סכמ"ש בחירות

yas12345

New member
עונה

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? איפה לעשות את הסופ''ש
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. כן. מלא. רצף.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? זה תלויי באיזה תחום ובמצברוח
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? הייתי צעירה מדי
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? כנראה שהבית היהודי
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p) לישון, לטייל בדרום. לראות משפחה

Puskas

New member
סוף סוף הבית היהודי :)

קיבלתי חררה מכל השמאל הזה פה חחח LOL

Puskas

New member
שבוע גדול לפנינו

3. שוקל את הבחירות שלי, הכי לא אימפולסיבי.
4. מה היה שנה שעברה? אם התכוונת לבחירות קרובות אז לא בחרתי בפעמיים האחרונות כי אף אחד לא היה מתאים בעייני.
5. הבית היהודי בראשות נפתלי בנט, כי המצע שלו הכי מדבר אליי, כי השמאל משעמם אותי או דוחה אותי (תלוי בקיצוניות שלו) וכי ביבי מאוס.
6. עבודה, שינה, שיעורים, זמן איכות עם החברה (לא בהכרח בסדר הזה).

אם ביבי מאוס, למה בנט?

הרי זה ברור שהם ילכו יד ביד אחרי הבחירות אל הממשלה והקואליציה..

Puskas

New member
כי בנט בעייני עשה הרבה

הוא תרם למדינה המון והוא נלחם עבור ההתנחלויות בזמן שכולם זרקו אותם מתחת לאוטובוס.
בנט בעייני הוא הבחירה הכי טובה שיש וזה כמובן אחרי שחרשתי את המצע שלנו, למדתי את הרשימה שלו וכמובן אותו.

גם אחרי שהוא עבר על חוקים?

ואני מתייחסת רק למערכת הבחירות האחרונה שהוא השתמש בחיילים בפלייארים שלו,

וכמה מההצבעות של סיעת הבית היהודי מהכנסת האחרונה;
- נגד שחרור נשים עגונות מכפייה מסרבני גט
- נגד פיקוח על דירקטריונים בחברות ציבוריות
- נגד הגדלת המשכורת הצבאית בסוף השירות
- בעד חוק הרווחים הכלואים(בקצרה- הממשלה וויתרה על חובות של חברות ענק למדינה, סכומים שעומדים על יותר מ20 מיליארד ש"ח)
- נגד מעצר בעלים אלימים שהפרו צו הרחקה

כמובן שיש עוד ועוד, ואף מפלגה לא חפה מהצבעות שבסופו של יום לא קידמו את החברה הישראלית, אבל הבית היהודי זו מפלגה שאומרת בריש גלי שצריך להוריד מכוחו של בית המשפט העליון, שצריך להמשיך לקשור את הדת במדינה ועוד ועוד.

Puskas

New member
בואי נעשה סדר

זיוף פוטושופ זו לא סיבה לפסול מועמד.. זו קטנוניות כי שלי וביבי הביאו זמרים באופן בלתי חוקי.
הבית היהודי בכנסת האחרונה זו לא אותה המפלגה וזה בדיוק העניין,
בנט שינה את המפלגה מקצה לקצה, הרשימה שלו שונה ומגוונת וזו לא אותה מפלגה מאוסה ומיושנת שנפלה לקרשים.

את הבית היהודי של הכנסת האחרונה בואי נשים בצד ונתייחס נטו למפלגה הנוכחית בראשות בנט והרשימה החדשה שלו.
כי אם נתחיל ללכת אחורה בזמן אז אפשר גם להגיע לימי הפאר של מפד"ל.

Puskas

New member
2 דברים

1. כל מה שיש לך לזרוק עליהם, כבר שמעתי ולהכל יש תשובות מצוינות.
2. אין לך מושג מה זה פאשיזם כמו שלכל השמאלנים הקיצוניים אין מושג מה זה אפרטהייד.

mad alot

New member
אין לי מה לשכנע אותך לא להצביע אליו.

כל מה שאני אגיד שלא טוב, אלו בדיוק הסיבות שאתה מצביע.

אבל בוא תסביר לי מה זה פאשיזם ואפרטהייד.

Puskas

New member
בשביל זה יש ספרים ומאמרים

אני קראתי, תנסה גם ואז תחליט אם משהו מזה מתקיים בישראל.

