שבוע מפרך
השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו?
ביום הראשון במשרד גם נקלעתי לשיחות על השם שלי איכשהו, אחת שאלה אותי עליו, והשניה התעצבנה שעד עכשיו היא הייתה היחידה עם השם הזה ועכשיו הביאו עוד אחת (ממש התעצבנה
) וחלק שאלו איך אני מעדיפה שיקראו לי..אין לי העדפה למעשה. אני מאוד אוהבת את השם שלי, מאוד מאוד אפילו, יש לי מיליון כינויים אז בתכלס כל אחד מצא דרך מסויימת שנוח לו לקרוא לי אבל מעולם לא חשבתי לשנות אותו, אני גם חושבת שהוא מתאים לי. לא חושבת שהיו התלבטויות כשנולדתי כי אני קרויה על שם איזה מיליון סבתות ממיליון דורות אחורה (בכל דור הייתה לפחות אחת..אם סופרים את שני הצדדים)
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: וול אתם יודעים שביום שני הלכתי לחתום על החוזה בחברה, מה שלא עדכנתי זה שהייתה בעיה עם להתחיל שבוע הבא אז הקדימו את היום הראשון שלי ליום רביעי שהיה. היה יום..ארוך..ומייגע..ומלא בריצות. קיבלתי את החומר הלימודי, שלגמרי מתחרה עם כל כמות החומר שלמדתי בתואר בשנה האחרונה (אולי יותר) קיבלתי פלאפון, מה שהיה מאוד טראומתי כי קיבלתי נקסוס שהוא אנדרואיד ואני אייפוניסטית כבדה אז אני עוברת עכשיו תהליך מעבר מאוד מאוד קשה. ו..קיבלתי את הרכב..שהוא..מושלם
זה פג'ו 301, אני מניחה שאתם לא מכירים (ספציפית את האוטו הזה גם אני לא הכרתי) אבל תחשבו סדר גודל של טויוטה קורולה, i35, מאזדה 3..כאלה..שזו באמת הייתה ההפתעה הגדולה של היום הזה. אני הייתי בטוחה שאני עומדת לקבל איזה אקו מיקרה או i20, משהו קטנטנן וקוקטי. ופתאום לקבל אוטו ברמה כזו..זה קצת תפס אותי לא מוכנה. בהסתכלות על השיקולים ברור שהם ירצו לתת כזה אוטו גם מבחינת בטיחות (כמה שיותר מתכת ויותר אורך יותר בטוח..הקטנות לא נחשבות מכוניות מאוד בטוחות) וגם כמו שהקצין רכב שם אמר- הם נותנים מכוניות בסטנדרט הגבוה ביותר ובלה בלה..נו, חברה רצינית. אהה ולרכב קוראים טיריון..כי, וול, הוא פג'ו
אניווי, האוטו מושלם! באמת! הוא זמני לחודשיים הקרובים אז אין בו דלקן, אני צריכה להביא קבלות של התדלוק
ומתישהו בחודשיים הקרובים אני אקבל רשימה של מכוניות ואני אצטרך...לבחור רכב
!!
הוא אמר שהאפשרויות זה קורולה i35 ועוד כמה שפחות עניינו אותי..לפי הידע שלי, 2 אלה מובילות בתחרות..ואז האוטו הזה כבר יגיע עם דלקן מסודר והכל..
