קומיקון!

shirush3

New member

זה באמת יצא קצת מגעיל במיוחד כשזה יוצא כלפי מעריצים שלה

לאנה נראה לי לוקחת את זה בקלילות, לא?

Shiri from the block

Active member
לאנה מאוד לוקחת בקלילות היא עושה ריטוויטים בטוויטר לתמונות של סוואן קווין, והיא נשאלת על זה בראיונות הרבה ואומרת שאין לה בעיה אם זה יקרה *אבל* שהיא לא רואה אותן *כרגע* כזוג.
אבל בגדול היא הייתה מאוד חמודה לגבי הנושא כי היא יודעת עד כמה זה חשוב למעריצים שלה.
אצל לאנה, לא כמו אצל ג'ניפר, רוב המעריצות שלה הן לסביות או גייז מסתבר ממה שאני רואה ברשת, ולאנה מאוד תומכת בקהילה אז היא נותנת תשובות ממש סבבה. גם כשהיא אמרה שהיא לא רואה אותן כזוג אבל אמרה שאין לה בעיה עם זה, היא יצאה יותר בסדר ממה שג'ניפר המטומטמת הגיבה על זה (בעקיפין).

Shiri from the block

Active member
לאנה היא בהחלט מלכה
(חוץ מהפעמים שהיא הבריזה לי בטיול בארץ
הייתי חייבת לדחוף את זה שוב
)

לאנה יודעת בדיוק כמו ג'ניפר שאין לזה סיכוי.

להגיד "לא רואה אותן כרגע כזוג" זה בעצם להעביר את אותו מסר כמו ג'ניפר רק בלי לשבור לבבות בדרך

ואולי עכשיו תסכימי איתי שלאנה יותר יפה מג'ניפר? חחח יש מצב שהכעס עליה גורם לה להיראות פחות שווה?

Shiri from the block

Active member
זה בדיוק אבל מה שאני אומרת שגם לאנה שאמרה שהיא לא רואה משהו בין אמה לרג'ינה יצאה יותר טוב מאשר ג'ניפר.
ולאנה בכל זאת לא שללה ואמרה שאין לה בעיה לשחק את זה אם צריך, ושוב כמו שאמרתי, היא לפחות מתייחסת לזה בחיוב-שלילה כזה, אבל ג'ן בכלל מכחישה ואוטמת את עצמה מפני זה. זה ממש מעצבן!

וחשבתי על מה ששאלת אותי עכשיו, אבל לצערי עדיין לא.. מה אני אעשה. ג'ניפר עדיין לדעתי יותר יפה מלאנה למרות הכל

למרות שבגדול אני מסכימה איתך כששחקן שאני אוהבת אומר משהו שאני לא אוהבת זה הופך אותו ל"מכוער" בעיניי, אבל ג'ן מהממת מה אני אעשה

ועדיין יש לה נקודות זכות על התפקיד שלה בהאוס 'סעמק.

בקיצור לאנה חכמה,

היא יודעת להיזהר במילים שלה.
גם חכמה וגם יפה וגם מוכשרת.
ג'ניפר שחקנית גרועה (לטעמי) פחות יפה (לטעמי) ולא הכי חכמה (מסתבר).
מה את מוצאת בה???
טוב נו, מה אני רוצה ממך? יש כאן אנשים שחושבים שרוברט חתיך...

נ"ב: גם האוס לא ראיתי.

Shiri from the block

Active member
את חייבת לראות האוס בלי קשר לג'ניפר אפילו, פשוט בגלל יו לאורי בתור האוס. דמות תותחית!!!!

וכן, גם ג'ניפר הייתה מצויינת שם. היא הייתה מעולה. ממש ממש לא כמו שהיא משחקת בוואנס אני יכולה להבטיח לך את זה.
האוס הייתה סדרת דרמה הרבה יותר רצינית מוואנס אז היא גם שיחקה בהתאם. פה הם קצת עושים מזה בדיחה ופחות רציני כי זה "אגדתי" אז חוץ מלאנה ורוברט, המשחק של כולם שם לא מרשים במיוחד.

שונאת ששחקנים מזלזלים בתפקיד!

רוברט ולאנה וג'יני (כן גם ג'יני מעולה!) לוקחים את הדמויות שלהם ברצינות ומעלים את רמת הסדרה.
מעניין שדווקא הם, שהדמויות שלהם סופר-אייקוניות! שלגיה והאמא החורגת, החיה/רמפלסטילצקין.
ראיתי ריאיונות של לאנה, היא ממש מתעניינת בעלילה, חשוב לה שיאהבו את הדמות שלה והמשחק בהתאם.
ג'ניפר עושה צחוק והדמות של אמה לא משהו בכלל.

Shiri from the block

Active member
וכן לאנה בהחלט חכמה כמו שאמרת היא יודעת מה להגיד ויודעת להיזהר במה שהיא אומרת ובמי היא עלולה לפגוע.
לג'ניפר לא איכפת במי היא פוגעת וזורקת שטויות לאויר.

