קומיקון!

Macphista

New member
לגבי הראיון הראשון-

אה נו, מי לא מחזירה מיקרופון ובהתחלה עוד מנסה להשתלב ואז לגמרי מרימה ידיים ויושבת שם בשקט רוב הזמן בלי יחס?
כרגיל.

ayalam44

New member
זה ממש באסה..

כי לא רואים אותה בתור דמות ראשית למרות שהיא כזאת

Shiri from the block

Active member
לא הייתי אומרת שבל היא דמות ראשית היוצרים כבר הבהירו שמבחינתם הדמויות הראשיות זה- סנואו, צ'רמינג, אמה, רג'ינה וגולד.

כל השאר הם על תקן דמויות משניות שעוזרות לדמויות הראשיות להתפתח או לפנות לכיוון כזה או אחר.
אבל בכל זאת לא אהבתי שהיא פשוט ישבה שם בצד ושתקה.. היא גם לא עשתה יותר מידי בשביל לבלוט למען האמת.

Macphista

New member
היא דמות ראשית מוזנחת

כשאדם ואדי דיברו על שני הפרקים האחרונים לעונה הם אמרו שזה יתמקד בדמויות הראשיות ובכל מה שעבר עליהם עד הרגע הזה והם הזכירו גם את בל.
אמרו שש דמויות והיא הייתה בניהם.
שזה אפילו יותר מהוק, למרות שעם קו העלילה המדהים שנתנו לו, איך אפשר להגיד שהוא לא דמות ראשית?

ולמי יש כוח לנסות להתבלט בכוח כשאת יושבת ליד לאנה שמחזיקה את המיקרופון? אחרי 2-3 נסיונות פשוט מרימים ידיים ומחכים שזה יגמר.
אין דבר יותר מטופש ממאבקי "look at me look at me" של סלבס בראיונות משותפים... את יודעת... משהו שג'ן מוריסון מאוד טובה בו.
אני חושבת שאני מחבבת יותר את אמילי כשהיא שותקת.
"יפה ושתוקה"... כי תכלס, היא מהממת, וכפי שאני זוכרת מהPALEY FEST... כשהיא מדברת היא די מתפרשת בעיני כ... ילדונת די חלולה...

ayalam44

New member
אבל זה כל הקטע לא!?

שהיא אמורה להפוך להיות דמות ראשית בעונה הבאה?

Macphista

New member
מה ההגדרה שלך לדמות ראשית?

אמילי היא שחקנית קבועה בסדרה באותה הרמה של רוברט לאנה וכל ה-ג' כבר מהעונה השנייה- לפחות לפי החוזה.
הייתה שחקנית אורחת רק בעונה הראשונה.
באמצע העונה השנייה קולין הפך משחקן אורח לשחקן קבוע, בסוף העונה מייקל הפך מאורח לקבוע, ומייגן הפכה מקבועה ל... בלתי נראית וכנראה בעונה הבאה תהיה אורחת.

Macphista

New member
ראיון- ג'ן, מייקל קולין

http://www.youtube.com/watch?v=5B1eZgjHtNk&feature=youtu.be
הראיון הזה הולך לעצבן אנשים מסויימים....
ג'ן אומרים שכל השיפים שלה נמצאים על הספה הזו...
והיא אומרת שהיא שמחה שסוף סוף העונה הביאו לאמה גברים, כי נשים זה בסדר אבל...

מעריצות סוואנקווין הולכות לכעוס.
באותו עניין- תקפו את אדם בטוויטר בענין דמות גאה. לא יהיה סוואנקווין.

Shiri from the block

Active member
ראית את זה בלייב סטרימינג אתמול ב-2 בלילה אני ועוד מישהי שאוהבת את ג'ן יותר ממני ממש ממש התעצבנה עליה
זה היה מזה לא בסדר מה שהיא אמרה. ועוד דוחפת את המשפט "היא צריכה קצת גברים בחיים שלה" משהו כזה. יצאה מניאקית.
מילא שסוואן קווין לא יקרה, אבל לדחוף לנו את זה ככה לפנים בכזאת בוטות??? ממש ממש לא אהבתי את ההתנהלות שלהם בנושא.

Macphista

New member
כן, זה בהחלט מסריח

רק מגבה את חוסר הסימפטיה הכללית שלי אליה...
ורוברט בכלל שם זין על כל הסיפור הזה, עשה את המינימום האפשרי והתחפף.

אתמול בלילה הרגשתי... כל כך... מרוקנת...
אני זוכרת שראיתי את הפאנל ב PALEY FEST בלייב סטרימינג באמצע הלילה לפני חודשים והרגשתי כל כך מרוקנת גם אחריו...
וגם אחרי הפרק הראשון בעונה השנייה...
כל המתח הנבנה הזה ובסוף.... אנשים פולטים שטויות ומבאסים וגורמים לי לתהות- "על זה אני מתאבססת?"

אני צריכה טיים אאוט.

למרות שהבנתי שהיו קטעים מצחיקים בפאנל עצמו בקרב שלישיית אמילי-רוברט-לאנה (תמונה), אבל בטח אראה ואתבאס כי אחשוב שכולם סתומים.

Shiri from the block

Active member
כן מסכימה לגמרי אני יצאתי לגמרייייי מאוכזבת מהפאנל הזה.
כל החילוק הזה בכלל ממש עיצבן אותי.
ג'ן לא הייתה בראיון שכל הקאסט היה שם, רוברט בכללללללללל נעלם!! מה קרה שם??
ראיתי כנסים של סדרות אחרות כולם היו ביחד כל הזמן!!
וכל השטויות שהם אמרו במהלך הכנס... איי איי איזה כאב לב. ממש עיצבנו אותי.

Macphista

New member
טוב, הם שלחו 8 שחקנים!

זה מלא.
בראיונות הקטנים בד"כ מחלקים לקבוצות אם יש כל כך הרבה מאותה הסדרה.
קיבלתי את הרושם שרוברט נהנה מזה שהיו הרבה אנשים מהסדרה, אולי נתן לו לגיטימציה להבריז ולחשוב שזה לא יפריע יותר מדי ובמקום זה להסתובב שם עם הילדים שלו.
זה בטח היה מתואם, קשה לי להאמין ששחקן מבריז מחלק מהלו"ז על דעת עצמו.

עדיין, זה מבאס.

Shiri from the block

Active member
אני בטוחה שזה היה מתואם אבל עם כל הכבוד, יש לו מחוייבות. הוא יכול להסתובב עם הילדים שלו גם אחר כך... סה"כ הראיונות האלה ממש קצרים, חצי שעה פה, שעה שם.. זה לא שהוא 9 שעות רצוף עושה רק ראיונות.

בקיצור מאוכזבת. לא ממנו בהכרח, פשוט מכל מה שהלך שם.

Macphista

New member
אני איתך

רק לחשוב על מעריצים שעמדו שעות ונדחפו ונדחסו בתור לחתימות, הצליחו להגיע ו... לא ראו את רוברט.
קיבלו חתימה של מייקל כפרס תנחומים.

גרוע.

למעלה