ככה?" וזה שלב מעצבן אי לכך... לא אתגעגע אליה.
הייתי מאוד שמחה לראות את אנה בלי דנית. כי דנית די מתעלקת עליה. אתמול הייתי בבית אבות של סבתא שלי והיה פתוח שם ערוץ 26 וראו את אנה שוכבת בסלון ודנית פשוט נכנסת לה מתחת לשמיכה, נדבקת אליה כשאנה אומרת לה שאין מקום. אני לא יודעת אם אני מחבבת את אנה כי היא באמת יפה לדעתי, או כי יש שם פיסת אינטליגנציה. יכול להיות שאין וזה היופי שמסנוור את תודעתי. בכל מקרה, נראה לי שאחת משתיהן תעוף.

מיקי ולינור- הם מזכירים לי את ידיד שלי ואותי. כל האינטראקציה בניהן. אם מיקי לא היה כזה עף על עצמו בכל הנוגע לקריאת בני אדם, התייחסות לטל ולאורטל כאל המכשפות, הקישור הרוחני או השם יודע מה הוא מתקשר, אז הייתי מחבבת אותו יותר. ולגבי לינור- אם היא לא הייתה כזו נדבקת לגברים ומנסה לרצות גברים גם הייתי מחבבת אותה יותר.

טל- אני פשוט התמוגגתי כשטל באה לחבק את דנית כשהייתה צבועה בירוק. זה באמת היה אקט חברי ואוהב. אנה שאמורה להיות החברה הכי טובה שלה לא עשתה את זה. רק טל ואחי. באקט הזה היא קנתה אותי.

אה, ושמחתי שהדיחו את קארין ואני ממש, אבל ממש ממש ממש ממש לא סובלת את אלדד.

כן, גם אני לא אוהבת שנכנסים דיירים מעונות קודמות. זה סתם רומס את הדיירים של העונה הזו. יכלו לעשות עונת אולסטאר ולתת לכל הוותיקים ניסיון שווה, אבל עכשיו... להכניס אנשים שכבר זכו לאהדה גדולה... מישהו מהחדשים/ותיקים עוד ייקח את המיליון וזה יהיה ממש ביזיון.

shirush3

New member
אע! חץ וקשת!

רק בשביל זה אני מוכנה להגיע עכשיו לאילת

בואי בואי בואי

אני רוצה לקחת את הקטנה לקיר טיפוס ושאר פעלולי הגובה, בואי איתנו!!!

אז אפשר רגע לדבר על פרנטהוד?

כי אני מוצאת את עצמי בוכה כמו מפגרת בכל פרק בשבוע האחרון. באיזה פרק את, כדי שאדע מה לא לספיילר? עכשיו סיימתי את פרק 18

נשאר לי הפרק האחרון של עונה 5

ולא בא לי לראות כדי שלא יגמר

אני כ"כ גאה בשרה בשינוי שהיא עשתה העונה, העצמאות הזו, הדירה.
אני לא מאוהדות האנק, אני מחבבת יותר את השכן

אני כועסת נורא על חוסר התקשורת של ג'אל וג'וליה, אני ממש אוהבת אותם ובא לי לקחת כל אחד מהם לשיחת סטירת מציאות.

קרוסבי זה הדמות שהכי התפתחה וצמחה בסדרה הזו ואומנם אני לא משוגעת על ג'סמין, אני אוהבת אותם יחד, (אאידה??? מה עבר להם בראש??)

וממש מוזר שהאדי פשוט נעלמה.

מה את חושבת??

אני גם ממש מתבאסת שנגמר!

באמת שאני אוהבת כל קו עלילה שיש בסדרה, גם כאלה עם דמויות שאני לא סובלת (ג'סמין, כריסטינה, מילי, ריאן).
ראיתי אתמול את הפרק בו אדם וכריסטינה מגעים לקחת את מקס מהטיול השנתי אחרי שהיה לו טנטרום, והשיחה שלהם באוטו פשוט ריסקה לי את הלב
אני לא אוהבת את ההתמודדות שלהם עם מקס, ואת האובר-פרוטקטיבנס של כריסטינה, ואת זה שהם באמת אף פעם לא אומרים לו לא (וואו, כריסטינה הכי עיצבנה אותי בקטע הזה כשהיא רבה עם שרה!), אבל הסצינה הזו היתה פשוט שוברת לב, ומה שהוא אמר- וואו, פשוט בכיתי.

