לא קל כל העניין הזה...
אז אנחנו בסוג של טרום גמילה כבר כמה חודשים, שבמהלכו גילי עשתה פיפי באסלה ובסיר פעמים ספורות והיה גם קקי באסלה פעם אחת. אבל זה לא היה באופן קבוע ורק ביום חמישי האחרון הורדנו חיתול במטרה לא להחזיר.
החלטתי לעשות את זה בהדרגה (באופן יחסי) וביום חמישי הורדתי את החיתול למשך חצי יום - עד השנ״צ ולאחריו החיתול לא ירד שוב - היו המון פספוסי פיפי ואפס הצלחות (סיר או אסלה).
ביום שישי, שוב החיתול ירד לחצי יום - ושוב המון פספוסים ואפס הצלחות.
ביום שבת החיתול ירד למשך חצי יום - קצת פחות פיפי (יותר התאפקויות) אבל עדיין אפס הצלחות.
ביום ראשון החיתול ירד ליום שלם, פחות פספוסים, יותר התאפקויות והצלחה אחת (פיפי בסיר), הידד!
מאתמול אנחנו מראים לה את ״האסלה הקסומה״ די הרבה - כמה פעמים ביום והיא כ״כ אוהבת שהיא מבקשת שוב ושוב... יש קטע מסויים שלאחריו היא מבקשת ללבוש תחתונים ואני זורמת איתה. (היא מסרבת להתלבש כי לא נעים לה בבגדים הרטובים, אני זורמת איתה, אלא אם כן יוצאים מהבית ואז אני פשוט מחליפה לה מייד אחרי שמפספסת).
בין פספוס אחד לבא אחריו אני שואלת אותה די הרבה פעמים אם היא רוצה לעשות פיפי/ קקי בסיר/ אסלה ולרוב התשובה היא לא, לעתים רחוקות מסכימה לשבת אבל לא יוצא כלום...
הבוקר כשקמה לא הסכימה להוריד חיתול, בעלי קם איתה וזרם עם הבקשה, לא הוריד לה חיתול וגם אני כשקמתי מאוחר יותר לא לחצתי להוריד את החיתול... היא חטפה איזה וירוס והיא לא מרגישה טוב (שיעול, גרון מעט אדום וחום שעלה במהלך היום) אז די הרפיתי היום מהגמילה...
מקווה להמשיך מחר בכוחות מחודשים של כולנו ועם יותר הצלחות
בנוסף, לפני שבוע גמלתי אותה (לגמרי!!!) מציצי בזמן חופשה בפריז, היא עדיין מבקשת בערך פעם ביום אבל אני מצליחה לשכנע אותה לאכול/לשתות משהו אחר במקום (לרוב חלב פרה או ענבים שהיא מאוד אוהבת)...
היום העברנו אותה למיטת מעבר, אבל זה מצריך פוסט בפני עצמו... בזמן כתיבת שורות אלה היא עדיין לא ישנה, אבל לפחות יושבת בשקט על המיטה ומשחקת בלי לבוא לסלון כל 2 דקות, מקווה שתלך לישון בקרוב
)
אני תוהה אם אלו לא יותר מדיי שינויים בבת אחת ואם לא כדאי לחכות עוד קצת לגמילה...
פשוט עכשיו זו הזדמנות טובה כי יש לה חופש מהגן ובאוגוסט צפוי להצטרף אח קטן שבטח ישפיע הרבה יותר מהשינויים האחרונים...
מצטערת על המגילה, תודה לכל מי שהגיעה עד הלום
ותודה מראש על העצות!