קומיקון!

shirush3

New member
כן

היו צריכים לזרום עם המעריצים ולא לבטל את זה לגמרי, הרי גם ככה הם יעשו בסוף מה שהם רוצים

Macphista

New member
אדם עונה למעריצים בטוויטר ממש עכשיו

טוב הוא עונה כבר שעה, התכוונתי לכתוב הודעה קצרה עם כמה ציוצים מעניינים אבל הכל כל כך מרתק (ולקראת הסוף קצת מעייף, אני ממש מחכה שיכתוב שהוא הולך, הוא לא הולך, אין לי כוח להמשיך עם זה, הוא מגזים עם התגובות)

ואני ממש לא מבינה למה רק אדם ואדי סופגים את כל האש. ג'ן מוריסון לחלוטין צריכה לקבל גם לכיוונה. למרות שאדם כתב שאת הטענות יש להפנות אליו, ג'ן ולאנה רק משחקות טקסט שניתן להן.
הנה המעניינים ביותר בעיני-
Writing is personal. We do it FOR the fans but not WITH them. It would be impossible
I'm fine with criticism. I won't tolerate hate for anyone
shame on me for honestly following our vision? Okay then
when fans insult my family. Hate. When they use expletives. Hate
I did the opposite. I dismissed the hate as hate. I actually made the distinction. Criticism is fine
the only ones who get my ire are those who insult my family and use bad language.
we write plenty of subtext. And sometimes audiences see it. Sometimes they project more into it. Which is great.- אי אפשר לא להסכים איתו על זה. קריאות פוליסמיות וכל זה. זה הבסיס של פאנדום. עוד על זה-
you are free to find subtext anywhere. It exists. Sometimes intentional. Sometime not.
different. Fire rescue = subtext. Hook expressing emotion = text.
no!!!! I feel like I'm on trial. What I meant is when it's text it's canon. We showed a glimmer of emotion
i acknowledge you find the subtext and am thrilled it makes u happy
we didn't create SQ intentionally. That is true. But we don't deny the fandom exists. And we love that it does
I do job best as I can. I appreciate criticism. But impossible to take 11 million notes. Everyone has opinion
I wish i could please very viewer. I just can't. Not possible
כאן זה כבר יורד לפסים אישיים-
I work insane hours and barely see my family to write the show. Please don't criticize me for interacting with fans כאילו, אדם כותב את זה ו... באמת שהוא יכל לוותר להיכנס לויכוחים נקודתיים עם מעריצים על עצמו (שקוראים לו גזען, הומופוב ותומך באלימות נגד נשים כי הוק הכה/דחף/ירה בנשים ואותו עכשיו מחברים לאמה... זה נהדר!).
מגיב על כך שאומרים לו שיפסיקו לראות את הסדרה- so be it. In writing the best show I know how. If people don't wanna watch, I'm sad. But nothing I can do

בכלל יש משהו מאוד ילדותי בכל התגובות האלה, גם של המעריצים וגם התשובות שלו. תכתוב תגובה כללית, תענה לעוד 2-3 מעריצים ותגמור עניין.
אבל זה מרתק לחלוטין. האינטראקציה הזו. טוויטר לחלוטין משנה את כללי המשחק.

מעריצים שם מתלוננים על משהו שאדי אמר בפאנל המרכזי ועל ההתנהגות מזלזלת כללית כלפי סוואנקווין מכל השיפים האחרים (מה זה אומר?)
אני תוהה אם הציוצים האלה-
the question we were asked was did we write SQ references intentionally. We were honest. Would do the same for hetero
we were asked a question and answered honestly. Not shooting down.
we did not "go out of our way". The question was asked. We were honest. We still love that people see it.
בעצם אומרים על מה כעסו שם.
אני חייבת לראות את הפאנל השלם כדי להבין על מה הזעם. זה פשוט מרתק.

אבל למה להפנות את השנאה אליו?

קודם כל ג'ן צריכה לקבל את כל האש, היא זו שענתה בחוסר רגישות.
ובלי קשר אליה אפשר לפנות לכותבים ןלשאול או לבקש לממש את האהבה של סוואנקווין. לא חושבת שלהעליב ולתקוף את הכותבים יעזור פה.

