סכמ"ש בחירות

אני חושבת שחשוב להצביע. יש לך פעם ב4 שנים(בערך) הזדמנות לעשות מעשה שיכול להשפיע בצורה כ"כ רחבה על המדינה, שפשוט חבל לזרוק את ההזדמנות הזו לפח.

Cade Foster

New member

כמו שאמרתי לנערת הפלא מקודם, אני באמת מעריך את הרצון לשכנע אותי ללכת להצביע אפילו שאנחנו שייכים לשני קצוות שונים של המפה. לא לכל אחד יש את היושר הפנימי הזה (גם לי אין).

אני חושב שההחלטה שלי סופית. לילה טוב בכל אופן

(ואם ממש ממש בא לך להתווכח אז את יכולה להמשיך במסרים
)

EdisonGirl

New member
על נץ שמעת?

גם אני לא, אבל הבנתי מאנשים שכן קוראים חדשות
שהם מקבלים 2-3 מנדטים בסקרים.
יש להם סיכוי, ומצד שני, הם לא מבזבזים כסף שלך על קמפיינים

יש סיכוי די טוב שאצביע להם, אבל אני מניחה שאעבור על כמה מפלגות לפני כן ואבדוק מה הכי מתאים לי.

EdisonGirl

New member
אוקיי, תיקון טעות

מה שאני חשבת שהמפלגה ומה שהיא באמת זה לא אותו הדבר. אני חשבתי שמדובר במפלגת "לזוז", שמיוצגת ע"י האותיות "נץ", אבל מסתבר שהיא בכלל הייתה ב- 2009 ונראה לי שכבר לא קיימת, וכעת מי שמיוצג ע"י האותיות "נץ" זה מפלגת עוצמה לישראל, שעוסקת בביטחון המדינה וכאלה..
אני מחפשת מצע כזה - http://www.lazuz.org.il/

מי יכול להציע לי?

Cade Foster

New member
ונניח והם היו קיימים

הם רק זורקים סיסמאות ולא מציעים שום פיתרון פרקטי. איך תצמצמו תאונות דרכים? איך תשפרו את המצב החברתי והכלכלי?

רצוי לשאול את השאלות האלה לפני שאת נותנת את הקול שלך ככה סתם למי שיודע לכתוב מצע אטרקטיבי. אני מאמין שגם ילד בתיכון יכול לבנות אתר כזה ולהקים מפלגה פיצפונת שכזו (שכמו שראית בעצמך, לא החזיקה יותר מידי זמן).

אבל "הסיכוי שלה לעבור את אחוז החסימה

הוא אפסי" בדיוק בגלל אנשים כמוך.
ואני מסכימה איתך לגבי הכסף שהולך לכל הפרסום של הבחירות. זה מעצבן אותי גם. אבל כך או כך זה המצב

Cade Foster

New member
באופן כללי אני נגד מפלגות קטנות

כך שבכל מצב אני לא רואה את עצמי מצביע למפלגה כזאת.

EdisonGirl

New member
טו

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע?
הייתי פאסיבית מידי לטעמי השבוע

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו.
כן, דחיות מיותרות...

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?
אני מאוד מחושבת ושקולה. הבעיה היא שהרבה פעמים אני לא מקשיבה לעצמי.. איזה סוג זה?

4. במי בחרתם שנה שעברה? למה?
שנה שעברה לא היו בחירות... מתי שהיו? אני חושבת שהצבעתי ליהדות התורה. לפני כן לירוקים. לפני כן לליברמן... אני לא הכי עקבית כפי שאפשר לראות

5. במי אתם בוחרים השנה? למה?
עוד לא יודעת. המליצו לי על נץ, קראתי את המצע שלהם על קצה המזלג ונשמע לי מעולה. מה שבטוח, במפלגה גדולה לא אבחר

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)
עוד לא יודעת, יש תוכנית להיפגש עם משפחה. נראה לאן תנשוב הרוח..

tamaguchi girl

New member

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? לעצור הכל ולראות האנטומיה של גריי

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. כן, בעיקר לא ללכת לישון מוקדם ולהתחרט על זה למחרת בלימודים

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? איפשהו באמצע..אין ביטוי מיוחד בשבוע האחרון
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? לא, בבחירות הקודמות לא היה לי 18 - לא הייתה לי אופציה לבחור

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? לא יודעת. אין לי מושג קלוש בפוליטיקה נכון להיום, ופשוט יום לפני הבחירות אני אשלים פערים כלליים על כל מפלגה ואחליט

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p) לתכנן פאנל ההגשה שיש לי ביום שני הקרוב - לתקן עבודות, להכין סקיצות לתלייה, למדוד עבודות, לסנן דברים מיותרים, לוודא שלא חסר שום דבר וכו' וכו'..זה יקח את כל הסופש כמובן אז אין עוד תוכניות

N o R i K o

New member
לסעיף הראשון

אני חושבת וחושבת על בחירה... והנה את באה ומזכירה לי על הבחירה המצוינת שלי

Talg123

New member
אממ

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע?
להציע למישהי לצאת איתי חחח
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו.
לא.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע?
אני ממש יושב ושוקל וביגלל זה כל דבר לוקח לי הרבה זמן ולפעמים אני מבזבז יותר מדיי זמן עד שכבר לא נשאר לי זמן ביכלל :]
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה?
שנה שעברה?
5. במי אתם בוחרים השנה? למה?
ביבי
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)
אתמול יצאתי עם חבר וידידה והיום יומהולדת של חבר טוב אז בטח להשתכר. יום שבת לא יוצא ביגלל הלימודים.

lolly87

New member
בחירות

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? להתחיל פרוייקט שאני רוצה לעשות.
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. לא.
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי איזו החלטה צריך לקחת.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? אני לא זוכרת, אבל מבחירות לבחירות זה נהיה יותר קשה להחליט כי יש כבר פחות ופחות למי להצביע.
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? אין לי מושג, עוד לא החלטתי, אני הקול הצף.
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? משפחה, מנוחה, וזמן לעצמי לפני שמתחילים לשבת על המבחנים והעבודות של הסמסטר.

למעלה