ג'ואל וג'וליה, מאז ומתמיד הם המשפחה האהובה עליי בסדרה, וכל הפרידה שלהם... לא יודעת, אולי הרגישו צורך לערער שם את העניינים כי הם באמת היו קצת מושלמים מדי, אבל זה נעשה בצורה לא אמינה כל כך. מן בבת אחת כזה, ועל כלום, לא ראיתי את המורכבות נבנית וזה קצת חבל. אני מאוד רוצה להאמין שהם יחזרו להיות ביחד, כי הם באמת טובים אחד עם השני. ההתמודדות של ג'וליה עם הפרידה ממש מדהימה. וההתמודדות של ויקטור וסידני ממש עצובה (למרות שבעיניי עושים את ויקטור ילדותי מדי לגילו), אבל בקטע הזה הם ממש הצליחו להעביר את זה יפה.

שרה- שרה כבר קצת מעצבנת אותי. היא היתה הדמות האהובה עליי עד ממש לא מזמן, אבל לא יודעת, משהו בה מתפספס ומעצבן. היא גם לא מצליחה לעניין יותר מדי. הייתי מאוהדי האנק פעם, אין לי סנטימנטים לרופא-שכן שלה, לא כל כך משנה לי... האנק, אגב, נהפך למשעמם ורכרוכי. אהבתי את זה שהוא היה לכאורה קר ואנוכי כזה, לא אהבתי שניסו להדביק לו אספרגר.

מבחינת התקדמות נראה לי דווקא שזיק עבר ממש מהפך, וזה חמוד נורא, איך שהוא מקריב את הכל כי הוא פשוט רותה להיות עם מילי (שהיא כל כך מעצבנת, אני הייתי זורקת אותה. צאי מהסרט האיטלקי שאת חיה בו!)

ועזבי את השם אאידה- מה לגבי זה שהיא בלונדינית עם עיניים כחולות?!

לגמרי!!!!!

אני גם כעסתי שכריסטינה עוד העיזה להתעצבן על שרה. אני מבינה שמקס לא ילד רגיל (יש לי בן דוד עם PDD שזה בקשת הכי נמוכה של הספקטרום) אבל לרצות אותו כל הזמן זה לא בסדר. אבל הקטע באוטו הוציא ממני המון דמעות, החוסר אונים שלהם באותו רגע והפגיעות שלו, זה היה ממש עצוב.

בגלל שהפרידה של ג'ואל וג'וליה הייתה משום מקום אני מקווה שהם יחזרו.

חחחחח אולי היא ממש דומה לקרוסבי, לא? ניסו לעשות את זה פוליטקלי קורקט.
אני גם לא אוהבת את מילי, היא באמת אנוכית! ואני כ"כ אוהבת את הבית שלהם, מה רע לה שם? שקט שלווה.
אני גם לא אוהבת את ראיין, משהו בפרצוף שלו לא מסתדר לי.
אבל את קריסטינה את אוהבת, היא הכעיסה אותי כמה פעמים (ממש בהתחלה עם האדי ומה שקרה עם אמבר והחבר ואז עם שרה) אבל אני לא מצליחה להמשיך לכעוס עליה.

היום אני אראה את הפרק האחרון, שתסיימי תכתבי.

איזו כותרת דרמטית לסכמ"ש. אני בטוחה שהוא ישן

והוא יחזור לכאן מהר

שאלת השבוע:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו? מאוד מאוד לא אוהבת את שמי. אני קרויה על שם סבתי, השם עבר עיברות, והיה מאוד פופלרי בשנות השמונים. מעולם לא אהבתי אותו, תמיד דיימנתי שקוראים לי בשמות אחרים, וברוב טיפשותי מעולם לא החלפתי אותו למרות שלל ההזדמנויות שנקרו בדרכי. אבא שלי אומר שהייתי קטנה הייתי בוכה מרוב שאני שונאת את שמי ותמיד קינאתי בחברות עם שמות יפים שמתנגנים באוזן......
בארה"ב בכלל שוברים עליו שיניים..... מה שעושה לי טראומות ומביך אותי כבר שנים רבות, מה שגרם לי לבקש מכולם שיקראו לי בשם חיבה ישן, ועכשיו כל הלא ישראלים אפילו לא יודעים מה השם הפרטי האמיתי שלו או חושבים שזה שם אמריקני מפוצץ. יום אחד אני עוד אשנה את שמי..........

