לפרוש כנפיים ולעוף
New member
קודם כל יש להדגיש שקקאו הוא מאוד בריא. זוכרים שאמרו לכם שכדאי לשתות יין אדום כי יש בו נוגדי חמצון? אז בקקאו יש פי 2!!! וזוכרים שאמרו לכם שכדאי לשתות תה ירוק כי יש בו נוגדי חמצון? אז בקקאו יש פי 3!!! ממש תרופת פלא לזיקנה...
אבל!!!... כמו שאמרת, יש בו קפאין, שזה אומר את כל מה שזה אומר, ובין היתר - משבש את ספיגת הברזל בגופנו ויש להתייחס לכוס שוקו כאל כוס תה בהקשר הזה, ולהימנע מצריכתם כשעה לאחר ארוחה שמטרתה (נו, אחת ממטרותיה) ספיגת ברזל.
אם רוצים להנות מנוגדי החמצון שבקקאו - כמובן עדיף בהרבה לצרוך שוקולד מריר עם הרבה מוצקי קקאו על פני שוקולד חלב (ושוב, להיזהר עם עניין הברזל כן? וזה מעורר, אז לא לפני השינה). אבל כמובן ששוקולד מכיל גם עוד דברים חוץ מקקאו, בין היתר סוכר, אבל את זה אני לא מחדשת לאף אחד