השרשור ההזוי
מהורהר

Macphista

New member
השרשור ההזוי
מהורהר

אז נפגשתי הבוקר בהתכתבות/התכתשות הזויה במיוחד, לפחות בעיני, הפשורה על גבי טוויטר.
שני מעריצים של הסדרה, לפחות אני חושבת שהם מעריצים, התחילו... לטנף אחד את השני... לעיני כל עוקביהם.

הכל התחיל כשלפני יומיים אחד מהם הודיע בטוויטר על אזורי הצילום של הסדרה בימים הקרובים (כולל שעות...).
הבחור כמובן הלך לשם וצילם כמה תמונות שכבר הפכו לנחלת הכלל (זו הודעה נטולת ספויילרים, הודעה שמכילה את הממצאים של שני המעריצים תשורשר בהמשך).
למחרת, או אפילו באותו היום (לא הצלחתי להבין את הכרונולוגיה המורכבת של מערכת היחסים שלהם) הלך המעריץ השני לאותם המקומות וכמובן פרסם את ממצאיו בטוויטר.

עד כאן הכל טוב ויפה, נכון? לא נכון.
מעריץ א' גילה, או לפחות כך הוא טוען, מיהו השחקן שיגלם דמות כלשהי אך כתב שלא יכתוב מי זה כי מעריץ ב' יכתוב שהוא מספיילר דברים שאסור.
מעריץ ב' התעצבן והגיב לו.
מעריץ א' קרא למעריץ ב' ילד חסר חיים שגר עם ההורים שלו לכן יכול לשהות על הסט עד השעות הקטנות של הלילה בניגוד אליו שיש לו משפחה וילדים לחזור אליהם בשעה סבירה.
מעריץ ב' התעצבן, אמר שהוא טועה (ראיתי תמונה שלו, הוא נראה כמו גבר בגיל העמידה משועמם- בדיוק כמו מעריץ א') ומשם התחיל דיון של - למי יש זכות יותר גדולה לפגוש שחקנים על הסט, מי יותר חסר חיים, ומי בעעעון יותר באופן כללי.

יש לציין שרוב ההודעות של שניהם כבר נמחקו כך שיכולת השחזור שלי כרגע גרועה ממש.
אבל הבנתם את ההיגיון.

אם כך, תהיתי מה הדבר הכי הזוי שראיתם/קראתם/שמעתם מעריצים/אנשים אחרים עושים בהקשר של הערצה/פאנדום/פאנגירל לגבי הסדרה הזו או לגבי סדרות אחרות?
ואם בא לכם, מה הדבר הכי הזוי שבא לכם לעשות בהקשר לסדרה הזו? או שכבר עשיתם?

Jimmy Kane

New member
ג'סטין ביבר יורק על המעריצות

והמעריצות מתרגשות

למרות שזה לא סדרה

Macphista

New member
מעניין

אולי יש תיעוד של מעריצות שפותחות את הפה בזמן שהוא יורק עליהן?

Jimmy Kane

New member
לא אבל היו תגובות של מעריצות

שהן מוכנות לפתוח את הפה רק בשביל לקבל את הרוק שלו

Macphista

New member
ממצאים המעריצים- מש"שים ו-

אז מעריץ א' העלה תמונות שהוא טוען שהן תמונות של הסט של נוורלנד- זה צולם ביער, רואים צריף קטן, וזהו. על זה הוא הוציא איזה 20 תמונות. וגם סרטון (אהבתי במיוחד את הפתיח... דוש).
ויש גם איש מלוכלך לא מוכר שהולך. נראה כמו ניצב.
יכול להיות שהניצב היה לסט אחר כי באותו אזור ופחות או יותר באותם הימים צילמו גם סצנה מהיער המכושף של פעם- ראו את רוברט לבוש כרמפלסטילסקין עם עור ירוק וג'יני לבושה כסנואו עם פאה ארוכה (הוא כזה דוש (המעריץ) שלא בא לי לפרסם אותו עוד ולהעלות את התמונות המעפנות שלו, טוב, שיהיה- הנה).
דוש1 לדעתי הוא יותר סטוקר מאשר מעריץ. מעניין אם האתר שלו בו הוא מפרסם הטרדות פומביות של סלבס ודברים שמצטלמים בוונקובר מכניס לו כסף או שזה סתם הובי.

מעריץ ב' פגש את... נו... ההוא שמשחק את הג'יני. הוא אמנם לבוש רגיל אבל עם הזקן והשפם כמו הג'יני של היער המכושף של פעם- הנה התמונה של דוש2 עם השחקן. כן, כזכור דוש1 כתב שדוש2 הוא עולב מובטל שגר עם ההורים שלו.
הוא גם כתב שבאותו היום הגיעו לסט של נוורלנד לאנה, קולין וג'ן. מישהו אחר כתב ש"כולם פה". אה, וצילמו את הכסא של לאנה על הסט.
מרתק, אני יודעת.

