בישולים לסופ"ש

בבקשה

שתי כוסות כוסמת ירוקה ששרתה במים לילה וסוננה. אפשר להמיר השריה בבישול של כרבע שעה ואחר כך בכל מקרה לסנן מהנוזלים.
חבילה או שתיים של בצל ירוק קצוץ קטן
כמון, מלח, פלפל שחור
שליש כוס קמח חומוס וחצי כוס מי סודה

לערבב הכל לרמה שאת מצליחה להרים כף שלא מתפרקת לך.
שתי אפשרויות- לטגן במחבת עם שמן זית או לאפות בתנור על ניר משומן במעט שמן זית ולהפוך אחרי 10 דקות בערך ולתת עוד חמש דקות +-.

לחתוך בצל ועגבניות לפרוסות, להניח על תבנית משומת ולצלות בתנור.
להניח את החברות המוכנות על מצע עגבניות ובצל כזה.לזלף להן מאד במתינות סילן מלמעלה.
להגיש עם טחינה ירוקה או רוטב אחר שאתם אוהבים.
 


קציצות כוסמת ובצל ירוק

פלאפל ביתי

סלט לוביה טריה מוקפצת עם בצל , ג'ינג'ר טרי, מירין ופלפל חריף

בתנור חצילים נצלים שלמים כדי לשכב עם עוקצם מקולפים ליד טחינה ירוקה

סלט מאש שחומם אחרי שריה עם שום והתווסף לעלי מנגולד סטיר פרייד, פטריות שמפניום צרובות, פילה ליים וטבעות בצל סגול לח (להגדרת חוביזה
) רוטב עם זסט ליים ,מיץ ליים, כפית דבש, מלח הימליה ורדרד, פלפל שחור גרוס

שתי דלעות ספגטי קטנות חצויות, מלאתי באטריות אורז שחורות ששריתי ברותחין, פרות יבשים מקצצים דק (כולל שזיפים,חמוציות ברכז תפוחים ואננס מיובש)שלוש שיני שום גדולות ועסיסיות מגוררות פנימה+רוטב סויה נ"ג,מעט שמן שומשום ופלפל שחור- הנחתי על פרוסות בצל עם הפנים למטה

תבשיל קוביות טופו ברוטב עגבניות- בדרך

אבטיח הגיע הרגע


חושבת על קינוח בקדחתנות לשם שינוי יש לנו אורחת טבעונית מהדרת
 

ladybug6

New member
איזה כיף אצלך

הכל נשמע טעים ומושקע.

אני לגמרי אאוט, ביום ראשון אירוע מכונן (הגשה סופית וסיום הלימודים, יששששש)
שום בישולים לא קורים כאן בתקופה הזו,
ניסיתי להנביט עדשים ירוקות, אמרתי לפחות שיהיה משהו זמין לנשנש שגם בריא,
אז שכחתי אותן במים עד אתמול בבוקר, סיננתי והנחתי בארון, ואז שכחתי מהן עד לפני 10 דקות...

אני פשוט אמשיך לאכול משאריות של ארוחות משפחתיות עד שהשפיות תחזור לחיים שלי..
 
האחיינית שלי מתארחת

אצלנו, היא טבעונית יחסית חדשה ואני נותנת לה השראה לאן אפשר ללכת עם זה
גם לבן זוגה שעודנו קורנבור וגם לא אוכל בצל בשום צורה....חלק מהדברים הוא לא יאכל אני לא מוותרת על בצל לחלוטין
 
במיה בסגנון דרום ארה"ב-גידי בהוקרה

אז חתכתי והשריתי במי סודה וקמח חומוס במקום ברוויון וטבלתי בקמח תירס עם תבלינים הוספתי קאטרי מדרס בחופשיות- ליתר בטיון
ןהנה התמונות
להגיד שהכל יצא ללא המרקם הרגיל? לא יכולה אבל בגלל שהחתיכות קטנות והציפוי הפריך רב פחות מרגישים וטעמי התוספים עזים, האם שווה את המאמץ? לא בטוח פרוסות חצילים יעשו משהו דומה וגם קוביות דלעת
 
הכי אחרונה


בתבנית אחרי שלא התאפקתי וזלפתי על זה סילאן מעורב בשום מקוצץ דק
 
למעלה