כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

Billy Shirs

New member
בגוף ראשון זה יהיה מוזר.

יותר מדי כמו יומן מסע כזה. דווקא אהבתי שהראו לנו כל מיני דברים שקטניס לא ראתה, זה הוסיף מאוד לסרט.

Ayelet 363

New member

אפשר לעשות קטעים שהם לא בוגף ראשון שקטניס לא חווה ולהשאיר את הקטעים של קטניס בגוף ראשון.

Ayelet 363

New member

לדעתי זה לא חייב להיות מבולבל. נראה לי שגם ראיתי פעם סרט שהיה עושי כך וזה היה בסדר. אני רק לא זוכרת איזה.

Billy Shirs

New member
יופי, תפוז.

באופן כללי אני לא אוהבת קריינות בסרטים, אלא אם כן זה בדברים כמו התפוז המכני או יומן נעורים.

Ayelet 363

New member
לא ראיתי את הסרטים האלה

אבל אני תמיד אוהבת ספרים\סדרות\סרטים בגוף ראשון.

Black Stain

New member
דווקא היו מעט מידי הסברים לטעמי..

חברה שהלכה איתי וידעה מה העלילה הכללית אבל לא הרבה מעבר הייתה מבולבלת לגבי המון דברים..הם הסבירו באופן מאוד כללי ומעורפל בהכי מעט מילים שיכלו להכניס..

Ayelet 363

New member

אני מסכימה שהיה מבולבל, אבל לדעתי ההסברים שהיו הרגישו ממש מאולצים.

Black Stain

New member
לא כולם.. חלקם

הכי הפריע לי בעין זה שסיזר נכנס להזייה שלה והדגיש שוב שהן גורמות להזיות.. זה היה די מיותר כי הם הסבירו את זה 2 דקות לפני, אין צורך לזלזל בצופים עד כדי כך

Snufkin09

New member
אני לא חושבת שאי פעם צחקתי מסרט יותר

כשהולכים לסרט שמבוסס על ספר, או שהוא הולך להיות גרוע לגמרי (למשל דמדומים) ואז אפשר לצחוק על הסרט כל הזמן, או שהוא יהיה מעולה (לא מעולה הארי פוטר, מעולה פורסט גאמפ), ומה שעצבן אותי פה, זה שהם פשוט לא החליטו.
הסרט נראה כל הזמן כאילו הוא פשוט מכוון לתת הקדמה לסרט הבא, ז'אנר שדיי מתחיל להשתלט על העולם בזמן האחרון, והעובדה שהוא יצא אחרי שהסדרה נגמרה פשוט עוזרת לו להכניס אלמנטים שלא קשורים לסרט כדי לפתות את הצופים לקנות את הספרים ולקנות כרטיס לסרטי המשך, שאת זה ממש לא אהבתי.
ג'ניפר שחקנית מעולה, נורא נהניתי ממנה למרות שקטניס היתה דיי סתומה. הדמויות מפתח הבאמת מעולות שלצערי לא נתנו להם במה הם היימיטץ' (איפה החילזון?!) אפי (אליזבת בנקס שלנצח תזכר בתור קים מסקראבס) וסינה שהיה הדמות הכי קרובה לספר לדעתי.
אני חייבת להגיד שדווקא אהבתי את זה שהסרט הוא לא POV אלא נראה מהנקודת מבט של הצופה הממוצע בקפיטול, אבל חסרו לי כל מיני הבהרות שגם הרגישו לי כמו מכונה לשאיבת כסף מילדות בנות 12 שיגיעו לסרט הבא, למשל העובדה שלפי הסרט אם לא הייתי קוראת את הספר, הייתי חושבת שקטניס באמת מאוהבת בפיטה (למרות שג'וש נראה כמו ג'בטה). ומעבר לזה, נורא עצבן אותי הקיטש המתוכנן של להראות אותם מתנשקים במערה ואז להעביר לפריים של גייל, פשוט כל הסרט נראה לי כמו הכנה לסרט השני ואני שונאת את הוליווד שעושים את זה בזמן האחרון.
אבל למה להיות רק שליליים?
רוב הסרט לא הפסקתי להתפקע מצחוק, אם זה מסצינת הצרעות שהיתה פשוט קורעת, או מאפי כפרעליה, או מהזאבים שגם היו קורעים, או מהרומנטיות באוויר כשג'בטה מסתכל לקטניס בעיניים, ומורח לה משחה על הפצע, ואת הדם על כל הפרצוף.
קיצר, הסרט פשוט לא החליט איפה הוא, אני מציעה לגרי רוס בסרט הבא פשוט לקבוע מראש שהוא הולך להיות גרוע, ואני אוכל לצחוק ולזרוק פופקורן בלי רגשות אשם שמחללים את הספר

למעלה