שרשור הפרק היומי -פרק 182- מדבר |אבט

roeu245

New member
גם לי יש הרגשה?

שהגר תנסה לחבר בין דניס לגילי שהיא.תראה שרפאל מתסכל על גילי יותר מדי?

roeu245

New member
גם אני היתי רוצה שהגר תרצה את דניס

ותניח לרפאל וגילי אבל איזי בחורה תרצה בחור שמתגונן כל היום לי נראה שאנחנו הולכים לראות ״שידור חוזר״ של מה שקרה בעונה הראושנה של אליפים עם רוני אילנה ניצה ודוידי הבחורה הנאהבת מחליטה לפגוע בבחור שהיא אוהבת והוא אוהב אותה ולהתחיל עם הבחור המתבודד והבחורה הדחויה קופצת על ההזדמנות לי נראה שהגר כדי להוריד את. עיניו של רפאל מגילי תחזה חזיון בו גילי נקלעת לצרה ותזעיק את דניס להציל אותה וככה זה יתפתח.

ניצן
רעה או לא,מת עליה

אחאחא סופסוף דניס נחשף...הוא נראה השחקן הבוגר מבין כולם...מעניין מאיפה כל השחקנים,בטח הם רק מתחילים....בני כמה הם? יש מידע? חלקם נראים ממש ילדים...

מי שמשחקת את הגר,היא משתתפת השנה בפסטיגל...אני תוהה למה..היא דמות מעצבנת...ובכלל לא אהובה

Superboi

New member
לא רק הכי בוגר, הוא גם הכי מבוגר

בן 24, אאל"ט. יש בפייסבוק ראיון שלו עם נועם לוגסי (גילי, היא מראיינת אותו), והוא נשמע בחור נחמד, רציני ומאוד אינטליגנטי (ועכשיו זה נשמע כמו אתר הכרויות
).

אור טרגן בן 18 וזכה בכוכב נולד האחרון.
בן רביאן מוכר לי, אבל אין לי מושג מאיפה וזה ממש מציק לי (אולי הוא סתם מזכיר לי את איטן גרינברג?).
כל השאר לא מוכרים לי.

שיר3331

New member
בן

הוא מהפרסומת של קטשופ היינץ
זאת שהם רוצים להמציא פייסבוק...
תעשה ביוטיוב

דודי0000

New member
אני חושב עכשיו ההפך

העונה הזו הרבה יותר אקסטרים מקודמותיה אם בעונות קודמות הם היו פותרים חידות בכיתה עכשיו זה יותר ריצות ויותר פעולה ואקשן. אם ימשיך כמו היום אז אחלה עונה.

אני448

New member
דעתי הפרק

אהבתי שהם מצאו את דניס, מפריע לי מאוד המשחק הדי רע של השחקנים החדשים אבל אני בטוחה שזה ישתפר. עוד משהו שמפריע -שיפסיקו להגיד להציל את העולם! זה מוזר וקיטשי בטירוף. ולמה אתם לא מצליחים לשלב עליליות? פרק חייב להיות רק על עלילה אחת? משעמם, ונמשך הרבה מידי... הגענו כמעט לחצי העונה לא? לא קרה עוד כלום משמעותי. ותראו יותר את התאומים! תעשו איתם משהו!!!(תמר אדירה!)
למען האמת, העלילה יכלה להיות יותר טובה אבל הרעיון בכללי מגניב

Superboi

New member
קלעת בול לדברים שמציקים לי

המשחק של החדשים (בעיקר אור טרגן), ה"להציל את העולם!", והעלילה החד מימדית (לשמיניה המקורית אין עבודה וחיים אישיים? לשמיניה החדשה אין חברים, משפחה, בגרויות, תחביבים, צרכים? התאומים סגורים בבית 24/7 ורק אוכלים קורנפלקס ולומדים עם האייפד?).

roeu245

New member
מה שכתבת זה נכון

אבל אל תשכח שזו סדרה עלילתית לא סדרה 24/7 על מישהו מסויים אנחנו לא יכולים ללוות כל אחת מהדמיות כל החיים שלה אחרת זה היה משעמם

B R A Y E R

New member
מנהל
בדיוק

מן הסתם לא יראו לנו את דורי הולך ללימודים, או את נטשה נפגשת עם חברות בבית קפה.... כי זה לא מעניין ולא תורם לעלילה

מתי ראינו דברים כאלו ב3 העונות הקודמות? מתי בכלל רואים דברים כאלו בסדרות טלוויזיה?

Superboi

New member
לא הכל אמור לתרום לעלילה

אנחנו רואים אך ורק דברים שתורמים לעלילה, וזה לא ככה ברוב סדרות הטלוויזיה או בעונות הקודמות. צריך ליצור תחושת מציאות.

בעונות הקודמות ראינו את המשפחות שלהם (ואם לא, לפחות ידענו שהן קיימות), ראינו אותם לומדים ומדברים על בית הספר, הם הזכירו חברים שהיו להם מחוץ לשמיניה, ראינו אותם משחקים בפלייסטיישן/מציירים/רואים טלוויזיה/עושים ספורט/שומעים מוזיקה (או לפחות מדברים על הדברים היום-יומיים האלה) – עושים דברים שאנשים, ובעיקר בני נוער, עושים.