Macphista

New member
אההה, ו-
מש"ש ליהוק

אז דוש1 כתב שהוא יודע מי השחקן שמגלם את פיטר פן אבל לא הסכים להגיד כי אמר שאחר כך דוש2 יגיד שהוא מספיילר דברים שאסור.
ואז הם המשיכו לריב.

טיפשים.

ואני קיוותי שאין שחקן לפיטר פן ושזה יהיה חצי הנרי חצי הצל ואז יצטרכו להרוג אותו.

יסמין@

New member
תגובה על הליהוק מש"ש

ואוו! לילד הזה יש פנים כאלה... מביעות? מיוחדות? חולמניות? מתאימות לסרט/לסדרה שבה מאחורי הפנים האלה מסתתרת דמות אפלה ולכן הקונטרסט עוד יותר מחריד?
בזמנו כשראיתי את התמונה שלו חשבתי לעצמי שהוא מתאים להיות PP או אחד משליחיו המרכזיים.

מקווה מאוד שהוא אכן יגלם את PP ועצם המראה שלו מוסיף נופך וכיוון מיוחד לדמות, עוד לפני שפתח את פיו ועוד לפני שראינו איך הוא משחק ומה ומי הדמות וכוונותיה. יש למה לצפות!

Shiri from the block

Active member
הממממממממ מש"ש
חשבתי שמישהו מבוגר יותר ישחק את פיטר פן משום מה... לא בא לי שילד ישחק תפקיד כזה עיקרי וחשוב בסדרה.. לא בטוחה אם יש להם את היכולות לשחק את זה כמו שצריך... אבל שיהיה נו.
הכי משעשע שבאחת הקבוצות של רג'ינה הצעתי שרג'ינה תצא עם פיטר פן
כנראה שזה לא ילך למרות הכל XD

גם אני ראיתי בראש דמות בוגרת יותר

משהו כמו חנוך רוזן כזה מלפני 20 שנה (מבוגר עם פנים של ילד כזה חחח הבנתם אותי, נכון?)

באמת? למה?

אמנם משנים לא מעט פרטים באגדות שבסדרה אבל פיטר פן הוא הילד הנצחי!
שיהיה רע, שיהיה טוב, שיהיה אנושי, שיהיה שדון, אבל בכל גרסה הוא חייב להישאר ילד/נער.
פיטר פן לעולם לא מתבגר.

מה בדיוק את רוצה לדעת?

אני אישית לא סובלת אפאחד מהם אבל אני לא מראה להם את זה...

אממ אוקיי..

בעיקרון פגשתי את לארי (זה שהתמונה שלו פורסמה למעלה) בפעם הראשונה שהלכתי לסט בקיץ שעבר... הוא עשה רושם של בנאדם נחמד וכל זה... וכבר פעם הראשונה הלכתי איתו לאכול צהריים בסטיבסטון והוא שילם... (הזמנתי סלט אם זה ממש משנה) אחרי כן התחלתי לפגוש אותו כמעט בכל פעם שהלכתי...הוא היה בא ישר אחרי העבודה... ולפעמים היה מבקש חופש מעבודה.. הוא היה מודיע לי כאשר הם היו באיזור ואז הייתי הולכת... לפעמים הוא היה שומע שמועות שהם מצלמים אז הוא היה שולח אותי לראות אם הן נכונות... לרוב הם לא היו נכונות...
לקראת תחילת ינואר- סוף פברואר הוא הודיע שהוא לא בא כי אין מצב שהוא יפגוש את השחקנים כי קר... וכמה חבר'ה מקומיים שמחו אבל כמובן הוא לא עמד במה שהוא אמר... הוא בא שוב ושוב ושוב... כל פעם שהוא אמר שהוא לא בא... הוא כן בא... כבר הבנתי שהוא שקרן לא קטן...
הוא גם אחד שהאלה שעובדים מאחורי הקלעים מכירים אותו... אפילו שומר הראש... והוא היה בא לא פעם עם בוכחטה של תמונות לסט בשביל שהשחקנים יחתמו לו בשביל אנשים אחרים... זה עיצבן הרבה ממעריצים המקומיים כי זה תפס מלא זמן...
מה עוד אפשר להגיע על לארי? הוא גר בברנבי ממש מול האולפנים שOUAT מצלמת בה והוא לא פעם עצר ליד וצילם והרס לכולם... אני חושבת שOUAT סוף סוף תפסו שכל וסגרו את השער... הוא גר לבד בדירה והוא בסביבות שנות ה40... הוא הלך גם לסט של חץ (ARROW) לא בגלל שהוא רואה את הסדרה אלה בגלל שסתם הוא רוצה לפגוש את השחקנים ולהשוויץ...