ממש לא במקום

עדיף לא להתייחס לזה מאשר לשלול את זה ככה,
זה לא שאיזה עיתנואי זרק רעיון והיא ביטלה את זה, זה רעיון של עשרות ואולי מאות מעריצים!!! לא עושים דברים כאלה.

ayalam44

New member
כן יש בעקבות זה טרנד בטוויטר של

שמתייגים את אדם ואדי עם מילים לא נחמדות במיוחד..
אני חושבת שהם לא טיפלו בנושא הזה כמו שצריך.. מה אכפת להם שהצופים יחשבו ככה?

Shiri from the block

Active member
כן הם בהחלט לא טיפלו בזה כמו שצריך היו צריכים ללמוד משהו מזינה.
במשך 6 שנים זינה וגבריאל היו עם גברים, עם אחת והשניה, עם רמיזות לסביות פה ושם אבל עדיין מעורבות עם גברים.
לזינה היו יחסים קרובים מאודדדד עם ארס, ובכל זאת היו לה גם יחסים קרובים מאוד עם גבריאל. הם שילבו את זה בסדרה הזאת בצורה כל כך מושלמת,
בעוד שפה הם פשוט חתכו מראש ואמרו שזה לא יהיה. זה ממש לא פייר. הם כן יכלו לשחק עם זה קצת עם סאבטקסט ודברים כאלה... אבל הם מפגרים.

Macphista

New member
אני לא מבינה את זה

עדיין לא ראיתי את הפאנל השלם של קומיקון (הוא כבר עלה? מישהו ראה?) אבל כאן מדובר על פליטות פה מפגרות של ג'ן.
וזה ממש מטומטם, את יודעת מה השיפ הפופולארי ביותר בסדרה הזאת, את יודעת כמה מעריצים שי לסוואנקווין, למה ללכת ראש בראש עם זה? היא פשוט מזלזלת במעריצים שלה.
לא מבינה למה תוקפים את אדם ואדי בטוויטר אבל לא אותה. היא אמרה את השטויות בראיון הזה.

בכל מקרה, זה מגה-מטומטם. כי זה יכול ליצור אנטגוניזם מטורף ומעריצים יכולים על דבר כזה פשוט להפנות את הגב לסדרה ולהפסיק לראות.

Shiri from the block

Active member
אני ראיתי חלקים ג'ן כנראה ממש ממש ממש אנטי-סוואן קווין אם היא אמרה מה שהיא אמרה. היא פשוט לא מייחסת לזה שום חשיבות בכלל.
לא יודעת עד כמה היא מודעת מה סדר הגודל של סוואן-קווין אבל היא יודעת שהוא קיים והיא פשוט שברה פה הרבה מעריצים.
אני אומרת לך, החברה שאני מדברת איתה שתמיד העדיפה את ג'ן על פני לאנה, עכשיו אמרה שהיא במחנה לאנה בגלל זה. היא פגעה בעצמה מאוד ובמעריצים שלה.
נכון אמרתי לך שאני אחפש וידיאויים של ג'ן ואראה לך איזה חמודה היא? אז שכחי מזה
לא מגיע לה.
לא יאומן איך היא נהרסה לי מאז ימי האוס

Macphista

New member
אין סיכוי שהיא לא יודעת מה גודל סוואנקווין

היא פשוט שמה זין.
גרועה, לשים זין על מעריצים.
פשוט גרועה.

בחלקים שראית אדם ואדי התייחסו לזוג הומולסבי? או התייחסו לחיוב או שלילה לסוואנקווין?

עכשיו אני מקווה שההרג המהנה ביותר של רג'ינה יהיה... אמה.
הסדרה תסתדר טוב מאוד בלעדיה.

Shiri from the block

Active member
לא לא שום דבר מזה אני האמת אפילו לא זוכרת מה.. אבל חלק אחד זה שכולם נכנסו לבמה והשאר הם דיברו בכללי על הוק ורוברט משו.. תראי:
http://www.youtube.com/watch?v=e99KIZc5Cjs
http://www.youtube.com/watch?v=fdCVA22Susk&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=dt9pRKZKn_E

ayalam44

New member
סוואן זה השיפ הכי גדול של וואנס!

וברור שזה יוריד מעריצים התייחסות כזאת..
לדעתי הם היו צריכים להשאיר את ״אמה ורגינה יעשו קסם ביחד״
ולהשאיר לכל אחד את המקום לדמיון שלו

מה אכפת להם?

Shiri from the block

Active member
כי ג'ניפר סתומה והתסריטאים מפגרים.
במקום ללכת על סיפור חדש ומרענן, הם הולכים בדרך הישנה והרגילה, והמאוד מאוד אופרת סבונית של משולש אהבה בין שני גברים לבחורה.
יש כאלה שכבר נתנו להם כינויים של אדוארד-בלה-ג'ייקוב מדמדומים.

פשוט מגוחך. וצפוי. ומפגר. ומטומטם.

למעלה