שום אלבום לא יכול להיות עד כדי כך מושלם אז הוסיפו לנו שעמומון תורן. הוא לא ממש נוראי אבל עם אלבום כזה אי אפשר שמשהו יהיה ממש נוראי. אבל הוא גם לא ברמה של השירים האחרים באלבום.

Guncrazy

New member

אי אפשר לסגור אלבום בלי בלדה. חבל אבל שהם לא בחרו לסגור עם בלדה חזקה יותר.

הדרך הכי פחות אהובה עלי לסגור תקליט - בשקט...בשקט.. בדעיכה.
שיר עם נושא נחמד יחסית, ומילים עם מסר כשלהו שבהחלט אפשר להתחבר אליו. המשחקים ההרמוניים נחמדים. אבל הוא מאוד איטי ושקט, והסליידינג ה'כמו הוואי' הזה שלו קיטשי ולא שייך בגרוש.
זה לא קאנטרי-רוק מהסוג שמאפיין את מרבית התקליט.
זה קאנטרי של שנות ה-50 על כל השבלוניות וחוסר התחכום שלו.
ללא ספק הרצועה החלשה ביותר בתקליט וכזו עם אופי שלא מתאים לשום מקום אחר בתקליט ממילא.

LeAnnDylan

Well-known member

זה הזכיר לי את דיסק ה-Lullaby של ג'ול בכמה פעמים הראשונות שהאזנתי לו. זה נכון שהוא איטי מידי אומנם אבל יש בו קסם מסוים ועם בוא היורה עכשיו, הוא נראה לי כמו הפסקול המושלם ליום הזה. אני מניחה שכל שיר באלבום צריך לבוא בתקופה הנכונה והשיר הזה, כרגע, נשמע לי מושלם.

הנה רשמים של רעות ושלי מהשיר ומהאלבום באופן כללי:
דילן: אוי זה נשמע כמו איזה מזמור כריסטמס
קרלס: זה שיר חלש
7
או שש וחצי
דילן: אני לא מסוגלת
6 וחצי זה ממש לרדת ברמה של האלבום
וזה היה אלבום מעולה עד כה
אז רק בגלל זה הוא יקבל 7
קרלס: סבבה

ולסיכום כללי (סיכום עכשיוי שלי אשרשר להודעה הראשית):
דילן: יאללה מילות סיכום שלך כדי שלא תגידי אח"כ שהוצאתי אותך מקונטקט
קרלס: אני אתן לאלבום 7.5 אולי 8
כי זה אלבום שכיף להקשיב לו
אבל אין בו ממש רגעים ממורבל
דילן: אני נותנת לו 9 בכיף. היה שווה את הציפיה! ואני כל כך שמחה שהצלחתי להתאפק ולא שמעתי לפני את כל האלבום
קרלס: אבל הוא באמת אחלה!
אני גאה בך
לא באופן גיי

הם מוצלחים, אין ספק.
דילן: אני כל כך רואה את עצמי חורשת אותך בטירוף והופכת כל שיר ממנו לאחת משבעת השעונים מעוררים שלי ואת יתר השירים אהפוך לצלצולים מזהים או משהו D:
אני גם גאה בי
ובהם
ובך
ובעם ישראל
קרלס: וחג שמח
ושנה טובה?
דילן: כן.
ובנימה אופטימית זו אשחרר אותך לעולם שכולו טוב

לסיכום

אלבום מעולה!! לגמרי אחד הטובים של השנה ואני חושבת שאפילו הכי טוב שלהם עד כה! קצת מסתייגת מההצהרה הזו כי האלבום הקודם שלהם הוא יצירת מופת קאנטרית אבל אני ממש אוהבת את האלבום הזה אז אני נוטה לצאת בהצהרות נועזות!

איפה הלהקה ברשימת הפייבוריטים שלי? כרגע, במקום הראשון מבין כל הצמדים/להקות. עם כל אלבום/סינגל שלהם הם מוכיחים לי כמה שהם עדיפים על פני כל השאר.
בזמן שהאחרים דורכים במקום או נופלים על הפנים, לב"ט רק משתבחים עם הזמן.
ציון לאלבום - 9.5/10

שלב הסיכומים...

