סכמ"ש בחירות

h a j b i

New member
טוב, מאחר והוזכרתי בסכמ"ש אני אחרוג ממנהגי

ואענה כבר עכשיו

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? היו כמה בחירות אבל את החשובות באמת עוד לא עשיתי

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. עדיין לא אבל יש עוד זמן לטעות עוד קצת

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? שוקל את הבחירות, גם כשזה כבר אימפולסיבי זה מגיע אחרי שהבעד ונגד כבר מזמן נשקלו ופשוט ההחלטה לקחה קצת יותר זמן. בכלל, כשהבחירה היא בין "עשה" ל - "לא עשה" אני כמעט תמיד הולך בסוף על העשה כי הניסיון מלמד אותי שאני מתחרט כמעט רק על דברים שלא עשיתי ומעט מאוד על דברים שעשיתי. השבוע אני לא חושב שזה בא לידי ביטוי.

4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? שנה שעברה לא היו בחירות

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? כנראה יאיר לפיד, כדי לתת צ'אנס למישהו חדש. חוץ מזה, יש לי הרגשה שהוא יתרום לכך שיישאר לי כמה שיותר כסף בכיס

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p)
יש כמה תוכניות אבל לא כולן תלויות רק בי אז הייתי אומר שהכל פתוח.

N o R i K o

New member
מיפמיפ

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? השאלות האמריקאיות בבגרות באנגלית שהחלטתי לגשת אליה... נראה לי שהבחירה הזו הייתה די קריטית.
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. הממ, אין לי מושג ס.ס
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? וואו, אני אחת שיושבת וחושבת על כל דבר שמונה שנים מראש, מנסה להסתכל על כל התמונה וההשלכות ו... לפעמים עושה מזבוב פיל... אבל קורה שאני אימפולסיבית. תלוי באיזה מצברוח אני :)
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? לא בחרתי באף אחד כי לא היו בחירות! ובבחירות הקודמות גם לא בחרתי כי לא יכולתי

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? עבודה... למה? כי לפני יומיים ישבתי עם חברה בארומה ואמרתי לה "אני לא יודעת למי להצביע, ליאיר או לשלי" והבחור בכרוז אמר "שלי".... True story!
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? (ולחג'בי שעונה על הסכמ"ש רק בסוף יום שבת- מה תכננת לסופ"ש והאם באמת עשית את מה שתכננת? :p) הממ, אין יותר מדי תוכניות. יש מצב שאסע לבקר את בן דוד שלי בבסיס שלו בצפון מחר, וזה

שבת שלום~

N o R i K o

New member
E, F, G

היה בסדר. דודים שלי גרים בבניין שלי והם דוברי אנגלית בלבד, אז מאז ומתמיד דיברתי איתם אנגלית. בתיכון סתם הייתי עצלנית ועם ציון הגשה גרוע הוצאתי בסביבות ה-85... ולשפר ל-90 יקפיץ לי את הממוצע. אז אני מלאת תקווה

מה איתך?

גם אני EFG

וגם אני מאותה סיבה, בתיכון בגלל עצלנות וחוסר אמביציה קיבלתי 82 ועכשיו אני רוצה לשפר כדי להעלות את הממוצע...
אני גם עושה במתמטיקה עוד שבוע וקצת מאותן סיבות...
היה לי גם בסדר, הכל היה די קל חוץ מאולי המטלות כתיבה שנראה לי שקצת יותר מדי התפרעתי שם... חח הייתי ממש עייפה וכתבתי דברים הזויים, אני מקווה שלא יורידו לי נקודות על זה...
וחוץ מזה בדקתי באתר של יואל גבע את התשובות וטעיתי רק בקטע קריאה על השחמט בשאלה למה היא התייחסה במילים "the team's success", לא שמתי לב שהיה כתוב שהם זכו בשלוש תחרויות אז כתבתי שהיא התייחסה לזכייה שלהם שהוזכרה בפסקה הראשונה...

N o R i K o

New member
זו גם תשובה שמתקבלת

הרי זו גם אחת מההצלחות שלהם...
גם אני תמיד מתברברת בקטעי כתיבה וכותבת יותר מדי

וגם אני תכננתי לגשת למתמטיקה... מסיבות כאלו ואחרות בסופו של דבר החלטתי שלא לגשת
אבל בדקתי ולפי ממוצע הבגרויות הנוכחי שלי אני עומדת בחתכי הקבלה של מה שאני רוצה ללמוד אז אני קצת יותר רגועה...

N o R i K o

New member
וכמובן בהצלחה!

אמרתי כבר מתברברת? אני מתחילה לכתוב ושוכחת למה התחלתי לכתוב מלכתחילה

חח בהצלחה גם לך

מה את רוצה ללמוד?

האמת שבדיוק יומיים לפני המבחן קיבלתי את הציון פסיכומטרי והתברר לי שאני בכלל לא צריך לשפר

חח אבל הכנתי את עצמי נפשית אז עשיתי את זה בכל זאת...

רק לי G היה אחד הקלים?

הייתי בשוק! יש לי טעות אחת, אבל אני בטוח משפרת מה63 בפעם הקודמת

N o R i K o

New member
אה. היה סבבה

אף פעם לא הבנתי מה ההבדל הקריטי כל כך בין F ל-G...

לאחרונה הוסיפו לF חלק של ספרות אנגלית,

אני חושבת אבל שזה רק לתיכונים, לא לנבחני משנה ואקסטרנים..

וG אמור להיות יותר קשה, בעיקרון. בדר"כ יוצא שמועד אחד G קשה וD קל, ומועד אחר להפך..

