בדיוק סיימתי לבשל
יש פרוסות טופו ששוכבות במשרת לימון-שום עם פלפלים חריפים וכוסברה וממתינות לצריבה במחבת פסים, את הצריבה נבצע לפני כל ארוחה, כי היא לוקחת דקות ספורות בלבד ופשוט חבל לצרוב קודם.
יש חצילים מטוגנים - בתמונה (כן, אני יודעת שזה לא בריא, אבל זה כ"כ טעים) בבלילה של קמח וחלב סויה. מוגשים עם נענע ודבש, או בלי למי שמעדיף. הם טעימים נורא גם ככה.
יש סלט אורז אדום עם מנגו, סלט ירוקים (כוסברה, פטרוזיליה, קורנית, ריחן, חמציץ, נענע) רובו מהאדנית, סלט צנון וצנוניות קטנות חריפות עם זעתר.
יש ירקות בתנור במרינדת לימון-שום-מלפפון וירקות בתנור במרינדת פטל (מפטל קפוא) וענבים שחורים.
יש גזר גמדי (כי לא השגתי טרי יפה) בחמאה, טימין, קורנית, פלפל אנגלי, פלפל לבן ופלפל שחור.
יש שומרים צלויים בתנור.
יש לחם עשבי תיבול שאפיתי וממרחים - ממרח שעועית לבנה ואדומה עם ג'ינג'ר. ממרח חצילים קלויים עם טחינה וכרגיל חדשתי מלאים של טחינה וחומוס.