אני השבוע העברתי בשדה תעופה המון נשים עם השם שלי, וכל אחת ניכנסה איתי לשיחה עליו. מה שמביא אותי לשאלה שלי:
אתם אוהבים את השם שלכם? היו אלטרנטיבות אחרות שנולדתם? למה החליטו דווקא עליו? אמא שלי אמרה שהיא ראתה את השם שלי בספר שמות לילדים ואהבה אותו וזהו..
דווקא עם כל הדברים אצלי שאני לא אוהבת, עם השם שלי אין לי בעיה חח. אבל עם השם משפחה כן..
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: אז השבוע נפגשתי עם הפסיכולוגית. היה מאוד מלחיץ לפני.. אבל כשהגעתי הכל היה בסדר, ודיברנו על דברים והיא נראית מאוד חביבה אז יש לי עוד פגישה איתה ביום שלישי הקרוב.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: כמה שיצאתי מהפגישה של הפסיכו בהרגשה טובה, נראה שמשם הכל התדרדר
שוב פעם קושי להיות בדירה שלי ו"לבד". לא היה לי חשק לצאת מהבית רק ישבתי על הספה ראיתי סדרות והלכתי לישון. ובכללי יש לי שוב קצת כאבי בטן וכאילו ניהיה לי פחד מסויים מלנסוע באוטובוסים ונסיעות ארוכות בכללי (בין ת"א-ירושלים) כי כל הזמן אני פוחדת שאני ארגיש לא טוב באמצע הנסיעה ואז אין לי לאן לברוח
משהו מעצבן. אני לא מבינה מה עובר עלי כבר
דבר מצחיק או ציטוט? (כן, זה חדש, לא להתעלם)
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): לא ראיתי באפי. ראיתי דם אמיתי, חברים, היפים והאמיצים וטלנובלה בעמ (יש בהוט)
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): פופ פופ ופופ
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא: יש לחברה שלי מהעבודה חתונה ביום חמישי, ופסיכולוגית ביום שלישי, ומתישהו אני הולכת לראות אקס מן בקולנוע..
תמונת השבוע: