סכמ"ש בחירות

spaysi8

New member
סכמ"ש בחירות

היי חברים וחברות!

סכמ"ש בחירות מיוחד וחגיגי,
רק לא להתחיל להכנס לפסים אישיים

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע?
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה?
5. במי אתם בוחרים השנה? למה?
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)

סופ"ש נעים חברים

spaysi8

New member
הוהו סופ"ש סופסוף

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע?
שהתעקשתי שישלמו לי על הפעמיים שעבדתי בהן בנובמבר (בהתחלה לא רצו לשלם לי וקראו לזה "צפיה" למרות שבפועל ממש לא צפיתי, אלא עבדתי)

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו.
כן, גרמתי לגבר אחד (או יותר) לחשוב שיש לו סיכוי איתי, למרות שבפועל אין לו..
אני לפעמים לא שמה לב כשאני מפלרטטת, לפעמים כן- אבל בכל מקרה אני חייבת להפסיק עם זה.

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?
אימפולסיביים.
רבתי עם ההורים/אחיות השבוע לפחות פעם אחת כי פשוט דיברתי בלי לחשוב,
וגם עם הבנאדם הכי מאמי בעולם.. /:

4. במי בחרתם שנה שעברה? למה?
הייתי קטנה מידי וזה לא ממש עניין אותי.

5. במי אתם בוחרים השנה? למה?
כנראה שבעבודה-
הכי פחות גרוע מבין שאר הבחירות פשוט
(גם ארץ חדשה נחמדים אבל אני מעדיפה לבחור במישהו שיש לו סיכוי להבחר)

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)
שיעורי בית.. יש לי הגשת סוף!

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? לא זכורה לי בחירה יותר מדי דרמטית למען האמת. בעצם כן, היה לי יום הולדת השבוע ובחרתי להנות ממנו ולא להתדכא על שטויות

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. לא יותר מדי, כמה בחירות תזונתיות

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?תלוי באיזה נושא. לא ממש התבטא השבוע.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? הליכוד. וואלה לא זוכרת למה, משהו שכיוון של אן דן דינו כי אין למי להצביע...
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? אולי בשלי, לא סגורה על עצמי עדיין. פשוט כי גם עכשיו ממש אין למי להצביע...
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? סופ"ש בית ריק
בעיקר זמן איכות עם החבר, וקצת זמן כיף עם חברות שבאות לאפות איתי דברים טעימים

mad alot

New member

1. להחליט לעשות מועד ב' בתרמודינמקיה ולא לגשת למועד א'.
2. אני אדע אחרי מועד ב'.
3. אני שוקל, חושב, בודק, חוקר, ואז עושה משהו אחר לגמרי. זה לא.
4. שנה שעברה היו בחירות?
5. או ארץ חדשה כי הם בקטע של שחיטויות והון ושילטון. או מרץ.
6. ללמוד להסתברות.

spaysi8

New member
חחחחחח

אהבתי את 3

ודי להיות קטנוני התכוונתי בחירות קודמות!

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? אהמ. אני חושבת שהבחירה הלא מודעת שלי, לא להתעצבן ולקחת דברים בקלות, הכי השתלמה. היו לי השבוע מלא אופציות להתעצבן ולהתמרמר- במקום זה שיחקתי עם הנעורים על מזרנים

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. חצי שגויה. הייתה אמורה להיות לי היום פעילות לד'-ו' ומלא רצו לבוא, אבל הזזתי אותה לראשון פשוט כי אין לי זמן לבנות משהו טוב.. מקווה שזה לא ייפגע.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? מאוד תלוי במה, אבל אני חושבת שאני נוטה יותר לחשיבה לפני.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? בבחירות הקודמות? אני לא באמת זוכרת. קדימה/עבודה. הייתה לי ממש התלבטות כי לעבודה הייתה אחלה רשימה אבל יו"ר לא משהו, ובקדימה זה היה הפוך. לא זוכרת במה בחרתי בסוף.
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? כנראה שלעבודה. אני מאוד רציונלית והגיונית ומבינה שראש הממשלה כנראה לא יתחלף והממשלה תישאר פחות או יותר אותו הדבר, מה שאומר שנותר לי רק לחזק את מי שאני חושבת שבעל הסיכויים הטובים ביותר לעשות משהו עם הקול שלי. כשאני מנפה את אלו שלא רלוונטים בגלל מספר המנדטים הצפוי להם, אלו עם הדעות הקיצוניות או הרחוקות ממש משלי אני נותרת עם העבודה. אני לא חושבת ששלי מסוגלת להיות ראש ממשלה, אבל היא גם לא תהיה. יש לעבודה רשימה מצויינת והם ייעשו עבודה טובה באופוזיציה.
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? לסבתא יש היום יום הולדת והיא באה אלינו לסופ"ש, אז נהיה הרבה בבית. חוץ מזה, לפגוש חברה טובה שלא ראיתי שנות אור ו... לכתוב מלא פעילויות. מלא.