אלבום טוב.
יש בו בהחלט כמה רצועות שהולכות ללוות את קהל חובבי הקאנטרי בשנים הקרובות, ואולי אפילו שניים שישרדו את מבחן הזמן לעשורים הבאים. אבל, בהחלט לא יצירת מופת.
לטעמי, יש כמה פיספוסים ברורים מבחינת הליינאפ. שירים שקטים במקומות פחות מתאימים, כמו למשל הבלדה הבינונית שעדיף היה להתחיל איתה ואז לשכוח אותה, מאשר שתהרוס את הרצף הטוב של שירי קאנטרי-רוק חזקים ועוצמתיים ושני השירים השקטים בסוף שעל אחד הייתי מוותר ואת השני מצמיד לבלדה השקטה.

מלבד זאת, וזו אולי התנהגות פרטית שלי, אני אוהב לדעת שהאמנים מסוגלים לא רק לבצע את השיר באולפן, ולבצע אותו ברמה סבירה פחות או יותר בהופעה, אלא שההופעה היא ההיילייט העיקרי בעיניהם ושם הם באמת מתעלים. אני לא רואה את זה בחומרים של LBT, לא בחדשים של התקליט הזה ולא באחרים מהעבר. ההופעות שלהם אולי מצליחות לסחוף את הקהל בערך בשליש השני של ההופעה, כאשר בליינאפ משובצים בד"כ הלהיטים הגדולים. אבל, מלבד זאת, אין בשורה או חידוש. זה לא לוק ברייאנט או ביג נד ריץ' שמתפרעים כמעט מחוץ לשליטה עם האילתורים והסולו והעיבודים מחדש. אפילו לא הנון שלאנטיות של פול ברנדט או גארת' ברוקס האגדי.
בקיצור, אני לא אמהר לקנות כרטיסים להופעה שלהם כשהם יגיעו העירה פעם הבאה...
תקליט 'הלהיטים הגדולים' לעומת זאת, שיכלול גם את השלוש-ארבע רצועות החזקת של טורנדו, יתקבל בברכה. במחשבה שניה עם כל השירים מ- the road to here ו- a place to land שאני אוהב, כנראה דיסק כפול יהיה יותר הולם...

Guncrazy

New member
היי!

קודם כל, ברוך הבא לפורום! דבר שני, חייבת להגיד שממש נהנתי לקרוא את הביקורות שלך! אומנם לא הסכמתי איתך כמעט בשום דבר
אבל בהחלט היה מענין לקרוא דעות קצת שונות מהקונצנזוס הרגיל...

מה שכן, היה חשוב לי להגיב בקשר לביצועים לייב שפיקפקת בהם. זה ידוע ששירים חדשים כמעט ולא זוכים לעיבודים שונים וחייבים להידמות כמה שיותר למקור. בתקופה הראשונית לפחות. לאחר כמה חודשים בדר״כ אמנים נוהגים לסטות מהעיבוד הרגיל ולשנות אותו.
דווקא במקרה של לב״ט מה שני אוהבת בהם זו העובדה שהם נשעמים בלייב מעולה כשם שהם נשמעים בסטודיו. שום אוטו-טון, שום הפקה מוזיקלית בומבסטית. נטו הרמוניה קולית מענגת.
הייתי בהופעה שלהם לפניי כמה שנים בביקור בארה״ב. באותה תקופה עוד לא הייתי ״מעריצה שרופה״ שלהם. הכרתי שניים-שלושה שירים שלהם אבל רציתי לספוג כמה שיותר תרבות קאנטרי-ית אז אמרתי למה לא. ה״למה לא״ הזה התברר בהמשך כאחת ההופעות הטובות ביותר שהייתי בהן! אני זוכרת גם שהסרטתי כמה קטעים מההופעה אבל כשחזרתי הביתה וצפיתי בהם שוב כי רציתי לחוות את אותה התפרצות אנרגיה מטורפת שחוויתי בזמן ההופעה, גיליתי שפתאום, מהנוחות של הכורסא הביתית, זה נשמע קצת פחות מלהיב. עדין טוב ומדויק להפליא, אבל יש דברים שחווים רק בעת הופעה חיה.
הייתי במספיק הופעות בחיי (גם הופעות קאנטרי) בשביל להכריז בביטחון שלא בכל הופעה שהייתי חוויתי את אותה התלהבות וקסם כמו בהופעה של לב״ט. ככה שלא נראה לי שמדובר רק באדרנלין של הופעה. הם באמת טובים! אז נכון, הם לא קורעים את הבמה בפיזוזים מטורפים או דופקים קראוד סרף או משהו, אבל הם דובקים בדבר שהם יודעים לעשות הכי טוב וזה לתת הופעה ווקאלית מצמררת! בהופעה שהייתי הם ביצועו שלושה קאברים לשירי רוק קלאסיים והם היו פשוט נדירים! לא יצא לי לשמוע הרבה קאברים בחיי שגרמו לי לצמרמורות בכל הגוף למשך מספר דקות ארוכות.
בקיצור, מה שאני מנסה להגיד כבר הרבה זמן- אל תשלול אותם על הסף! (מההודעה שלך היה נשמע שאתה גר בארה״ב) אם הם מגיעים להופיע במקום שקרוב אליך, ממליצה לך בחום לנסות להשיג כרטיסים. לא תצטער