Puskas

New member
עלית עליי

אי אפשר להתמודד עם הגאונות הבלתי נגמרת שלך..
איינשטיין יושב בצל.

די בחייך.. אל תהיה ילד שמשחק בארגז חול..
אתה באמת מצפה שאני אשב פה ואכתוב לך פוסט של 6000 מילים בשביל להסביר לך מה זה פאשיזם ומה זה אפרטהייד?
חובת הידיעה היא עלייך, לא עליי, אני כבר יודע, אז לך תקרא.

אם אתה צועק "פאשיזם" אז בוא תציג לי את קווי הדמיון..
אל תהיה מצביע מרצ ממוצע שכולו דמגוגיה וססמאות זולות וריקות מתוכן..
יש לך במפלגה מספיק אנשים כאלו.

AlabamaW0rley

New member

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע?

לבקש סוף סוף שיחת שכר.

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו.

לא משהו מיוחד, חוץ מאשר הבחירה שעשיתי כל פעם מחדש - להתבטל במקום ללמוד.

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?

אימפולסיבית ויש לי אישור מרופא.

4. במי בחרתם שנה שעברה? למה?

הבחירות היו שנה שעברה? לא הם לא היו שנה שעברה. אבל בכל מקרה, בבחירות הקודמות עשיתי את הטעות והצבעתי לקדימה.

5. במי אתם בוחרים השנה? למה?

מרצ.
בשביל כוכבית צא-לי-מהחיים-פנאט-דתי.

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)

אני הולכת להתכרבל עם החבר ומדי פעם להתבכיין "אווווף אני חייבת ללכת ללמוד... עוד חמש דקות!"

spaysi8

New member
את מדליקה

ולמה כולם קטנוניים כ"כ לגבי "שנה שעברה"?
התכוונה לשנה שהייתה וחלפה, לא התכוונתי לאחרונה מבינהן :p

מסכמת

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? שהתחלתי ללמוד טניס. כל כך כיף!
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. כן. שאכלתי עוגה היום
תענוג רגעי- צמיג מיותר
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? וואו, אני בנאדם עם הרבה ניגודים (כמו בהרבה תכונות אחרות אצלי) --> יכולה לחשוב שעות על משהו, לעשות טבלאות של בעד ונגד אבל בסוף להחליט עם הלב בצורה הכי אימפולסיבית . לא היה משהו כזה השבוע
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? שנה שעברה לא היו בחירות

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? בשלי יחימוביץ'. עוד כשהיתה עיתונאית הערצתי אותה. אני מאד מאמינה בדרך שלה, ובעיקר אוהבת שהיא לא מדברת אלא גם עושה, אם זה בחקיקה ואם זה בפעילות ציבורית. ובכלל היא אישה והגיע הזמן לראש ממשלה אישה שניה בישראל

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p) חחח גם אני רוצה הקדשה אישית בשרשור הבא
קבעתי הרבה מפגשים אבל נראה כבר אם כולם יתקיימו, והכי חשוב שאני מתכננת לראות את הסרט IT אחרי שרק לאחרונה גיליתי שזה אחד הזכרונות החזקים של ילדותי (יש לי זכרון שכשהייתי ממש קטנה ישנתי אצל סבתא שלי וראיתי בטלוויזיה סצנה מפחידה עם ליצן ובלונים ואז סבתא שלי מייד כיבתה את הTV אחרי שראתה איך הגבתי לזה, ןזה חקוק לי בראש עד היום, ואין לי הרבה זכרונות מהילדות..ולאחרונה גיליתי איך נקרא סרט האימה הזה אז חייבת לראות שוב!!:) )

סופ"ש נעים חברים

חחח אין לי מושג

קראתי בביקורות שהצלחתי ללקט ברשת שמצד אחד מדובר בקלאסיקה שחובה לראות אבל מצד שני הסרט לא משהו, לא כזה מפחיד..ושהוא סרט ארוך.
אבל אני חייבת לראות לפחות את הסצנה שחקוקה לי בראש... סצנה בתוך מקלחת (יכול להיות שבחורה מתקלחת.. לא בטוחה) שמתוך חור הביוב עולים בלונים של ליצן עם מוזיקת רקע מפחידה

למעלה