Macphista

New member
כתבתי הודעה ארוכה ועמוסה מדי?

כך שכל הפרטים נעלמו מעיני הקורא?
מסתבר שאתמול בפאנל הגדול היו שאלות מהקהל או שאלות כלשהן והיוצרים נשאלו לגבי SQ.
אדי קיציס ענה ויש שאומרים שהתשובה שלו הייתה מזלזלת.
אז אתמול הרבה אש הופנתה לשניהם בטוויטר, אבל אדי לא עונה שם, הוא לא פעיל בטוויטר ואדם כן, והוא התחיל לענות לפני שעה וחצי, ומאז... התעוררו עוד ועוד והוא ממש נכנס לויכוחים עם המעריצים.
ומעריצה גם שאלה את אדם למה לאנה וג'ן לא מגיבות על זה, הרי הן משחקות את הדמויות והן יוצרות את הכימיה, והוא אמר שהן משחקות טקסט כתוב ויש להפנות את הנושא הזה רק לכותבים.

אבל בגדול אני באמת לא למבינה למה ג'ן לא מתנצלת על היציאות המפגרות שלה אתמול. זה רק תרם לכעס של המעריצים.

Shiri from the block

Active member
והנה ג'ן כתבה הודעה כלשהי בנושא ועדיין יוצאים עליה

זה לא משנה מה אף אחד מהם יגיד עכשיו למען האמת. הנזק כבר נעשה.
לדעתי הדרך היחידה שבה כולם ירגעו זה שהסדרה תתחיל ואז פשוט ידברו על דברים אחרים במקום....

shirush3

New member
קצת מבאס לקרוא את זה

מה שמילים יכולות לעשות...
לדעתי הם צריכים לצאת בהודעה מתנצלת גדולה(כולל ג'ן) ולמזער נזקים לפני שיהיה מאוחר מידיי

ושיעלו כבר את הפאנל!
ראיתי בנתיים פאנלים של מלא תוכניות אחרות
אין על קומיקון

לא ייאמן

אדם עונה לאנשים אחד אחד?! למה, לעזאזל?
שיקרא מספיק תגובות כדי להבין בדיוק על מה כועסים ויגיב בהודעה אחת מרגיעה.
מוזר מאוד.

מדהימה אותי העובדה שאנשים עכשיו נכנסים לעוד שטויות כמו גזענות ואלימות של הוק.
(שטויות כי זה לא נכון, למשל הוק - הוא היה אלים גם כלפי רמפל הצעיר. פשוט בהווה הוא מסתובב בחברת נשים: קורה, רג'ינה, אמה, אורורה, סנואו, מולאן.)
כמה שדים משפט טיפשי אחד יכול לשחרר...

Shiri from the block

Active member
וזה עוד המשיך מאז מה שכתבת כמעט כל הטוויטר של אדם זה על סוואן קווין ועל מה שהם אמרו.
אדם מנסה לצאת מזה בזה שהוא אומר שהשאלה שנשאלתה הייתה על עונות 1+2 לא על עונה 3 אז יעני יש "תקווה" אבל מצד שני גם הובן שזה לא יקרה, והוא פשוט מאוד מאוד מסובב מעריצים עם התשובות שלו, ועל זה הם מתעצבנים בעיקר.

מצד אחד הוא אומר תמשיכו לקוות, מצד שני ברור שזה לא יקרה.

בכללי אבל זה יצא מכלל שליטה. גם מבחינת מעריצים וגם מבחינת אדם. הוא באמת לא צריך לענות להם אחד אחד.. הוא מבזבז על זה שעות וכמו שאמרתי, שום תשובה שלו לא תרצה אותם גם ככה.
עכשיו הוא מריץ בדיחות על זה שאולי הוא יפוטר ואז יעשו את העלילה שהם רוצים.... זה ניהיה קיצוני מידי

אני חושבת שהכי טוב עם כל הכאב ולמרות שזה עדיין מציק לי, פשוט לעזוב את זה ולהמשיך הלאה... אין כבר מה להגיד בנושא, עושים רק סיבובים כל הזמן...