איך זה שמאז הפרק הראשון של העונה לא ראינו לקוחות בבאולינג?
דורי כרופא מתלמד אמור להיות עסוק מאוד, אבל כמו שאר חברי השמיניה המקורית, זה נראה שהוא כל היום נמצא בבאולינג או בהאנגר, או לפחות זמין בכל פעם שצריכים אותו שם.

אני לא מבקש שאשכרה יראו לנו את דורי בבית החולים או את ניני ממלצר, אבל אפשר להכניס איפשהו משפט על הנושא, או לשים כמה ניצבים בבאולינג, או להראות את הגר מורחת לק או מדברת עם/על החברות שלה (כי אני מניח שהיא הייתה מקובלת) וכו'.

B R A Y E R

New member
מנהל
לא מסכים איתך בכלל למען האמת

קודם כל, אם אתה זוכר, כל העונה הראשונה לא ידענו אפילו מה שם המשפחה של דורי ונטשה, ולא קיבלנו שום מידע על המשפחות שלהם.
בעונה השלישית הזניחו לחלוטין את כל עניין המשפחות\חברים\תחומי העיניין כי זה לא היה רלוונטי יותר (רוני ונטשה היו בכלא ולאף אחד מהמשפחה לא אכפת? איך זה הגיוני שגם דון וגם מיקה גרות לבד בארץ כשהמשפחות שלהם בחו"ל, מי דואג להן?)

בכל אופן - אם אני זוכר נכון ראינו כבר את הגר עם חברות, וראינו את יותם קורא קומיקס בבית.. הם מכניסים את זה בקטנות כמו שצריך, זו עונה רביעית ומיותר לחזור אחורה לקצב האיטי מאוד של העונה הראשונה.
אני מעדיף שהעלילה תתקדם ונגלה פרטים חדשים, ונראה עוד סצינות סטייל גניבת התיק ממשרד הפנים מאשר להתעכב על סצינות מאולצות של מריחת לקים ולשחק בפלייסטיישן תוך כדי דיבורים על כוכב נולד שהם ראו אתמול בערב

roeu245

New member
בהחלט זה משהו שקצת חסר העונה

ניצבים זה משהו שיש בו חסך נוראי בעיקר בבאוליניג אבל אל תשכח שני דברים
1 הבאלוניג יש לו צילומי חוץ והמקום לא נראה מפתה ומזמין במיוחד מבחוץ מבחינת גודל הוא קטן ונראה כעסק קטן ואנשים בד"כ הולכים לעסקים גדולים עם סניפים ושם שהולך לפניהם אל תשכח גם שמיקה רק בתחילת דרכה הקריירסטית
2 מיקה בטח שמה שלט סגור כל פעם שקורה משהו שהיא לא רוצה שידעו עליו
3 וזה קשור להפקה הבאלונגיג הוא סט שם ברור שהם רצו כמה שפחות רחרוחים ברור שאנשים היו מתים לגלם ניצבים וזה גם מטעם מחשבים ועריכות

dar dahan

Member
אז זהו שזאת סדרה על עלילה

למה אתה חושב שבזמן שהדברים קורים צריכים להיות ניצבים, הם לא רוצים שיידעו על זה אז הם סוגרים את המקום.
זה לא טלנובלה אם כל הכבוד ששם אתה באמת צריך לדעת הכל על הכל, בעונה הראשונה היו 4 משפחות מתוך ה8, המשפחה של מיקה, המשפחה של איה וניני, אבנר שטוב הוא היה מרכיב חשוב בעלילה יחד עם הבן שלו ורותם, והאחות של רוני.
עונה לאחר מכן כבר המשפחה של מיקה שטו להם, ונשארו עם 3 משפחות.
עונה שלישית בכלל לא היו משפחות, היו רק שניים אבנר והמשפחה של דדי ודגנית.
מה זה בדיוק תורם עכשיו לעלילה אם תבוא האמא של לצורך העניין הגר ונראה אותה?
בעונות הקודמות הצליחו לשלב את המשפחות אבל ככל שזונחים את הדרמה קשה לשלב משפחות בצורה שלא תראה מאולצת...

roeu245

New member
דר אתה שכחת מספ' דברים

דבר ראשון מה עם אבי? אמא שלו כן נוכחת בעונה הראושונה
דבר שני אלי כן באה בעונה השלישית לאחר ששומעת על ההפללה של רוני
יכול להיות שבהמשך נזכה להכיר הורים של השישיה למרות שכבר מוזכר משהו לא טבעי דניס בורח ומעלים את עצמו איך יכול להיות שההורים שלו לא חיפשו אחריו ?
הכותבים כ"כ רוצים לספר סיפור מסוים שלא יכול להתקיים בלי אלמנטים שאינם טבעיים אפילו לשמינייה שזו סדרת שחוץ מגלי הלמדא וההשתכללות שלהם הכול בה טבעי ואמור להיות מציאותי יותר

למעלה