וחצי

הייתי נותנת לו 5 כוכבים אם לא הייתי חוששת שתפוז ימחקו לי את התגובה מחשש להצפה אחרי 4 הודעות עם כותרת זהה.
החלטתי להוריד לשיר חצי כוכב כי הוא אומנם טוב אבל השלושה הקודמים טובים יותר.
אהבתי את המאש אפ הזה עם גוד לורד ווילינג. זה מגניב.

למרות שזה בכיוון הסאונד שאני אוהב ומעריך, עם דיסטורשן, אבל באלאנס טוב לבנג'ו כמוביל, עדיין זה 4 במדד האיכות כי המילים חסרות כל משמעות. כמו שירים של רד הוט צ'ילי פפרז בתקופת one hot minute.

Guncrazy

New member

שיר טוב, יש לו קצב נחמד אבל זה בטח יהיה מהשירים שאחרי חצי שנה ידחקו הצידה מהפלייליסט שלי.
אני אוהבת את התמונה הזו!!

LeAnnDylan

Well-known member

זה שיר נחמד ולמרות שיש לו קצב טוב הוא מרגיש לי איטי יותר ממה שהוא אמור להיות. דווקא בהמשך אני מצפה לגרסאות לייב מהנות יותר שלו.

והרשמים עם קרלס:
דילן: חמודי אבל ציפיתי לשיר 4 ממש טוב
קרלס: כן
התיאוריה שלך עם שיר 4 לא עובדת כבר מלא זמן
7
זה היה סתם
ואני מעדיפה שהבת שרה
דילן: זו לא תיאוריה שלי
זו תיאוריה של דני סידס בראש 1 מגיל 12
8
קרלס: עבר זמנו
7
כבר אמרתי

נמשיך
דילן: זה לא היה רע ובטח אני אוהב את זה עוד בהמשך. מזכיר לי קצת את Good Lord Willing המצוין שלהם
וכן, נמשיך

וחצי

בלדה שבלונית, חסרת השראה ודי סתמית.
מילים פושרות, תזמור שנע באופן לא לגמרי חלק בין צעקות התלהבות לבין השתלטות עויינת של הגיטרת קצב.
יש להם סחורה טובה בהרבה במגוון שירים אחרים.

Guncrazy

New member

אוהבת בלדות אבל זו בנאלית מידי. היו להם טובות יותר.

LeAnnDylan

Well-known member

אני חושבת שזה אחד השירים שדעתי עליו נשארה זהה למה שחשבתי אחרי הפעם הראשונה שהאזנתי לו.
הוא שיר נחמד והבתים טובים אבל הפזמון שכולם שרים יחד הוא החלק החזק של השיר.
אני אוהבת את הליריקס ואני חושבת שזה נותן משמעות חדשה לשיר כשג'ימי וקארן הנשואים שרים את זה בתור דואט.

והרשמים עם רעות:
קארן

קרלס: את צריכה להיות מאוהבת פחות
דילן: אני מאוהבת בקארן בלי קשר לשיר
אגב, נשבעת שלא הסתכלתי בקרדיטים של השיר סובר לפני ששמעתי אותו!!
הילרי
כשהיא לא עם קרי היא גאונה

קרלס: חצופה
דילן: סתם האמת שכל השירים שלה ושל קרי ממש גדלו עליי.
קרלס: אני שמחה
דילן: השיר הזה ממש נחמד.
ההתחלה חמודה כזו אבל מהרגע שהם כולם שרים ביחד

קרלס: 8
דילן: 8.5
קרלס: ראית איך השתפרתי
דילן: הילרי כתבה רק שיר אחד

כל הכבוד לך.
גאה בך.
באט נוט אין א גיי וויי.

האחים וורן זה כבר מבטיח..
בכלל אני רואה שהם לקחו את כל הכותבים הכי משובחים בתעשייה כיום. מה הסיכוי שהאלבום שלהם לא יהיה מוצלח?

מסוג השירים שממלאים אלבום, ולפעמים גם הופעה, אבל בהחלט אינם הלהיט הגדול. מה שמצחיק הוא, שדווקא לשיר הזה יש קצת יותר אמירה מאשר לרבים המשירים האחרים באלבום.

Guncrazy

New member

שיר נחמד שגדל עליי. לא נפלתי מהכיסא בהתחלה אבל הוא בהחלט גורם לי להתקפי געגוע וזמזום רם שלא נותן מנוח מידי פעם.

LeAnnDylan

Well-known member

זה אחד השירים שדעתי עליו השתנתה לרעה. אני לא שונאת אותו אבל הוא נראה לי פתאום נורא סתמי. סתם שיר פילר נחמד כזה שלא באמת ממריא לאנשהו. כששומעים את כל האלבום ברצף זה נחמד שהוא שם אבל כשאני מעבירה לשירים שאני אוהבת אני לעולם לא אעביר אליו.

רשמים עם קרלס:
דילן: מזה?!
הכל טוב!

רגילה לאלבומים כאלה רק מליאן
בטח מהשיר הבא עד הסוף הכל הולך להיות קראפ ><
קרלס: זה פחות חוכמה שזה פופי
יותר קל להתחבר לזה משמיעה ראשונה
דילן: הסתכלתי רגע בטבלת אייטונס של כל העולם
קרלס: ?
דילן: חוץ מגרמניה שחייה במאה הקודמת, טיילור סוויפט במקום הראשון בכל המדינות שיש להן אייטונס!
קרלס: כן
היא תופעה
זה מדהים
זה שיר נחמד
אבל סתמי
דילן: לא יודעת מה איתך אבל שמענו יחד הרבה אלבומים פופיים ולא זכור לי שאהבנו את כל השירים בהם
קרלס: 7
לא ממש
דילן: 8 ואפילו חצי

לא התחברתי אליו יש רמההתחלה אבל הוא גדל עליי. אני מחבבת אותו יותר עם כל שמיעה.

הבחירה להגדיר את זה כשיר הנושא לתקליט היא מצוינת.
זה שיר עוצמתי ומוצלח, עם קצב טוב, סאונד מחוספס מצוין.
שיר גדול, אבל לא בקנה מידה של להיט שטוחנים ברדיו שלוש פעמים בשעה ונמאס, אלא פעם-פעמיים ביום והוא עושה את העבודה.
חוצמזה, בזכות המילים שלו הוא כבר אומץ על ידי כמה קבוצות פוטבול והרכבי העידוד שלהן ועושה ללהקה הרבה כסף על תמלוגים וכד'.

מצד שני, ניסיון למצוא ביצוע הופעה חיה עם קצת יותר השראה נוחל אכזבה. המסקנה המתבקשת היא שאין מה למהר להופעות שלהם.
זה פשוט ביצוע חי על הבמה של מה ששומעים בדיסק אחד לאחד.
יש הרבה אמנים שיוצרים עיבודים מיוחדים לשירים בהופעות, משנים אותם במקצב, בתזמור או בדרכים אחרות. לא נשמע ש LBT חזקים בזה. הנה דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=N69WD3ppzr4

LeAnnDylan

Well-known member
הקול שלה כל כך חודר ועוצמתי

שהוא לא מצריך עיבוד בומבסטי. בעיניי זה ביצוע מצוין וחבל שרעשי הרקע מפריעים להנאה.

Guncrazy

New member

אני חושבת שצריך לתת לקארן יותר שירים שהיא בליד וואקלז. השירים הכי טובים בכל אלבום של לב״ט הם השירים בהם קארן בליד.

למעלה