Guncrazy

New member
לסיכום,

אני מאוהבת באלבום! אני מאוהבת בלב״ט!
חיכיתי לאלבום הזה יות מידי זמן והציפייה לגמרי הייתה שווה!
עם כל שמיעה נוספת אני מגלה כמה שהאלבום הזה טוב וכמה שהוא בדיוק מה שהיה חסר לעולם הקאנטרי. בדיוק בתקופה הזו כשהתחילו לצוץ הרבה יותר מידי זמרים מעיקים עם וואן היט וונדר סתמי בלי שום אמירה (שגם הוא די עגמומי ויבש).
ליטל ביג טאון הם כמו משב רוח רעננה לעולם המוזיקה ועושה רושם שהם סוף סוף התחילו לקבל את ההכרה שהם ראויים לה. חבל רק שהם היה צריכים לנטות קצת יותר בגסות לעולם הפופ בשביל שזה יקרה אבל אם זה חשף אותם לקהל נרחב יותר שיאזין לשירים ישנים יותר שלהם ויתאהב בהם בזכות מי שהם באמת (להקת הרמוניה נהדרת), הם הרוויחו.
בגדול, זה אלבום מעולה. ליטל ביג טאון עבדו עם השמות החמים ביותר בתעשיה כדי ליצר אותו ועושה רושם שהשתלם להם. יש בו כמה סינגלים פוטנצאלים שעם שיווק נכון יכולים לשים את לב״ט באותה משבצת פופולאריות כמו ליידי אנטבלום.

LeAnnDylan

Well-known member
לסיכום

מדובר באלבום מעולה! אני ממש נהנת ממנו ויכולה להצביע על כמה שירים שיכולים להיות סינגלים מוצלחים.
יש לו פוטנציאל גדול והוא מאוד מסחרי. ליטל ביג טאון חיכו לפריצה המיוחלת שלהם כל כך הרבה זמן ואני חושבת שסוף סוף היא הגיעה.

בדירוג האלבומים שלהם אני לא חושבת שהייתי ממקמת אותי במקום הראשון כיוון שבעיני The Reason Why הוא האלבום הטוב ביותר שלהם. אבל Tornado הוא בהחלט אלבום מוצלח

אני גם נוטה להסכים עם רווית באמריה שלה שלב"ט הוכיחו את עצמם כלהקה שממשיכה להתפתח ולהשתדרג בניגוד לשאר צמדים ולהקות אהובות שלי שהאלבומים האחרונים שלהם אכזבו אותי (ע"ע ליידי אנטבלום, שוגרלנד, ראסקל פלאטס, גלוריאנה)
נכון לעכשיו, ליטל ביג טאון הם הלהקה המועדפת עליי ביותר בז'אנר כשמייד אחריהם נמצאות בנות פיסטול אניז שרק אחרי אלבום שני מוצלח הן יוכלו לתת פייט על המקום הראשון.

למעלה