שרשור הפרק היומי -פרק 182- מדבר |אבט

ny22

New member
מנהל
אני יודע... זאת הייתה מעין שאלה רטורית כדי

להסביר שזה לא כך

ברור שאם באתר של הוט כתוב 14:35 אז הפרק ישודר ב-14:35...

ny22

New member
מנהל
לא
בלוח השידורים של הוט הסדרה מופיעה....

B R A Y E R

New member
מנהל
אין מה לומר - הפרקים השבוע אחד אחד מעולים

סוף סוף הם מצאו את דניס, ולדעתי זה לא הולך להגמר בזה שהוא מצטרף אליהם בקלות וזהו. אני משוכנע שעוד נגלה המון על הסיפור שלו ושהוא מסתיר כמה סודות. (אם אפשר להשוות - ג'יני מהעונה הראשונה של האי)
הפרומו לפרקים הבאים נראה פשוט מטורף, ואני מת לראות איך העיניינים הולכים לקבל קצב! חבל שאין פרק גם בחמישי

nWkobi

New member
תגובה על שני הפרקים

זה מתחיל להזכיר לי את השמינייה של פעם יותר ויותר...שיצתוף הפעולה, עבודת הצוות....חסרה לי רק החשיבה יחד על הפתרון..אצל החמישייה יש בעיקר ויכוחים וזה עדיין לא צוות במלוא מובן המילה...אבל זה נבנה לאט וטוב.

נעמה מתה...אני זוכר שלפני עליית הסדרה היה מצוין ברשת שהיא "תרדוף את השמינייה עד להשגת המטרה האישית שלה" וזה קצת סותר בהתחשב בעובדה שהיא "מתה"(ואני כותב במרכאות כי עדיין לא ברור) בשלב מוקדם יחסית של העונה. אני דווקא בהחלט מאמין שזה עמרי..בהתחשב בעובדה שמייד אחרי שהיא מתנה רואים אותו נכנס הבייתה ומוריד את הברדס...מצד שני, אולי זה נעשה כדי לגרום לנו לחשוב שזה הוא בזמן שזה לא...וכאן אני מתקשר לסצינה האחרונה בפרק של היום..הייתכן שמי שירתה בנעמה היא ניצן?!!? תחשבו על זה רגע...

אפרופו ניצן - אני מרחם עליה שהיא צריכה לעשות את הדברים האלה תחת אבשלום...אבל לא נראה שהיא בשליטתו או משהו..זהנ ראה שהיא כך מרוצהנה החופשי..אולי הוא וחט גם אותה וגורם לה לעשות כדבריו...אני מרחם גם על התאומים הצעירים אבל עם זאת, תמר ממש מעצבנת אותי עם השליליות שלה כל הזמן...תרגיעי ותשתחררי קצת!

למי ששאל איך החמישייה איתרה את דניס - סביר להניח שצוין בתיק שלו מקום המצאו האחרון - המדבר. שם רפאל שמע אותו בדיוק בזמן והשאר הסטוריה, כפי שאומרים.

לסיכום - מאד נהניתי וממתין לשבוע הבא

יש לי מלא דברים לכתוב ואני מקווה שלא אשכח

שום דבר...
קודם כל, זה היה פרק ממש טוב בעיניי.
ממש הופתעתי שנעמה מתה. לא ראיתי את זה בא בכלל...
משום מה, הייתי בטוח שהיא תהיה דמות יותר ראשית.
אגב, ראיתי שהרבה פה אוהבים אותה- ואני חייב לציין שלפני הסדרה מאוד אהבתי את ימית סול (ככה שאין לי משהו נגדה) אבל לא התלהבתי מהכישורי משחק למען האמת...
הכוחות של החמישייה ממש מגניבים, בייחוד אהבתי את הכוח של הגר,
ושכאילו היה נראה בהתחלה שהיא כן נותנת לגילי להיכנס ללב הסכנה.
דניס

בסוף אני ארצה שהוא יהיה עם גילי! ומעניין לראות מה יהיה הכוח שלו..
מה עוד?
תמר מעלפת!!!!!!!!
הדמות של דדי נהייתה מעצבנת ברמות מטורפות!!! בא לי שיהרגו אותו

למה עמרי רצח את נעמה? ובכלל ממתי הוא "מהרעים"? אולי הוא עבר שטיפת מוח או משהו?! ואגב הקטע שהוא דקר את נעמה היה מוזר, כי זה היה נראה כאילו הוא סופרמן שבא בריצה מטורפת כזאת משום מקום...
אני דווקא אוהב את ניצן ככה, למרות שבהמשך אני ארצה שהיא תגלה שהיא הייתה בעבר חלק מהשמינייה ושאז היא תרצה לחזור אליהם...
מממ זהו לבינתיים נראלי...

B R A Y E R

New member
מנהל
רק עכשיו דדי מעצבן אותך?!

הוא הדמות הכי שנואה עלי בשמינייה! האבא הכי גרוע אי פעם

ny22

New member
מנהל
פרק מעולה!!!

אבהתי אותו ממש!

אפילו שהייתה פשלה שראו את מה שמחזיר את האור על הפנים של אחד השחקנים.