shirush3

New member
זה כבר ממש מוגזם

והדבר הכי טוב מבחינת המעריצים זה להמשיך הלאה ומבחינת אדם זה לפרסם הודעה כללית ורשמית על כל הסיפור
להגיב ככה לכל מי שכתב על זה /כועס על זה זה סתם בזבוז של אנרגיות וגורר תגובות עוד יותר גרועות
זה נלקח קשה מידיי

לא מבינה מה הבעיה

ג'ניפר בסך-הכל החזירה את המעריצים למציאות...
אמה נבנתה כדמות סטרייטית והושארה בודדה כל העונה הראשונה.
בעונה השניה לפחות היה קצת מתח עם הוק ואחר-כך קצת ניל.
באמת הגיע הזמן.

הסוואן-קווינים יכולים להמשיך עם השיפ, מה אכפת לכם מג'ניפר?
לשם ההשוואה, שום-דבר שג'יני תגיד לא יגרום לי לשנוא את סנואו-ווייט.

ומה רוצים מאדם???

Shiri from the block

Active member
אני לא מסכימה אם אני אקח שוב לדוגמא את זינה, אז תמיד היה זינה וארס וזינה וגבריאל.
במשך 6 שנים התסריטאים הצליחו ליצור מאזן ממש מצויין בין 2 הזיווגים, למרות ש-90% מצופי הסדרה הן לסביות, בכל זאת הכניסו הרבה קטעים מיניים וסקסים בין זינה לארס, וזה כדי לנסות לרצות את שני הצדדים של המעריצים, והם עשו את זה בצורה מעולה.

פה אדם ואדי, וג'ניפר, לא היו צריכים להגיד מה שהם אמרו ולסגור את הנושא הזה סופית.
גם בזינה שכל השחקנים אמרו שזינה וגבריאל הן מאהבות, עדיין התסריטאים אמרו שהם נותנים לכל אחד אפשרות לפרש את זה איך שהוא רוצה, ולא חתכו טוטאלית אף אחד מהזוגות.

יש דברים שלא צריך להגיד.....

את חייבת

להפסיק לתת דוגמאות מזינה בכל הזדמנות

לא ראיתי את הסדרה ככה שאין לי מושג על מה את מדברת ואני לא יכולה להגיב על זה...

אבל ממה שאת מתארת, אלה הרבה רמיזות ברורות וקטעים מיניים מכוונים, לא כאלה שצריך לחפש בכוח.

עם אמה ורג'ינה התסריטאים מראש לא פעלו ככה.
הם בנו את שתיהן כסטרייטיות שלא נמשכות לנשים ובטח לא זו לזו,
אז אין מה לכעוס שהטעו את הצופים ואז אכזבו אותם.

Shiri from the block

Active member
חחח סורי
לא ידעתי איזה עוד דוגמא אחרת להביא חח, אז תראי זינה ותביני

אניווי, סוואן קווין לא מחפש בכוח
יש ביניהן כימיה ממש חזקה לכאן או לכאן, ונכון שכל אחד מפרש ומסתכל על זה אחרת, אבל לא מאמינה שקהל מעריצים כזה גדול הגיע לזה מכלום... זאת אומרת שהרבה אנשים כן ראו שם משהו.
ועדיין לא משנה מה תגידי, המשפט: אם אין לך משהו טוב להגיד אז אל תגיד בכלל" תופס טוב מאוד לג'יפר. היא הייתה צריכה לסתום וזהו.
את לא מסתובבת בקבוצות בפייס שאני מסתובבת, ואת לא רואה בכמה כמות של מעריצים נאמנים של הסדרה ג'ניפר פגעה.

Macphista

New member
רוברט מודה למעריצה

על בובות שהיא מכינה לו... WTF?
http://www.youtube.com/watch?v=JsudBoQyW5M&feature=youtu.be

אז רוברט לגמרי הבריז מרוב הדברים. היה רק בפאנל ובחדר התקשורת אח"כ וזהו.
כל השאר עשו עוד מלא ראיונות ותמונות וחתימות וכו'- הוא לא.
קראתי שהוא הגיע עם המשפחה שלו, ילדים והכל.

למעלה