בישולים לסופ"ש

לא מדוייק

לא לפי המקרו ביוטיקה למשל.

הדגש אצל הסינים הוא על עונתי וטרי, כמובן שאורגני וככה ואכן מתיחסים לקפואים כבאים בתור אחרי טרי ואחריהם המשומרים בכבישה מהירה של מלח וחומץ
 
חוזרת בי, טעיתי


אמנם נתקלתי במטפלת, רופאה שעובדת גם עם מקרוביוטיקה שאמרה לבשל הכל ולא לאכול מזונות לא מחוממים , אפילו לא לשתות מים ואם בכלל אז רק חמים
אבל אכן הם מדברים על מאודה וטרי , נראה לי שהיא ערבבה סיני ומקרוביוטיקה עם מצב נקודתי דלקתי בו רצוי היה להוריד לחות ולכן לא קר, ונתנה להכל את אותו שם.
סליחה
 

Gidi Shemer

New member
היות ואני לא מכיר את רזי המקרוביוטיקה

יכולת להשאיר את הטעות והייתי מאמין לך


התכוונתי יותר לגישה המערבית מול הגישה המזרחית. לפעמים, מרוב ה"ירידה" על המערב, אנחנו שוכחים שגם רפואה מערבית ממליצה על פירות, ירקות, פחות מעובד וכמה שיותר טרי. כשאני כותב טרי, אני לא מתכוון ל"לא מבושל".
 

נטאשKה

New member
הכי בריא

זה לקטוף מהאדמה שלא עברה ריסוס
אבל מדברים על המצוי
 

ladybug6

New member
אלה גם הארוחות הכי טעימות, בתכלס

עם ניחוחות של בית.
(כן, אני אוהבת אוכל חורפי גם בקיץ! חוץ ממרק, כי גם לי יש גבולות)
 
למעלה