Sir ! , i mean mam
אנחנו נתחיל כרגיל בהזדהות קלילה:
שם-שי,
גיל-28
אזור בארץ-תל אביב
תחום העיסוק בחיים-סטודנט לעיצוב ופיתוח משחקי מחשב, עובד בתור מלצר, וחנון מושבע משרה מלאה.
מצב משפחתי- זה מסובך אני בעצמי עדיין לא יודע אם מאורס או רווק...
ומכאן, בא לי הפעם לעשות מיני פרויקט, כמחווה לפרויקט שלם שעשינו פה בעבר, אלא אם נראה נכונות
בעבר היה שרשור של "50 הדברים שלא ידעתם עליי", כשהמטרה היא כמובן להזכיר דברים עסיסיים שיעניינו אותנו והיו תלונות אך גם היענות.
אני מתחילה כאן מ- 10. מי שרוצה למשוך ל- 50- מה טוב! תתפרעו!
1. אני מאומץ.
2. אני מאוהב בחברה המהממת שלי יותר מכל דבר בעולם הזה
3. אני חולם להיות ג'דאי ...(JEDI)
4. אני חולם להופיע בהוליווד
5. יש לי בערך כל מוצר אפשרי שקשור לסופרמן
6. אני רושם את זה עכשיו בהפסקה מהעבודה
7. פעם אחת בחיים שלי עשיתי החייאה למישהו 45 דקות ..
8. פעם אחת הופעתי ברחוב בהופעת בלוז.
9. אני כבר 3 שנים לא נגעתי בפסנתר .. (פשוט מאז שקרה משהו במשפחה שלי אני לא נוגע בו יותר ..)
10. החלום הכי גדול שלי , זה חתונה שהכלה תלבש שמלה אדומה סטן(או שמלה מכל משחק מחשב ...), כל האורחים יתלבשו רגילי עם טי שירט ומכנסיים קצרות אפילו ... והחתן ילבש בגד מסורתי של ג'דאי .. או גם משהו ממשחק מחשב. ופשוט שכולם יהנו, שזה לא יהיה משהו רגיל כמו כל העולם שעושה....(עכשיו מעניין איזה רב יסכים לזה...)
11. האמת שהחלום שלי זה פשוט להתחתן עם החברה שלי ... לא משנה באיזה מעטפת זה יגיע, גם אם זה בחליפה שחורה ושמלה לבנה...
12. הייתי מובטל שנתיים כמעט ..
העבודה האחרונה לא מזמן התחלתי, אז יש לי מינוס די גדול בבנק . . .
13. בצבא תמיד התקחתי עם בגד ים ..
14. יש לי יום הולדת אוטוטו.. (מעדיף לשמור את התאריך בשקט, אבל זה בשבוע הקרוב)
15. אני מכין אוכל לבד זה אחד התחביבים שלי, והצ'ילי שלי זכה פעם בתחרות האוכל בפסטיבל האוכל בתל אביב מקום ראשון . (הביאו לי מדליה שאיבדתי .. ותעודה שנהרסה בכבישה...)
16. השם האמצעי שלי ספרדי, אלברטו ...
17, עוד 5 דקות נגמרת לי ההפסקה אז אני חייב לזוז ..
18. אני חושב שכל הפורום הזה מקסים !! מקסים מקסים , זה נתן לי את הבית הרחק מהבית שלי .. אני אוהב את כולם !!!
19. אבל הכי הרבה את החברה שלי .. שהיא הבן אדם הכי מדהים שפגשתי בחיים.