סיכום בסימן שבועיים בלי ג'ימי

מעניין ומצחיק!

אני שומעת את זה בראש כדמות של סרט מצוייר שמדובב על ידי דני דה ויטו או משהו כזה

shirush3

New member

אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו? אני אוהבת את השם שלי (אי אפשר לעוות אותו
) ואמא שלי שמעה אותו כשהיא הייתה בהריון בי והתאהבה בשם והחליטה שלבת שלה היא תקרא שיר

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: שופינג

דבר פחות טוב שקרה השבוע: התחלתי לחלום על הלימודים בלילה
שיגיע שישי הבא ואני אהיה אחרי המבחן

דבר מצחיק או ציטוט? מצחיק: הכלב שלי נכנס לטירוף כשיש הפסקת חשמל ואתמול היה מן ניתוק כזה והוא השתגעה וקפץ לאמא שלי על המיטה ולא היה מוכן לרדת. חמוד

ציטוט:“Some infinities are bigger than other infinities.”

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): ראיתי את אשמת הכוכבים
הסרט ממש מקסים! לא הפריעו לי השינויים (אני אפילו לא זוכרת מה הם היו
) וזה היה כיף ועצוב ומקסים כמו שזה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): הפסקול של אשמת הכוכבים

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): המשכתי את ערפילאים. יאייי קצת זמן לקרוא!
מה קניתי השבוע: תיקים, שמלות, נעליים וקיבלתי את המשקפי שמש ראיה שלי

תוכנית לשבוע הבא: לסיים עם המבחן
תמונת השבוע: מסתבר שהגן חיות בקריות נחמד

Rachel47

New member
מתה לראות כבר אשמת הכוכבים!

הפסקול טוב?! זה חדשות טובות!!

Macphista

New member
זה גן החיות מול התיאטרון?

פרטי הסבירי והביאי דוגמאות.

Shiri from the block

Active member
אני השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו? אמא שלי אמרה שהיא ראתה את השם שלי בספר שמות לילדים ואהבה אותו וזהו..
דווקא עם כל הדברים אצלי שאני לא אוהבת, עם השם שלי אין לי בעיה חח. אבל עם השם משפחה כן..

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אז השבוע נפגשתי עם הפסיכולוגית. היה מאוד מלחיץ לפני.. אבל כשהגעתי הכל היה בסדר, ודיברנו על דברים והיא נראית מאוד חביבה אז יש לי עוד פגישה איתה ביום שלישי הקרוב.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: כמה שיצאתי מהפגישה של הפסיכו בהרגשה טובה, נראה שמשם הכל התדרדר
שוב פעם קושי להיות בדירה שלי ו"לבד". לא היה לי חשק לצאת מהבית רק ישבתי על הספה ראיתי סדרות והלכתי לישון. ובכללי יש לי שוב קצת כאבי בטן וכאילו ניהיה לי פחד מסויים מלנסוע באוטובוסים ונסיעות ארוכות בכללי (בין ת"א-ירושלים) כי כל הזמן אני פוחדת שאני ארגיש לא טוב באמצע הנסיעה ואז אין לי לאן לברוח
משהו מעצבן. אני לא מבינה מה עובר עלי כבר

דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא ראיתי באפי. ראיתי דם אמיתי, חברים, היפים והאמיצים וטלנובלה בעמ (יש בהוט)

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פופ פופ ופופ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: יש לחברה שלי מהעבודה חתונה ביום חמישי, ופסיכולוגית ביום שלישי, ומתישהו אני הולכת לראות אקס מן בקולנוע..
תמונת השבוע:

יופי, זה מעודד לשמוע שהיא נחמדה

אני ממש מקווה שתצליחי להפתח ולספר לה הכל, ועוד יותר מקווה שתוכל לעזור לך, המצב הזה ממש מכביד על החיים שגם ככה קשים, ואני ממש מאחלת לך שתצליחי להתגבר

טלנובלה בע"מ

עוד לא ראיתי את דם אמיתי, אולי מחר....
איך היה הפרק הראשון? (בכללי, בלי ספויילרים)

Shiri from the block

Active member
תודה! דווקא אין לי בעיה להיפתח. אני הכי חופרת שיש. גם פה לא איכפת לי לשפוך את כל צרות חיי חח אבל אני לא אעשה את זה כי כבר חפרתי למספיק אנשים... עכשיו נחפור לפסיכולוגית ונקווה שהיא תוציא אותי מזה.

היה פרק מעולה של דם אמיתי!! או שהתגעגעתי או שבאמת היה שיפור, כי אני זוכרת שממש התאכזבתי מרוב עונה 6..

למעלה