אני מאוד אוהב את הדמויות החדשות וקצת עצוב לי על גילי(?). בעיני היא זאת שצריכה להיות עם רפאל
.
וליאה ממש ממש חמודה!
.

אהבתי גם את השימוש בתער של אוקהם..

ny22

New member
מנהל
אגב, זה לא בדיוק מדבר.....

אלא יותר חולות ניצנים.
ככה לפחות זה נראה.

למרות שאותן חולות מאוד מזכירות את מדבר הסהרה....

ny22

New member
מנהל
אחד הדברים שאני הכי אוהב הפרק זה שזה קצת כמו

האי...
כלומר, אני אוהב את זה שהסדרה משלבת אלמנטים מהאי...

משהו ענק שהבנתי!!!....

עלה לי לראש רעיון שיכול מאוד להיות שאבשלום הוא אבא של דניס!....

snirf

Active member
והשבוע-אובר התמקדות בחדשים

השמינייה הותיקה מתחילה אט-אט להישכח...אני רק תוהה מתי יחזרו להתמקד בהם ובתהליך שהם עוברים להשבת הזיכרון.

ראיתי את 4 הפרקים ברצף, כמידי שבוע...התקשיתי שלא להתעפץ במהלך הצפייה, ושלא לפזול לכיוון האייפון לפרקים

הפרק של יום ראשון היה מעפן לטעמי, הזכיר לי מאוד את 'האי' עם כל 'ההיסטוריות האפשריות' והבלבול מוח הזה של הקפיצות אחורה וקדימה

מה שכן, אני מתחיל לחבב את הדר...היא כמובן עדיפה על פני השנייה המיתממת שאור טרגן שם עליה עין(וכמובן שהם יסיימו יחד).
יש בה משהו פשוט מעצבן, כאפות

בינתיים זה רק הולך ומידרדר מידי שבוע לצערי...מקווה שהמצב ישתפר שבוע הבא(?)
או שהתקווה היא רק בחצי השני של העונה?

Yotam Wolfsthal

New member
הפוטנציאל של העונה טמון בקו העלילה של דדי ו..

...התאומים. אם רק העונה הזאת הייתה מתמקדת רק בקו העלילה הזה ובשמיניה הוותיקה, היינו יכולים לקבל עונה סבירה פלוס. ההתמקדות ב"חמישייה" פשוט הורסת הכל. וגם זה היה יכול להיות הרבה פחות גרוע, אם רק ההפקה הייתה משקיעה בהם קצת - סטים משלהם, להראות את הבית של כל אחד ואת המשפחות של כל אחד, ולהפוך אותם ל-5 ילדים מחוננים בעלי למדא, כמו שזה צריך להיות מבחינה הגיונית, ולא להפוך אותם ל"ילדים בעלי כוחות-על" למרות שזה ממש לא מה שקרינת למדא אמורה לעשות. אם רק היו עושים את כל הדברים האלה, היינו יכולים לקבל אחלה עונה - לא טובה כמו קודמותיה, אבל אחלה עונה בפני עצמה.

snirf

Active member
מסכים

ציינתי שעניין כוחות העל היה הקש ששבר את גב הגמל.
כנראה אבל שניסו להתחבר למה שמעניין היום את הילדים/נוער של ימינו...דון/כשרון מולד אל מול כוחות על טבעיים. מה יותר מעניין?

roeu245

New member
יותם מה שאתה אומר בעצם.

זה שאתה רוצה השקעה בעלילות משנה יותר. כמו שהיו בעונות הקודמות
אל תשכח דברים מסוימים
1 ערוץ הילדים כבר לא מנוהל ע"י נוגה תקשורת זו הסבה בצמצום (האולפן בשידור חי ירד המנחים עודד דנה וטל כבר לא כ"כ מנחים באופן קבוע אלא רק מיצגים את הערוץ בשידורי ספיישל האחרון ספישל שלומי שבת מופע עיר ערוץ הילדים בוטל במקומו הביאו שנה שעברה פעילות בקניון בסוכות שגם הוא לא התמיד יותר משננה
מסע קיץ הוחלף בהבנים והבנות והכי חשוב דרמות המקור לא משדרות בימי חמישי פרק חדש ) ,יש אומנם שמועות שנגה תקשורת תחזור לנהל את הערוץ בחנוכה ואני מקווה שזה נכון בעיקר כי אני רוצה לצפות בדרמות המקור גם בימי חמישי
2 יש הרבה דמויות ראשיות העונה להעביר עלילת משנה לגבי כל דמות ודמות זה סיפור נורא גדול ובסוף הסיפור המרכזי המלחמה באבשלום ומניעתו מלהשיג את מטרתו לא יסופר בגדול לכן החליטו שבעונה הזו עלילות המשנה והאהבה לא יתפסו הרבה מקום אלא ישתלבו בסיפור המרכזי
3 סטים כפי שכבר כתבתי בסעיף 1 ערוץ הילדים עבר מנוגה תקשורת שנכנסה למצב כלכלי קשה לחברה שלא כ"כ משקיעה גם לה יש צרות כלכליות לכן צמוצום בסטים צמוצום בהשקעה בסדרות

למעלה