כבר חשבתי שההתפקדות לא תגיע החודש...
כן, אני יודעת שכבר ה- 5 לחודש היום
יש לי זמן בדיוק לנשום וזהו. ובאותה נימה- הלוואי ויהיה לי מספיק כסף בשביל להפסיק לעבוד, ולהתרכז כל כולי אך ורק בלימודים..
כמובן שסולחים לך אדיסון, תנשמי עמוק.
(יכולת תמיד להשתמש בתירוץ שהיום זה cinco de mayo - חג לאומי מקסיקני שנחגג על ניצחון הצבא המקסיקני הקטן על הצי הצרפתי ב-1862 - כתירוץ לפרסם את השאלון דווקא היום, אבל אני מניח שגם עומס לימודים זאת סיבה טובה)
אנחנו נתחיל כרגיל בהזדהות קלילה:
שם- שמעון
גיל- 23 ורבע
אזור בארץ- צפון מזרח הצפון, ידוע גם כדרום סוריה. או סתם רמת הגולן.
תחום העיסוק בחיים- רמ"ד אופרטיבי אוגדה, שזה שם אחד לקצין שהיה קרבי והחליט להעביר את סוף השירות שלו בחמשושים קל"ב.
מצב משפחתי- בכור
ומכאן, בא לי הפעם לעשות מיני פרויקט, כמחווה לפרויקט שלם שעשינו פה בעבר, אלא אם נראה נכונות
בעבר היה שרשור של "50 הדברים שלא ידעתם עליי", כשהמטרה היא כמובן להזכיר דברים עסיסיים שיעניינו אותנו והיו תלונות אך גם היענות.
אני מתחילה כאן מ- 10. מי שרוצה למשוך ל- 50- מה טוב! תתפרעו!
זה לאיהיה קל, סתם כי אני לא כזה מעניין.
1) נולדתי וגדלתי בקרית גת בכלל, משם עברנו לאשקלון ומשם לרמה"ג. בסך הכל גרתי ב-7 בתים שונים (לא כולל בסיסים צבאיים) עד עכשיו.
2) בכיתה א' פתחתי את הראש מגדר חלודה ורצתי חצי ק"מ מדמם עד הבית. שבועיים אח"כ עוד הייתי עוקב אחרי עקבות הדם שהשארתי בחדר המדרגות בבניין.
3) כתוצאה מסעיף 2, יש לי צלקת מגניבה בצד שמאל של הראש. רואים אותה כשהשיער שלי קצר.
4) מכיתה ה' למדתי בתוכניות הצטיינות כאלה ואחרות (מכללת ספיר, אוניברסיטת בן גוריון), ככה שאני מגה חנון.
5) למדתי בתיכון פלצני למדי - "התיכון למדעים ואומנויות בירושלים", נקרא גם יאס"א (ע"ש הר"ת של התיכון באנגלית), ונהניתי בו מכל רגע.
5.5) (כי נזכרתי מאוחר ולא היהלי כוח להחליף את כל המספרים) אפרופו יאס"א, בכיתה י"ב החלטתי שמשעמם לי, אז למדתי 5 יחידות כימיה בעצמי. למעבדה שלום.
6) קפצתי גן, עשיתי שנתיים גן חובה (כי הייתי קטן מידי), ואז שוב קפצתי כיתה (לא עשיתי את כיתה ב'), ככה שאני אפילו עוד יותר חנון עכשיו.
7) את השירות הצבאי שלי התחלתי בקורס טיס. הטסתי מטוס 15 פעמים, עברתי את מבחני הטיסה ונפלתי אחרי חצי שנה על דירוג כללי בקורס. מאז אני פחות סנוב.
8) הייתה בדיוק מישהי אחת שאני מגדיר כחברה רצינית. היא הייתה איתי בשכבה בתיכון והיינו ביחד שנתיים וחצי. מעבר לזה, לא היה קשר שעבר את החודשיים :-\
9) למדתי לנגן על גיטרה לבד בכיתה י"א. מאז יכולות הזיוף שלי רק השתדרגו.
10) למדתי לרכוב על אופניים בדיוק לפני שנה.
11) פעם המסתי לעצמי את הסוליה של הנעל בל"ג בעומר בטעות ובבוקר גיליתי אבנים שנתקעו בסוליה שהתקשתה. לא היה נוח ללכת עם זה אחר כך.
12) אם במקרה ביקרתם או תבקרו ב"מבשלת הגולן", תדעו שאת כל מה שעשוי שם מעץ - אבא ואני הכנו והרכבנו. אני מאוד אוהב נגרות.
13) נשארו לי עוד 145 ימים לשחרור. בסך הכל אני אהיה בצה"ל 5 שנים ושבועיים נטו או 5 שנים 6 חודשים ו-5 ימים ברוטו.
14) עוד לא הייתי בחו"ל חוץ מהטיסה לפולין (ומעברים אקראיים של גבול לבנון עם הטנק בקו שם
). אני מתכוון להתחיל לפצות את עצמי 3 ימים אחרי השחרור עם טיולון באיסלנד.
15) בין הדברים שאני עוד מתכנן לעשות - צניחה חופשית, קורס צלילה, בנג'י, קעקוע (אחד לפחות) ורישיון לאופנוע (בתהליכים בזמן זה ממש).
16) בין הדברים שאני לא מתכנן לעשות - למות.
מקווה שהיה מעניין.