סכמ"ש בחירות

גילושיט

New member

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? היום שהחלטתי לא לצאת. לא אופייני לי בכלל אבל בזבזתי כבר יותר מידי שאני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי.
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. בעיקר כמה הוצאות מיותרות... מעבר לזה לא זכור לי משהו במיוחד.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?אימפולסיבית מאוד. השבוע זה התבטא בכך שהחלטתי להבריז ברגע האחרון (כבר הייתי בתוך הכיתה!) למשל.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? שנה שעברה??? את כנראה מתכוונת לבחירות שהיו ב2010 אבל היית קטינה אז את לא זוכרת

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? כל השבוע התלבטתי בין יאיר לשלי וההיום הכרעתי ביני לבין עצמי שאני על יאיר סופית. כמו שאתם רואים אני מאוד מודאגת מהמצב הכלכלי, לא רק שלי כמובן, וכל העניין החברתי שיאיר דואג מאוד לשים עליו דגש. אני לוקחת בחשבון שיכול מאוד להיות שהוא יאכזב כי הוא טרם הוכיח את עצמו - אבל בהחלט חושבת שהגיע הזמן לתת צ'אנס למישהו חדש שיכול להפתיע.
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p) היום מתכננת לעשות מרתון הומלנד בלילה עם אחותי ובמבה, מחר מתחילה ללמוד למבחן עם חברה. זהו.

סופ"ש נעים חברים. גם לך

Optimistic Girl

New member
הבחירות שלי

1.הבחירה הכי חשובה היתה ללכת ליום הפתוח במקום שבו אלמד

2.לא.

3.מאוד שקולה ומחושבת.

במי בוחרת? אסור להגיד

עדיף שלא.
נדבר על זה אחרי הבחירות..

למעלה