1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? אהמ. אני חושבת שהבחירה הלא מודעת שלי, לא להתעצבן ולקחת דברים בקלות, הכי השתלמה. היו לי השבוע מלא אופציות להתעצבן ולהתמרמר- במקום זה שיחקתי עם הנעורים על מזרנים
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. חצי שגויה. הייתה אמורה להיות לי היום פעילות לד'-ו' ומלא רצו לבוא, אבל הזזתי אותה לראשון פשוט כי אין לי זמן לבנות משהו טוב.. מקווה שזה לא ייפגע.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? מאוד תלוי במה, אבל אני חושבת שאני נוטה יותר לחשיבה לפני.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? בבחירות הקודמות? אני לא באמת זוכרת. קדימה/עבודה. הייתה לי ממש התלבטות כי לעבודה הייתה אחלה רשימה אבל יו"ר לא משהו, ובקדימה זה היה הפוך. לא זוכרת במה בחרתי בסוף.
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? כנראה שלעבודה. אני מאוד רציונלית והגיונית ומבינה שראש הממשלה כנראה לא יתחלף והממשלה תישאר פחות או יותר אותו הדבר, מה שאומר שנותר לי רק לחזק את מי שאני חושבת שבעל הסיכויים הטובים ביותר לעשות משהו עם הקול שלי. כשאני מנפה את אלו שלא רלוונטים בגלל מספר המנדטים הצפוי להם, אלו עם הדעות הקיצוניות או הרחוקות ממש משלי אני נותרת עם העבודה. אני לא חושבת ששלי מסוגלת להיות ראש ממשלה, אבל היא גם לא תהיה. יש לעבודה רשימה מצויינת והם ייעשו עבודה טובה באופוזיציה.
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? לסבתא יש היום יום הולדת והיא באה אלינו לסופ"ש, אז נהיה הרבה בבית. חוץ מזה, לפגוש חברה טובה שלא ראיתי שנות אור ו... לכתוב מלא פעילויות. מלא.