הא ודם אמיתי כמובן!!
א אנטיבס300 New member 30/7/13 #48 גם אני לא זיהיתי הרבה, אבל מצאתי שם גם את טין וולף, בונז, המפץ הגדול (שבקושי זיהיתי). אבל לא זהיתי את הסדרה שקווין בייקון משחק בה, מישהו מכיר?
גם אני לא זיהיתי הרבה, אבל מצאתי שם גם את טין וולף, בונז, המפץ הגדול (שבקושי זיהיתי). אבל לא זהיתי את הסדרה שקווין בייקון משחק בה, מישהו מכיר?
M Macphista New member 30/7/13 #49 The Following כל כך הרבה סדרות... כל כך מעט זמן... הבטחתי לעצמי לראות בזמן הפגרה את היימיש מקבת ועוד לא התחלתי. אגב, אם יפתח בקרוב שרשור אוף... יש לי כבר כמה דברים משמעותיים להגיד על באפי. הגעתי ל 203.
The Following כל כך הרבה סדרות... כל כך מעט זמן... הבטחתי לעצמי לראות בזמן הפגרה את היימיש מקבת ועוד לא התחלתי. אגב, אם יפתח בקרוב שרשור אוף... יש לי כבר כמה דברים משמעותיים להגיד על באפי. הגעתי ל 203.
א אנטיבס300 New member 30/7/13 #51 דייייי יא תותחית!!!! סיימת את עונה ראשונה אני כבר מממש מחכה לקרוא אותך את יודעת על מה הסדרה של בייקון? היא שווה את חושבת?
דייייי יא תותחית!!!! סיימת את עונה ראשונה אני כבר מממש מחכה לקרוא אותך את יודעת על מה הסדרה של בייקון? היא שווה את חושבת?
M Macphista New member 30/7/13 #54 אני חושבת שהיה עליה הרבה באזזז או שעדיין יש... בכל מקרה הביקורות שקראתי נעו בין חיוביות ל... פרווה. אבל היא כן חודשה לעונה שנייה אז כנראה שהיה לה מספיק קהל.
אני חושבת שהיה עליה הרבה באזזז או שעדיין יש... בכל מקרה הביקורות שקראתי נעו בין חיוביות ל... פרווה. אבל היא כן חודשה לעונה שנייה אז כנראה שהיה לה מספיק קהל.
פ פעמיים פאי New member 31/7/13 #63 203? עם כל ההודעות שכתבת עד עכשיו, חשבתי שלעולם לא תסיימי את עונה 1
א אנטיבס300 New member 31/7/13 #78 שהם יושבים בסירה ומדברים לא זיהית את הקול של נוווו שכחתי איך קוראים לה, אישתו של האוורד, יש לה קול כ"כ "מיוחד", אבל היא חמודה, וישב לידה לינורד.
שהם יושבים בסירה ומדברים לא זיהית את הקול של נוווו שכחתי איך קוראים לה, אישתו של האוורד, יש לה קול כ"כ "מיוחד", אבל היא חמודה, וישב לידה לינורד.