כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

ורדונה2

New member
לא הוא לא!

טוב נו... נתנחם בזה שהוא לפחות שחקן טוב...
אחרי הביזיון של טיילור לאוטנר בתור גיי'קוב (דמדומים), נראה לי שאני מתחילה לייחס הרבה מאוד חשיבות ליכולות משחק של השחקן...
אבל מראה גם חשוב

אוף... זה כמו בחירתה של סופיה

N o R i K o

New member
חח היא לא זכתה באמי, היא הייתה מועמדת לאוסקר

אכן מלכה

וסה"כ מסכימה עם הרוב

מסכימה עם הכל! חוץ מפיטה.

אין, לא יודעת מה קרה ואיך, אבל ג'וש הוא ממש פיטהמושלם בעיני.
אולי זה כי בסרט לא שמים לב שהוא נמוך

ובעיקר עם ג'ניפר המלכה המדהימה

והמושלמת

אין ספק שהיא לא רואה את הקאסט של הסאגה ממטר מבחינת יכולות משחק

ורדונה2

New member
מה?
בטח שרואים!

אני היחידה שזה ממש בלט לה בעין כשאפי אמרה "קבלו את המיועדים שלכם" ואז לקחו את המצלמה אחורה וראו את שניהם עומדים אחד ליד השנייה?
ממש בלט לי הבדל הגובה...

אפשר להתרגל לג'וש, אבל הוא אף פעם לא יהיה מספיק יפה... יש סצנות שהוא מכוער טילים

מי שמדברת על ביקורת מושלמת

מסכימה עם כל מה שרשמת, באמת שאין מה להוסיף/לחלוק...
והלייק הכי ענקי שקיים על כל מה שאמרת על ג'ניפר... היא פשוט.. אין אין מה לומר כבר!!

וכמו שאת יודעת- אני קריסביאנית בנשמה וזה לא ישתנה!! אבל מבחינת יכולות משחק? חייבת להודות, עם כל הצער שבדבר- שג'ניפר עוקפת את קריסטן בסיבוב...
בייחוד אם אני משווה בין הסרטים הראשונים בכל פרנצ'ייז כלומר קריסטן ב T מול ג'ניפר ב HG...(למרות שקריסטן blow me away ב - BD ואני מחכה כבר לשלגיה סוף סוף נראה אותה באד אססס!!)

אני אוהבת את קריסטן אהבה גדולה

אבל תמיד טענתי שיכולות המשחק שלה טעונות שיפור
במיוחד ב3 הסרטים הראשונים, יא אללה...

ורדונה2

New member
תפוזונה

זה היה אמור להיות-
כותרת:

תוכן: קריסטן באמת התעלתה על עצמה בסרט האחרון, אבל אני חייבת לומר שהיא הייתה מאוד טובה אבל **יחסית לעצמה**.
גם בדה-בסט שלה, אם היו משווים אותה לשחקנית כמו ג'ניפר לורנס ברגע הכי ממוצע שלה, ג'ניפר הייתה עוקפת אותה בסיבוב.

שלגייה באמת נראה מבטיח ומהקליפ המאוד מאוד מספויילר שראינו- נראה שהיא משחקת ממש טוב

נחכה ונראה, איי גאס...

אכן. מבחינת כשרון משחק... ג'ניפר לא רואה את

קריסטן ממטר

וגם אני מתרגשת לקראת שלגיה!!

shirusheet

New member
שאלה כללית

אחרי צפייה בסרט, אתם חושבים שכדאי היה לחלק אותו לשני סרטים?
אני מין הסתם אשמח לשמוע גם למה אתם חושבים את מה שאתם חושבים, ואם הייתם רוצים לפצל את הסרט- אז באיזה נקודה בדיוק.
כי חשבתי הרבה על הקטע הזה ועוד לא ממש הצלחתי למצוא תשובה.

ורדונה2

New member
לא יודעת אם לפצל לשניים...

אבל כן להאריך אותו בלפחות עוד חצי שעה. הזירה טסה לה ממש מהר והרגשתי שקטעים חשובים לא קיבלו את הבמה שמגיעה להם. הכל עבר ממש בטיל.

למעלה