VCF, לעומת זאת, הוא בחור בריטי חסר תקנה גם כן... הוא התחיל ללכת לצילומים בקיץ שעבר... בעיקרון הכרתי אותו בטוויטר... הייתי משוכנעת שהוא בת כאשר לראשונה התכתבתי אותו עד שפגשתי אותו.... ואת הבן שלו... זה היה כשצילמו סצינות של הוק וקורה על הספינה... בעיקרון לא ראו את הסצינה רק כשהם חזרו... VCF יש שלח את הבן שלו לבקש חתימה מקולין ומהדאבל של ברברה (הוא חשב שזו ברברה)... הוא ממש נדחף... ומאז הוא היה כמעט בכל פעם שצילמו...לאט לאט המקומיים התחילו לשנוא אותו כי היה מפרסם ספויילרים אונליין ולא פעם ביקשו ממנו לא לפרסם אבל לא אכפת לו... ככל שיש יותר דרישה מהמעריצים, זה מה שהיה אכפת לו... יש לו חבר טוב שידוע בתור פאפרצי, Punk images... שהם מתחלקים במידע...
ואז יום אחד, כאשר צילמו את הקטע שהוצאת הענק מהחור, לא היו מלא אנשים וVCF וPUNK היו שם... VFC הציג אותי לPUNK וPUNK הראה לי ולVFC תמונות שהוא צילם כולל תמונות פרטיות של ג'יני וג'וש בתוך האוהל שלהם בזמן ההפסקה.. זה כ"כ הכעיס אותי אבל לא אמרתי שום דבר... יותר מאוחר הם הזמינו אותי לשבת איתם באוטו כדי לחכות שהצילומים ישבו אבל הלכתי מהמקום...
פעם שאלתי את VCF מה הוא עושה... והוא אמר לי שהוא גרפיקאי ממוחשב והוא עובד באופן עצמי ולכן יש לו מלא זמן פנוי... אני אישית לא ממש מאמינה לזה כי התמונות שהוא מצלם די גרועות ולא פעם הוא ביקש ממישהי בטוויטר שתעצב לו משהו בשביל האתר שלו... הוא גר בניו ווסט שזו עוד עיר באיזור ויש לו 2 ילדים: בן ובת...

אני לא כ"כ אוהבת את שניהם אבל שוב, אני לא מראה להם את זה... ואני יודעת בתור עובדה שהמקומיים לא סובלים אותם גם כן אבל אין ממש מה לעשות...

מקווה שזה קצת עזר
אם יש שאלות, שאלו!

Macphista

New member
הזמנת סלט?!

אני מנסה להבין מה האינטרס של שניהם.
אני מצליחה להבין fangirls, גם מבוגרות ומבוגרים, אבל מה ששני אלה עושים הולך הרבה מעבר לזה.
פאנגירלס יכבדו את הפרטיות של השחקנים, לפי מה שאת כותבת שאחד מהם צילם את ג'יני וג'וש בזמן הפרטי שלהם... הגברים האלה לא מכבדים אותם יותר מדי. וגם לא את הסדרה.
ראיתי תמונות של לארי שצילם מחוץ לאולפנים ואז למחרת הוא צייץ עוד תמונה שהראתה שחסמו את זוית הראייה שהייתה לו אתמול עם יריעות בד.

ויקירתי... מה זה העניין של - היה שולח אותך לראות אם יש צילומים? מה את עובדת אצלו?
הם נשמעים לי כמו כאלה קריפים! דושים! ובעעע באופן כללי.
איך לא מעיפים להם לפנים צו הרחקה?
יו, הזמינו אותך לשבת איתם במכונית... קריפי....
פעם הבאה תגיעי לסט עם גז מדמיע!

כל הכבוד לשחקנים שמצליחים עוד לחייך אליהם אחרי כל הגועל שהם עושים. ולהצטלם איתם.

כן סלט כי הייתי בטוחה שאני הולכת לשלם על זה..

רק אח"כ הוא אמר לי שהוא מזמין...

בעיקרון כשהוא היה שולח אמרתי לו נראה... אבל אף פעם לא ממש הלכתי חחח

אי אפשר לתת להם צו הרחקה כי זה מקום ציבורי בתאכלס...

שמעתי לא מעט מקרים לגבי מהמעריצות... כתבתי תחת השירשור של הסכמ"ש... מישהי שפגשה את ג'רד(הנרי) בדיסנילנד כי הם מאותו עיר... היא גם פגשה אותו כשהיא באה השבוע לוונקובר והצליחה לשכנע את אמא שלו לקחת אותה לסט וגירשו אותה... בעיקרון זה מה שהתחיל את הוויכוח בין שני הגברים אתמול...

למעלה