שרשור הפרק היומי -פרק 182- מדבר |אבט

פרק מעולה!, אבל....

אני עדיין לא מבין...
מה באמת יכול להיות שדניס עם אבשלום? ושהם עובדים על השמיניה?
אני אשמח אם מישהו יענה לי....

dar dahan

Member
תראה את הפרקים הבאים

הוא לא עם אבשלום, ניצן ואבשלום מדברים במה שיהיה בפרק הבא שהעלה המנהל "ערוץ הילדים" על כך שהוא ברח להם = הוא לא עובד איתם...
הוא כנראה באמת גילה אותם איכשהו...

דודי0000

New member
היום ראיתי ולא נהניתי

קשה לצפות רק באוזן אחת. מקווה שהשמיעה באוזן השנייה תחזור כי מאתמול יש לי בעיה באוזן השנייה. אני קצת מודאג לגבי זה. מקווה שלא איבדתי את השמיעה בה. אז זהו אני קצת מודאג ועצוב.

Yotam Wolfsthal

New member
מבין אותך...

כבחור עם שיתוק מוחין אני מתמודד עם לא מעט בעיות בריאותיות, אורתופדיות בעיקר, ויודע כמה זה יכול להיות מבאס ומלחיץ. אבל עדיין, אם זה נמשך רק יומיים לא הייתי אומר שיש סיבה להילחץ. הלכת לרופא?

דודי0000

New member
לא. אני שונא רופאים. אבל

אם זה יימשך אלך לרופא. אני כל כך מודאג לגבי זה... זה גם קצת תחושה מוזרה אני מרגיש חוסר איזון באוזניים כאילו יש חור באוזן. אבל תודה יותם ואני מאחל גם לך ולכל בני ישראל רק בריאות
.

B R A Y E R

New member
מנהל
תרגיש טוב דודי

אני גם מציע שתלך לרופא בהקדם האפשרי! מבעיות רפואיות אסור להתעלם, ולפעמים כשלוקחים את הזמן זה לא מתרפא לבד אלא עלול להחמיר.
הבדיקות הרפואיות לא כואבות ולא מפחידות, וסביר להניח שיש לך דלקת\הצטברות מים\משהו קל שבעזרת טיפות או פתרון רפואי פשוט אחר זה יפתר.
יאללה לך לקבוע תור ושיעבור מהר

roeu245

New member
כמו השאר גם אני מציע לך ללכת לרופא

אני לק״ש (לקוי שמיעה) מינקות ואני בסדר גמור עם הלקות שמיעה רוב הסיכויים שאצלך זה סתם דלקת בעור התוף או משהו אבל אני לא רופא אא״ג אולי דורי היה יודע יותר
גם אני שנאתי רופאים עד שלפני שנה וקצת חליתי בסרטן ברוך ה׳ החלמתי תוך שבועות ספורים ואני בסדר גמור עכשיו אבל מקפײד ללכת לביקורת ואני בעיקר לחוץ שזה חזר אני בעיקר לא אוהב שדוקרים אותי אבל לשאר כבר התרגלתי

אורישקי

New member
כשמתרגלים לרעיון של כוחות על

ולקיטשיות לפעמים של הדמויות החדשות מגלים שהעונה ממש אחלה.

תמר מ-א-ד פיכחית.

ניצן מהממת.

חהבל שנעמה נהרגה כל כך מהר כנראה

הדמות של דניס מאד מעניינת.

יש שתי אופציות:

א. או שהכל היה מזויף כמו שאמרתם
ב. או שדניס פשוט פרץ למערכת שקשורה בתוכנית של אבשלום...

ראיתי את ההצצה לפרק של יום ראשון...

ראיתי באתר ערוץ הילדים את ההצצה של הפרק של שבוע הבא, ולפי איך שזה נראה הולך להיות
אחד הפרקים!!....

נגמר השמיניה???

בדקתי בלוח שידורים והוא מראה שאין השמיניה ביום ראשון, שני , שלישי וכל השבוע הבא...

יכול להיות שנגמר????

דודי0000

New member
הוא בפגרה כמו שבדרך כלל הם עושים באמצע סדרה

כמו שכבר רשמתי בתחילת העונה http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1299&messageid=171743014

B R A Y E R

New member
מנהל
באיזה לוח שידורים ראית?

דרך "מדריך השידורים" בוואינט אני רואה שהכל כרגיל, ויש אפילו תקצירים לכל פרקי שבוע הבא.
הנה למשל התקציר לפרק של יום ראשון:

183. אפס: תמר וירון מקבלים מכתב וידאו מאיה וניני. השמיניה מנסה להבין ממי דניס בורח. נטשה מחליטה ללכת לבקר את עומרי. הגר חווה חיזיון מפתיע במיוחד.

roeu245

New member
קמת מזיזים את שעת השידור זה הכל

החל מיום ראשון פרק. חדש ישודר בשלוש שלוש וחצי לא זוכר בדיוק

B R A Y E R

New member
מנהל
לא להתבלבל

שעות השידור נשארות אותן שעות,
פשוט ביום ראשון עוברים לשעון חורף ומזיזים את השעון שעה אחת אחורה.
כנראה בגלל זה יש מדריכי שידורים שמסודרים שעה אחת קדימה, כדי שהמערכת תעביר אותן אוטומטית אחורה.

B R A Y E R

New member
מנהל
כי זה באמת 14:35! לא להתבלבל

הסדרה לא עברה שעה, כל הבילבול הוא בגלל שעון החורף

למעלה