טיפים לחורף

בקשר לקקאו

קודם כל יש להדגיש שקקאו הוא מאוד בריא. זוכרים שאמרו לכם שכדאי לשתות יין אדום כי יש בו נוגדי חמצון? אז בקקאו יש פי 2!!! וזוכרים שאמרו לכם שכדאי לשתות תה ירוק כי יש בו נוגדי חמצון? אז בקקאו יש פי 3!!! ממש תרופת פלא לזיקנה...

אבל!!!... כמו שאמרת, יש בו קפאין, שזה אומר את כל מה שזה אומר, ובין היתר - משבש את ספיגת הברזל בגופנו ויש להתייחס לכוס שוקו כאל כוס תה בהקשר הזה, ולהימנע מצריכתם כשעה לאחר ארוחה שמטרתה (נו, אחת ממטרותיה) ספיגת ברזל.

אם רוצים להנות מנוגדי החמצון שבקקאו - כמובן עדיף בהרבה לצרוך שוקולד מריר עם הרבה מוצקי קקאו על פני שוקולד חלב (ושוב, להיזהר עם עניין הברזל כן? וזה מעורר, אז לא לפני השינה). אבל כמובן ששוקולד מכיל גם עוד דברים חוץ מקקאו, בין היתר סוכר, אבל את זה אני לא מחדשת לאף אחד

בדיוק חשבתי עלייך את אותו הדבר

תזונה |
מאוהב|

אני כבר רואה איך אנחנו הופכות לBFF חפרניות ומחליפות טיפים תזונתיים ומתכונים בשטף כל היום...

אין עלייך. תענוג למצוא מישהי שמתמצאת ומתעניינת בתזונה

אגב בקשר לקוקוס - אין לי מושג, אני לא אוהבת את הטעם של הקוקוס בשום צורה שלו (שמן, חלב, מוצק, פירורים לקינוחים..), אז לא טרחתי לברר
אולי זה ההבדל בין להיות תזונאית ללהיות פריקית של תזונה - את מבררת רק את מה שמעניין אותך

גם בראשי חלפה המחשבה של ללמוד תזונאות(?), אבל לא בקטע של קריירה כי יש לי כבר מסלול לחיים שאני מרוצה ממנו, אלא בשביל להעמיק את הידע שלי ולהתמקצע. אבל הגעתי למסקנה שיש לי דברים טובים יותר לעשות עם הזמן שלי (מצחיק שאת הגעת לאותה המסקנה בדיוק
) ושאני יכולה לחפור על תזונה בזמני הפנוי כתחביב
. אני גם די חוששת מלהפוך תחביב למקצוע, זה בטח יהפוך את זה לנורא מבאס...

המטרה שלי בחיים (נו, אחת מהן) זה לגדל ולטפח משפחה מאוד בריאה מכל הבחינות, בין היתר מבחינה תזונתית.

חחח כבר הודעתי (
) לחבר שכשהוא עובר לגור איתי אני משתלטת לו על התזונה לחלוטין והוא אוכל בדיוק את מה שאני אומרת לו ורק את זה, ואחרי תקופת הסתגלות הוא כבר יראה שהוא ירגיש הרבה יותר טוב וחיוני מכל הבחינות
זו גם מוטיבציה נהדרת בשבילי, כמובן, כי באסה להכין אוכל רק לעצמך. הוא נראה קצת חושש, אבל לא התנגד
בעצם איזה בחור מתנגד לאוכל?

הדבר שאני הכי גאה בו החורף

זה כמות התפוזים שאכלתי! יאמי יאמי לי!
אני לא סובלת פירות לכן אני ממש מתלהבת אם אני כן אוכלת.

ולגבי מגני ברקים, אם אתם קונים אז אתם מוזמניםפ לקנות בחנות בה אני עובדת במשמרת שלי, זה יעלה לכם רק 40 ש"ח! חחח
אני אקבל מזה בונוס של חצי שקל חחח

האמת שאיני מומחית גדולה...

ולדעתי אילו ב40 הם לא הכי משהו, אבל למשל אילו שאנחנו מוכרים החודש נראים לי טובים יותר מאלו שמכרנו במבצע בחודש שעבר כי יש שם נוריות חיווי וגם אני מכירה את שם החברה ואת הקודמים לא.
יש לי נראה לי סה"כ 2 מגני ברקים בבית- במקרר ובמכונת כביסה ועלו בסביבות ה200 כל אחד הישר מהחברה שבה נקנה המוצר, אז לא יודעת אם המחיר שווה או לא, אבל זה משמעותי למוצרים עצמם.
אבל למוצרים פחות רציניים אפשר להסתפק במשהו זול יותר, מה גם שאפשר לחבר את מגני הברקים למפצל ובזאת להגן על כמה מוצרים עם מגן אחד.
אני גם רוצה להתחדש בכמה!

לצערי ידוע שעושקים אותנו בסיטואציות הללו

קונים מכונת כביסה והטכנאי שמתקין מציע לך מגן ברקים ב200-250 שקל.. לצערי ידוע שאין לזה יתרון על פני המגני ברקים שתקני בהום סנטר בחצי מהמחיר ולכן סירבתי ואמרתי לו שאני אמצא מגן ברקים בעצמי ועוד לא עשיתי את זה. ובכל זאת אני לא מבינה בדברים האלה, אני תוהה האם יש הבדל בין הסוגים השונים וכו'.. אני חייבת לצוות מגן ברקים לכמה מהמכשירים בבית שלי.. ההפסקות חשמל והנפילות מתח האחרונות שהיו החורף גרמו לי לזנק בבהלה מהמקום ולנתק מהחשמל את מכונת הכביסה, ליתר בטחון. בלאגן

mad alot

New member
על המגן ברקים

זה באמת חשוב, יכול לחסוך המון כאב ראש שנשרף הפיוז באיזה מכשיר חשמלי.
והמון כסף אם למכשיר הזה אין פיוז.

הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לחורף

הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לחורף בכלל לא קשור לתזונה...

הטיפ הוא -

אם אתם חולים, לא מרגישים טוב, הגוף שלכם משדר אותות מצוקה -
אל תהיו אמיצים. לא מחכה לכם במשרד משאית של מדליות -
תישארו בבית, תנוחו, ותשתו הרבה מים.
זה גם יזרז את ההחלמה במקום שהמחלה תחמיר ותתעכב, וככה לא תדביקו את כל הסובבים אתכם עם הגועל הלא מתחשב הזה של להשתעל ולהתעטש ולהפיץ חיידקים לכל עבר במקום סגור.

EdisonGirl

New member
לי המצברוח דווקא עולה בעונה הזו

אמנם קר וקצת לא נוח, כי לבושים בצורה מסובלת, וצריכים לחפש כל הזמן דרך להתחמם, וקשה לתפקד כשקר... אבל התאורה כובשת אותי! מתה על תאורת הדמדומים הזו

spaysi8

New member
גם לי!

כשקר ויורד גשם וברקים ורעמים- אני מאושרת
כשחם ושמש- אני עצבנית וכואב לי הראש

EdisonGirl

New member
נכון, וגם פחות מרוכזת בחום

וסתם עייפה ומותשת כזה... בחורף באופן אוטומטי אני "מתעוררת".

דינדש

New member
כנ"ל!

דווקא בקיץ אני עייפה כי אני סובלת מחום ומהשמש (נשרפת בקלות
).
בחורף, כשמעונן וסגרירי ואפילו כשיורד גשם, אני היפראקטיבית בהיי!

למעלה