אה, רגע, הכי חשוב!

לכו להצביע! לא משנה למי (קצת משנה, אבל לא נכנס לזה). פשוט תצביעו.

גם אם אני לא מבין בזה כלום...?

אף פעם לא הצבעתי והידע שלי בפוליטיקה מסתכם במתי היתה המלחמה האחרונה... אז מה הטעם שאני אלך עד לשם ואעשה אנדנינו רק בשביל לומר שהצבעתי...?

אתה חי במדינה הזאת? משלם מיסים?

קורא חדשות?

תצביע, אל תתחמק ב"הקשר היחידי שלי זה הידע מתי הייתה המלחמה האחרונה". אתה חי במדינה הזו, כל החלטה שהממשלה עושה משפיעה בישירין או בעקיפין עלייך. תצא להצביע, כי אני בטוחה שלא חסרות החלטות בכהונה האחרונה שהפריעו לך.

חי כן, משלם כן, קורא חדשות ממש לא...

מעדיף לקרוא דברים יותר מעניינים

ברור שכל החלטה של הממשלה משפיעה עליי, אבל כמו שאמרתי, הנושא הזה ממש לא מעניין אותי וההיכרות שלי איתו לא מאפשרת לי לקבל החלטה מושכלת למי כדאי לי להצביע...
(החלטה מושכלת לצורך העניין היא החלטה שיש לה עדיפות כלשהי על פני אנדנדינו)

אתה סתם מוותר לעצמך.

אני בטוחה שאתה יודע מה הנטייה שלך- שמאל או ימין.
קח 10 דק', תראה אילו מפלגות נמצאות בצד שלך במפה, מה הן אומרות- ותצביע.

אין לך כוח לקרוא? לך תעשה את השאלון של "מאקו" או ה"מצפן". זה עדיף על כלום וככה לא תוכל להשתמש בתירוץ של "לא מבין" או "לא יודע".

הנטייה שלי היא...

לא לעשות דברים שאני לא שלם איתם

מישהו אמר פעם, שאפשר לשנות את העולם, אבל לעולם אין לדעת מה יהיה טיבו של השינוי הזה.
הגישה שלי היא לרוב פסיבית, של קבלה והשלמה עם המצב הקיים, והכנעה של הצורך לשנות דברים שאין לי שליטה עליהם.
זה נכון שלתוצאות הבחירות תהיינה השפעות עליי, אבל כמו שאמרתי, פוליטיקה ממש לא מעניינת אותי, ואני לא רואה שום צורך ושום סיבה לעשות את הדברים שאמרת רק בשביל לומר שהצבעתי בבחירות... מה הטעם...?

זה לא בשיבל להגיד "הצבעתי",

זה בשביל שתהיה לך השפעה על מה שקורה איתך.

פוליטיקה גם לא מעניינת אותי כל כך. אני יודעת פחות או יותר מה מייצגת כל מפלגה, כן, אבל זה רק כי הייתי במכינה קדם צבאית שממש להוטה על הנושא הזה.
אני לא קוראת מצעי מפלגות להנאתי ולא מתעוררת עם הג'ינגל של אילן משיחא, אבל לא עולה בדעתי לא להצביע (וזה ממש סיפור אצלי. אני גרה בפלמ"חים וצריכה להצביע בעפולה).
אם הקול שלי ייעשה שינוי? כנראה שלא. אבל קול שלי, שמצטרף לעוד עשרות ומאות אלפי קולות אחרים- כן.

לא צריך להתעניין כדי להצביע. צריך להבין את משמעות הבחירה, צריך שיהיה לך אכפת מה קורה איתך.

מההודעה שלך זה נשמע כאילו

הכנסת שתיבחר תחליט מתי אני אקום בכל בוקר ומה אני אאכל בצהריים...

פוליטיקה עוסקת בנושאים מאוד גדולים ומורכבים, שאין להם תשובה אחת נכונה או דרך אחת שעדיפה על כל השאר, ומאוד קשה להגיע להבנה מספיק טובה בהם כדי להחליט איך ראוי לפעול לגביהם. זה לא מספיק למלא שאלון באינטרנט כדי להבין את המשמעות האמיתית של הבחירה שלי.
אני אומר לך בכנות - אני לא יודע אם אני ימין או שמאל. בגיל 18 הייתי שמאל, אפילו שמאל מאוד קיצוני, אבל עכשיו אני מבין שהמציאות מורכבת יותר ממה שנראה לי אז. אני גם לא יודע מה כדאי לעשות כדי לשפר את המצב הכלכלי בישראל, או כדי לפתור בעיות אחרות כאן. להצביע בבחירות מרגיש לי כמו לספר את סיפור חיי באחת עשרה מילים או פחות.

למעלה