N o R i K o

New member
בואנה,

זכרתי את המשגיחים בתיכון כנאצים לחוצים שבטוחים שהמטרה של כולנו היא להעתיק. החל מבדיקה קפדנית להחריד של תעודת הזהות שלי וכלה בהסתובבות אקראית בין השולחנות אחת ל-10 דקות...

בחיים לא היו לי כאלה משגיחות חפשניות! הן יצאו מהכיתה מתי שבא להן והשאירו אותה ריקה כמה וכמה פעמים. לא בדקו בכלל תעודות זהות, חבל שלא הבאתי איזה חברה דוברת אנגלית! ואחת מהן עצרה מישהו באמצע המבחן וביקשה ממנו לכבות את המזגן כי קר לה
הזוי ביותר.

אצלנו...

באחד המבחנים, כרבע שעה לפני סיום המבחן, המשגיח הודיע לנו שאין צורך שנילחץ כי הוא ייתן לנו כמה זמן שנצטרך מעבר לזמן המוקצב כדי לסיים את המבחן...
ובמבחן אחר התנהל בכיתה דיון קצר על הפורמט הנדרש במטלת הכתיבה...

GeJuFan

New member
בררר אתה מעלים לי

סיוטים. כל כך שמחה שהדבר הזה שנקרא בחינות בגרות מאחורי!!

אני רק יכולה להבטיח לכם שזה נגמר, מהר יותר ממה שחושבים.

Purple Mushroom

New member
סיכום השבוע בסימן בחירות

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? השבוע? לקום מוקדם ב 12:00- עם הרבה עזרה, ושיחת מוטיבציה עם אבא שלי בסקייפ, בחרתי להתחיל מחדש, ולהתחיל לעבוד שוב בסקרים בחברה טובה ברמת גן.

2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? לא.

3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? גם וגם, בעיקר לא ממש אימפולסיבי, וגם אולי לא ממש שוקל, או שכן. לא יודע איך זה התבטא השבוע.

4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? שנה שעברה בחרתי בדירה של קידום, בסוף החודש סוגר שנה.
בבחירות הקודמות בחרתי בעבודה, וכנראה אבחר שוב, אם תיהיה לי הזדמנות. בייחול למהפך המיוחל, הגדלת הקצבאות, עבודה קשה, ירידה במחירי הדיור והמזון, ובכלל. שלום ובטחון.

5. במי אתם בוחרים השנה? למה? שלי יחימוביץ', או יאיר לפיד, בעיקר מהסיבות שמניתי.

6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? שתיה ואוכל, ושירותים, ואו טו טו, אחרי אולי אספיק גם לשטוף את הפורום, וגם למגר מיילים, ב-2 תיבות, עד 22:30- ואז עד 1:00- זמן איכות עם שותף שלי בסלון, טלוזיה ומחשב, הרבה יו טיוב, ואולי גם עוד אוכל ושתיה, (עכשיו סיימתי חציל טעים).:)
אתמול אגב, היתה פיצת פטריות
. סוף סוף השנה, מממש את הכינוי שלי ! :) ופיצה זה דבר טעים גם.
. מאוד אוהב פיצה.
השנה כנראה גם בוחר בפיצה !
עם פטריות

א.א
לילה טוב, ושבת שלום
א.א
=]
(נ.ב: איפה האייקון של הקלפי? לא מצאתי
)

מסכמת את בחירותיי!

1. מה הייתה הבחירה הכי חשובה שעשיתם השבוע? להבריז מחלק מהלימודים כדי לעבוד. בגלל עבודה גם לא הלכתי לרופא למרות שאני ממש צריכה ולא ממש יש לי מתי ללכת אליו...
2. האם אתם מרגישים שעשיתם בחירות שגויות השבוע? פרטו. שלא הברזתי מיום שלישי בלימודים והלכתי לעבוד חחח
3. האם אתם אנשים אימפולסיבים או כאלו שיושבים ושוקלים את הבחירות שלכם? כיצד זה התבטא השבוע? לרוב אני שוקלת את הבחירות אבל יש לי גם החלטות מאוד אימפולסיביות. למשל השבוע להחליט שאני לא מבריזה מלימודים כדי לעבוד היה שקול, ההחלטה השניה כן להבריז היתה אימפולסיבית.
4. במי בחרתם שנה שעברה? למה? בחרתי בבחירות הקודמות בקדימה משיקול ממש דפוק, לא ידעתי במי לבחור. סה"כ קדימה היא מפלגת מרכז אז זה מתאים להשקפותיי אבל מה שלבסוף הכריע זה להצביע לקדימה כי בראשה עמדה אישה. פמיניסטי משהו...
5. במי אתם בוחרים השנה? למה? אני לא סגורה על זה במאה אחוז אבל אחרי שהתלבטתי על יאיר ויש עתיד... אני נוטה להאמין שאצביע לעבודה. באופן מקרי, שוב במפלגה שבראשה עומדת אישה אבל הפעם זה לא הרעיון מאחורי זה. מבחירות לבחירות זה נהיה יותר קשה... האמת שתמיד הייתי בעד העבודה בקרבות בין עבודה לליכוד, כי הייתי שמאלנית אבל עם השנים דיעותיי זזו ימינה, לכן תמיד אעדיף את מפלגות במרכז שהן פשרת ביניים. שלי ממרכזת את העבודה ואולי זה מה שמחזיר אותי להאמין במפלגה הזו.
6. מה אתם מתכננים לסופ"ש? שילוב של עבודה ולימודים. לשם שינוי עבדתי בחמישי, עבדתי בשישי ואעבוד גם בשבת. אני בהלם חיובי על כך שיש לי 3 משמרות השבוע! בדר"כ יש בקושי אחת... אני גם חייבת לשקועע בים לימודים, מה שלא קורה בפועל...

למעלה