פסח מתקרב ואתם זוכים בפרסים

שוקולד מתחת, קרם וניל-קוקוס ושוקולד מעל


עשיתי קצת מישמש ויצא משובח, אז למה לא לשתף?
יש בצורת הגשה של קינוחי כוסות או רולדה. העקרון הוא עוגת שוקולד עם קרם וניל-קוקוס וציפוי שוקולדי מעל.
המתכון-
העוגה עשויה מתערובת מוכנה של עוגת שוקולד כשרה לפסח של מימונס. (מערבבים אותה עם ביצים, מים ושמן. אני השתמשתי בשמן קוקוס)
שאם אתם רוצים רולדה - שפכו גובה ס"מ על נייר אפיה משומן היטב בתוך בתבנית חד פעמית.
ואם אתם רוצים קינוחי כוסות - מלאו מאפינס - גם פה גובה ס"מ.
אחרי שמתקרר מכינים את הקרם שעשוי מ-
קרם קוקוס:
100 גרם קוקוס
חצי כוס חלב
20 גרם חמאה
תמצית וניל
מחומם עד איחוד על אש קטנה.
מחכים שמתקרר ואז מכינים אינסטנט פודינג (מקציפים 3/4 כוס חלב ושמנת עם אינטנסט פודינג וניל)
ומערבבים יחדיו. זה יוצא ממש ממש טעים.

אז על עוגה מקוררת שמים שכבה של קרם וניל-קוקוס טעים.
לרולדה מחזיקים בצידי נייר האפיה כדי לשים צד על צד.
לכוסות פשוט שמים קרם ומשאירים מקום לקצת גנאש מעל ומעט קוקוס.

לא מדובר על מתכון שמותאם לרולדה, אבל בגלל שאני לא אוהבת ספוג, ובגלל שאני כן אוהבת שוקלד ותערובת להכנה מהירה - השתמשתי בזה והייתי צריכה להתאים את העוגה אחרי האפיה על ידי חיתוך ולהזהר כי היא לא מגיבה כמו ספוג.
גם שמרתי לילה עטוף בנייר אפיה לפני שהגשתי עם שוקולד מעל.

אז הקינוחי כוסות בקלילות, הרולדה עם התעסקות - אבל הטעם שווה!!

אז מה אתם אומרים - קינוחי כוסות או רולדה??



 
תודה שהצצת


לא בטוחה שהבנתי. אם הכוונה לגבי השכבות שהתבלגנו היא שאין קו ישר, אז זה כי אני אוהבת את זה ככה יותר. מי שמעדיף קו ישר צריך לחתוך את העוגה, וליישר את הקרם.
וגם את השוקולד מעל אני אוהבת מטפטף, אבל בהחלט מבינה שזה יכול להתקבל כפחות אסטטי.
תודה רבה רבהו-
 
למעלה