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שיעור אומנות של הבנות

דבר פחות טוב שקרה השבוע: המקרר שלנו גוסס לאיטו..... פעם שלישית שטכנאי צריך להגיע אלינו בשבועיים האחרונים....

דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם): שיעור אומנות של הבנות. הקטנה אוהבת שאני עומדת בחלון (חלון ענק שמפריד בין הכיתה ללובי) ומסתכלת עליה, היא מרימה את הראש הקטן שלה ושולחת לי נשיקות או עושה פרצופים. אתמול אני עומדת בחלון, היא עושה לי פרצוף, אני עושה לה פרצוף. היא שולחת לי נשיקות, ואני שולחת לה נשיקות, פתאום אני קולטת את המורה שלה עומד לידה ונועץ בי מבט מאוד מוזר......

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): כתום זה השחור החדש.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): who let the dogs out הבנות שלי נקרעות מצחוק כל פעם שהן שומעות את השיר....

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): לומדת לבחינה בהיסטוריה, כרגע לומדת (שוב) על האימפריות העתיקות

מה קניתי השבוע: 2 שמלות מקסימות באולד נייבי עבורי כמובן, ובגד ים לגדולה.

תוכנית לשבוע הבא: הרביעי ליולי שבוע הבא, והחלטנו לעשות מסיבה לחברים שלנו, אז כנראה שזה מה שנעשה שבוע הבא, נתכונן.
אה, ונתחבא במזגן, היום מתחיל גל חום, 40-45 מעלות צפויות כאן כל יום, שנה שעברה הטמפ' שברה שיאים והגיעה ל47 באחד הימים.....

תמונת השבוע:

איזה רגע מקסים זה (החלון בשיעור אומנות)

אוףף גם פה התחיל היום גל חום, היה 44 מעלות ואמרו שמחר יעלה עוד, וגם המזגן בחדר שלנו התקלקל, אז נאלצו להפעיל את המיני מרכזי וזה אומר חשבון חשמל מנופח

למה בחינה בהיסטוריה?
מה עם הגדולה שלך והתעמלות?

מקסים?! את מתכוונת פאדיחה של הלייף

הבחינה היא חלק מהדרישות לתעודת הוראה. זו בחינה של 6 שעות, 3 חלקים. יש לכל דיספלינה את הבחינה שלה, ורק מי שעובר יכול להתקבל לתעודת הוראה. זו דרך רק אחת מהבחינות שצריך לעשות......

עדיין אין שינוי עם הגדולה וההתעמלות. יש לה תרגיל אחד שהיא צריכה לעשות ועוד לא יכולה לבד, ברגע שהיא תצליח אותו היא תוכל לעבור.

Macphista

New member
בהצלחה במבחן!

מעניין, את יודעת מה ההבדלים בין הוצאת תעודת הוראה בישראל לבין ארה"ב?

כן, זה קטע מקסים! למי אכפת מה המורה חושב?

איזה כיף לעשות מסיבה לרביעי ביולי! ממש בא לי להיות בארה"ב פעם אחת בחיי בתאריך זה. וגם בחג המולד.

Rachel47

New member
גם לי ממש בא

להיות בתאריך הזה שם
ולהיות בסנט פטריקס באירלנד!
האמת שיותר מהכל זה ממש החלום שלי...אין לי סנטימנטים ליום עצמו אבל כבר שנים שאנחנו מקפידים לצאת ביום הזה
ובתור בחורה שהצבע האהוב עליה ביותר הוא ירוק..זה כל כך היום בשבילי
אני שבוע לפני חושבת מה אני אלבש
וצריך לבחור לק (כי יש לי איזה 10 ירוקים שונים)
והוא צריך להתאים לכל שאר הלבוש
והכובע!
ובאירלנד גם מחלקים ומוכרים דברים כל כך שווויםם!!!!
לא כמו בישראל...שאולי אולי תקבלי כובע וגם לא בטוח

ו..וויסקי אירי

אני פשוט חייבת להיות שם בתאריך הזה! חייבת!!

למעלה