אהה ואחרי כל הריצות האלה נסעתי לבית של המנהלת החדשה שלי כי במקרה באותו יום הייתה ארוחת צהריים של כל הצוות אז כבר הכרתי את כולן שזה היה נהדר וכולן כל כך חמודות!! אני ממש מתרגשת מכל העניין! בעצם יש גם בן אחד..שהוא גם נחמד..משהו בו לא לגמרי הסתדר לי, אבל נראה שכל האחרות מתות עליו אז כנראה דמיינתי את זה..או שסתם אין בינינו חיבור עדיין...אני לא דואגת מזה כרגע..אפילו שיש סיכוי שאני אעבוד במקביל אליו (עד עכשיו לא לגמרי הבנתי איפה אני באמת עומדת לעבוד...נגלה מתישהו אני מניחה)
דבר פחות טוב שקרה השבוע: אממ הנסיעה הראשונה על הרכב מהמשרד לבית של המנהלת שלי הייתה ממש טראומטית. לא נסעתי המון זמן, בטח לא לבד, ואני לא מכירה את האיזור או את הדרך. כשיש שילוט נורמלי הכל טוב, אבל לא באמת היה ואני לא באמת מכירה את הדרך לרחובות, והוויז שלחה אותי לכביש 6 והפסיקה לדבר לאלתר. אז הסתבכתי ממש אבל זה גם היה מצחיק באיזהשהו מקום...ובסופו של דבר די לבד בלי הוויז מצאתי את דרכי מה שעשה אותי מאוד גאה בעצמי.
וגם אי אפשר להתעלם מהמבחן הנוראי שהיה אתמול. זה קורס אצות..זה עם כל הסמינריונים והעבודות..והמבחן היה פשוט נבזי! בחיי יצאנו כולנו עצבניים ומדוכאים ו...אוף אני באמת לא יודעת אם יש שם עובר בכל השטויות שכתבתי..באמת..
וגם כל הקטע עם הנקסוס..אני יודעת! צרות של עשירים! אבל אני באמת מתקשה עם המעבר לאנדרואיד..ובתכלס אין באמת סיכוי שאני אסתובב עם שני פלאפונים..אז אני סוג של מנסה לשחרר את האייפון, וקשה לי ממש..יהיה לי יותר קל כשאני אכנס כבר ללו"ז של עבודה ולהיות באוטו כל היום ולהיות עם הפלאפון הזה כל היום..אבל עד אז -
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם): "Robin and Regina are soulmates"- איפה זה נאמר? בכל מקום בכנס הזה שהם היו בו..זה עשה לי קצת כיף לשמוע..
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): האמת, כלום, רק התרוצצתי בין עבודות ולמדתי..בעצם בהפסקת לימודים אחת ראיתי את הפרק הראשון והשני של בית השקרים..סדרה מוזרה..אבל זו קירסטן בל אז אני בטח אמשיך איתה
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): התמכרתי לשיר radioactive של imagine dragon והיום חברה שלי שלחה לי את הקאבר של פנטטוניקס שהוא מעולה ממש-
https://www.youtube.com/watch?v=aE2GCa-_nyU
הם די טובים, אני לא מאוד עוקבת אחריהם, ולא כל דבר שהם עושים כזה טוב בעיניי..אז זה יצא מצויין ממש!
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): חומר על סוכרת בעיקר
קצת על אצות ודינופלגלטים
סוג של השלמתי עם זה שבקרוב לא יהיה לי המון זמן אשכרה לשבת ולקרוא ספר.
מה קניתי השבוע: כיסוי לנקסוס..חשבתי בהתחלה לא לקנות לו כיסוי כי הוא כן חמודי ויפהפי בלי ואני לא אוהבת כיסויים שמגדילים את הטלפון בעוד 150% אבל מצד שני אני הכי לא אחת שהולכת בלי קאברים וגורמת לפלאפון שלה להיות חבוט ושרוט..אז בסוף מצאתי כיסוי שהוא מאוד דק וחמוד ולא משנה אותו.
תוכנית לשבוע הבא: מבחן בראשון, גיחה לב"ש לאיזה חצי שעה, חזרה למרכז והארד קור לימודים לעבודה! יש לי כבר עוד שבוע ישיבת צוות על התרופה שאני אשווק ואני צריכה לסיים עד אז כמה דברים עליה. כמובן שיש מבחן יום אחרי הישיבה..אז לימודים גם אליו
תמונת השבוע: תמונה של האוטו?