LeAnnDylan

Well-known member
ביקורת אלבום - Tornado

שם האמן: ליטל ביג טאון - Little Big Town
שם האלבום: Tornado
תאריך שחרור: 11/09/2012
מספר רצועות: 11

האלבום Tornado הוא אלבומם החמישי של חברי להקת ליטל ביג טאון; [מימין לשמאל] ג'ימי ווסטברוק, קימברלי סקלפמן, קארן פיירצ'יילד ופיליפ סוויט.
האלבום עד כה הניב סינגל אחד- Pontoon שהגיע למעמד פליטנה וגם נבחר כסינגל הטוב ביותר של קיץ 2012. בנוסף, הוא סיפק לחברי הלהקה את המקום הראשון שלהם אי פעם במצעד הבילבורד האמריקאי.
בימים אלו יוצא סינגל שני לתחנות הרדיו שנושא את שם האלבום.
האלבום שוחרר לפני כשבוע וחצי ובנתיים הספיק לנחות במקום הראשון במצעד אלבומי הקאנטרי ובמקום השני במצעד האלבומים הכללים. סביב האלבום היה באז מטורף וזו ההזדמנות שלכם להאזין לאלבום ולהחליט האם הבאז מוצדק.

אתם כבר מכירים את הנוהל, להודעה הזו אני אשרשר את השירים מהאלבום. אתם מוזמנים להאזין לשירים, לכולם או לחלקם, ולדרג אותם במספרים, כוכבים, כוסות בירה או כל דבר אחר העולה על רוחכם.
אתם מוזמנים לחוות את דעתכם בכלליות על האלבום, על הלהקה, על השירים וכו'.
- איפה אלבום נמצא ביחס לשאר האלבומים שלהם?
- איפה הלהקה ממוקמת ברשימת הפייבוריטים שלכם?
ובקיצור- זה השרשור לכל דבר לב"ט!
תהנו

שיר מצוין. קצר וקולע כמו שאומרים. אני אוהבת אותו. יש לו קצב טוב והוא פותח את האלבום בהיי נוט (שהם עומדים בו בהצלחה לאורך כל האלבום)

קצב טוב. אבל השיר קצר מדי לטעמי, והריף בנג'ו נשאר מאוד סולידי למרות שיש לו הרבה מקום להתפתח.

LeAnnDylan

Well-known member

יאללה הגיע גם תורי לסכם. האזנתי לאלבו יחד עם רעות (AKA קרלס) עוד ביום שהוא יצא אבל לא הגעתי לסיכומים אישיים עדין.
היינו די קצרות בזמנים לכן הסיכומים שלנו הכילו בעיקר ציונים לשירים אחרי האזנה ראשונה.
אבל עכשיו, אחרי שהיה לי זמן להאזין לכל שיר מספר פעמים, אני יכולה לחוות דעתי עליו בצורה שלמה.

בכל אופן, לעניינו, השיר הזה הוא פתיחה מצוינת לאלבום. הוא קיצבי, הוא כיפי, הוא קצר וקולע. זה לא השיר הכי טוב שלהם או אפילו שהיר הכי טוב באלבום אבל הוא הכי טוב בשביל פתיחת האלבום בעיניי. אני אוהבת.

עם קרלס אלו היו המסקנות -
דילן: זה מגניב כזה. אני אוהבת
קרלס: קצר משהו
אבל חביב
דילן: דברים טובים באים במנות קצובות
קרלס: 7. כי זה מרגיש כאילו זה נגמר באמצע
דילן: קמצנית
נראה לי שאני אהיה הנדיבה מבינינו.
9.
זה בא לי ממש בטוב עכשיו.

מה עוד אפשר להגיד על השיר הזה שעוד לא נאמר. שיר מצוין! לגמרי הלהיט של הקיץ!

קליט וקליל, חביב. בהחלט שיר קיץ מצוין. חבל שמשחררים אותו כשכבר סתיו...
הוא מצויין ברדיו וכאלה, אם כי יש לו הרבה מתחרים טובים בשבועות האחרונים.

