השבוע אימצתי חתול!
מיד אדון בעניין...
שאלת השבוע:
השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו?
טוב, אז השמות שלי ושל אחותי הם שמות כל כך סטנדרטיים לאחיות. שני השמות מספר שופטים ואני מכירה אישית עוד 3 זוגות של אחיות שאלה השמות שלהם.
כשהייתי קטנה לא אהבת את השם כי חשבתי שהוא פשוט מדי, קצר מדי, נפוץ מדי ודי סתמי.
בשנים האחרונות גיליתי שהוא שם מושלם וקליט. ביחד עם שם המשפחה הקצר שלי, השם שלי פשוט נחקק במוחות של אנשים וצמד השמות ממש מוצלח.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אימצתי חתול!
ביום שלישי ראיתי מודעה בפייסבוק על חתול שהבעלים שלו נפטרה והוא יושב מסכן בעמותה בתוך ארגז קטנטן וצפוף ומחכה למישהו אחרת יוציאו אותו לרחוב.
זה חתול בית, שתמיד היה חתול בית, ולא יודע מה זה רחוב. לכן להוציא אותו רחוב זה די גזר דין מוות כי הוא לא ידע להסתדר ולהילחם ומה אלה המכונות הגדולות האלה שנוסעות ומה קורה כשעומדים בדרך שלהן וכו' וכו'.
בקיצור, הרמתי טלפון לעמותה, ואחרי הצהריים כבר נסעתי לקחת אותו (45 דקות לכל כיוון, הדרך חזרה איתו כשהוא מיילל ופוחד ואני נוהגת ומנסה להרגיע אותו בו זמנית הייתה לא סימפטית).
אז הוא חמוד, ושמנמן, בן שנה וחצי, ג'ינג'י שמח אוהב אדם ופינוקים. ניסיתי כל מיני שמות וכרגע מה שנתפס הוא מישמש.
ו... זהו... יש לי דייר חדש בבית
דבר פחות טוב שקרה השבוע: נסעתי למס הכנסה פעמיים השבוע
. בספירה כוללת הייתי ארבע פעמים במס הכנסה בחודש וחצי האחרונים.
אבל עושה רושם שעד סוף דצמבר לא אצטרך לחזור שוב...
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם) ובכן, למישמש יש נטייה להתעורר בסביבות ארבע-ארבע וחצי כל בוקר. בלילה הראשון הוא חקר את הארונות ופתח וסגר כל ארון בבית. בלילה השני חקר את השידה ופתח את כל המגירות ובשלב מסויים נשכב לישון במגירה התחתונה. בלילה השלישי התעוררתי בארבע לקולות מיכל מתכת כלשהו מסתובב. ליד דלת חדר השינה שלי, לצד ערימות הנעליים, יש שני מיכלי סאנו נגד ג'וקים ויתושים. נשאר עוד מהדייר הקודם, לא הזזתי או השתמשתי בזה מעולם. בכל מקרה, בין שני המיכלים וערימות הנעליים החתלתול השתגע וקפץ והשתולל. ואז ראיתי! ג'וק קטן ברח משם והחתול אחריו!
רגע, בעצם זה לא מגה-מצחיק. טוב, אז לחתול יש הרגל מגונה מוזר ביותר. הוא הולך איתי לשירותים. כל פעם. פותח את הדלת ומתיישב בין הרגליים שלי. עד שאני מורידה את המים והוא קופץ מהרעש. אני יודעת שלחתולים יש נטייה לא לכבד פרטיות ולעבור או לדרוש דברים בזמן שהבעלים שלהם בשירותים, אבל אובססיה כזו עוד לא חוויתי.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): הגעתי לפרק 5 במלכה הלבנה. די נהנת.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): קדחת.
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): מממ לא משהו מיוחד.
מה קניתי השבוע: הוצאתי מעל 500 ש"ח על דברים לחתול! ארגז חול, חול, כף לחול, קערות אוכל ומים, אוכל וכו' וכו'.
תוכנית לשבוע הבא: לקנות לחתול 2-3 צעצועים. הוא אוהב לשחק. אה, ולעבור אצל הוטרינר שיגזור לו ציפורניים!
תמונת השבוע: מישמש בתנוחת שנת הבוקר.
שבת שלום