מלבד זאת, לשיר הזה יש הרבה יותר פוטנציאל ועוצמה בביצועים חיים.
חבל רק שהוא לא ממש בא לידי ביטוי בביצועים המקוריים שלהם
http://www.youtube.com/watch?v=eGytx4d-nLE - לדוגמא.
אפילו את הסולו לא ממש שינו, וזה שזה שיר חדש, זה לא תירוץ.
טוב, אולי קצת שינו לפעמים... למשל אצל אלן דג'נרס (http://www.youtube.com/watch?v=ONE_lmwBIms)
קצת יותר דיסטורשן, קצת יותר סולו מנדולינה קצת יותר מה ותופים יותר עוצמתיים וזה יהיה פרפקט.

LeAnnDylan

Well-known member
למה משחררים בסתיו?

הסינגל יצא ממש בתחילת הקיץ ואפילו הספיק להיבחר כסינגל האולטימטיבי של קיץ 2012 :)

Guncrazy

New member

מכורה לשיר הזה כבר מהפעם הראשונה ששמעתי אותו לפני שלושה חודשים!!

LeAnnDylan

Well-known member

אם אני אמיתית לרגע. אני חייבת להודות שבפעם הראשונה ששמעתי את השיר לא נפלתי מהכיסא. זה היה שיר נחמד אבל די התאכזבתי מהבחירה שלו לסינגל ראשון. לא הבנתי אותו או אותם או את מירנדה שהתאהבה בו. אבל אחרי שהיא כתבה בטוויטר שזה שיר הקיץ שלה והיא מכורה אליו. אמרתי שאני חייבת לתת לו צ'אנס נוסף.
החל מרגע זה, הפכתי למכורה! שיר מדבק וכיפי בטירוף.

ואלו הרשמים עם רעות:

דילן: השיר שלי

ושל מירנדה
קרלס: מה מירנדה קשורה עכשיו?
דילן: מירנדה מתה על השיר הזה. היא אמרה שזה שיר הקיץ שלה
ממממ מוטורבוטינג
נגמר לי
בא לי עוד פעם
זה כזה כיף
קרלס: תעשי שוב אחר כך
8.5
דילן: שוכבת לי במיטה ורוקדת כמו מפגרת
10!
קרלס: אולי 9
דילן: קמצנית
שומרת לקרי

יש לי תחושה שתפוז הולך למחוק לי תגובות בקרוב אם כל הציונים שלי ימשיכו להיות כאלה.
אבל מה אני אעשה? האלבום פשוט טוב!!

שיר שבלוני, בנאלי ודי משעמם לומר את האמת.
המילים לא ממריאות, ההמונד ברקע קצת מנותק מהסאונד הכללי, והאפקט אקו על קולות הרקע לא גורם להיסחף.
והוא נגמר באיזה מין וואקום שכזה, קצת כשם שהתחיל.
לא אהבתי.

LeAnnDylan

Well-known member

מצחיק אותי תמיד שבכל הביקורות האלה, רווית, שירלי ואני נמצאות די בהרמוניה מבחינת שירים. גם הפעם אני לא הולכת לסטות מההרמוניה הזו. זה אחד השירים שאני הכי אוהבת באלבום. וכן, יש סיכוי שיש לזה קשר להילרי אבל כפי שתגלו בהמשך, כשהאזנתי לו לראשונה, לא ידעתי שזה שיר שלה. אבל אני ממש אוהבת את הכתיבה שלו וכשמאזינים לזה באמת ניתן לשמוע אותה שרה דרך המלודיה. זה כזה הילרי.

ונה הרשמים עם קרלס.
דילן: קימברלי
יואו!! זה טוב

|ריר|
רוצה את זה בריפיט עכשיו

וכן, רק הסתיים הפזמון הראשון. לא אכפת לי! זה מעולה!
קרלס: את לא נורמלית
אבל כן זה נחמד מאוד
דילן: חח את אומרת את זה כאילו זה דבר רע
אי שפיות זה מה שעוזר לנו לשרוד בחיים
הסיום |אורגזמה|
10!
קרלס: 9
דילן:

קרלס: לא אמרתי שזה רע
דילן: טוב מאוד
קרלס: אי שפיות זה נחמד מאוד

למעלה