כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

shirusheet

New member
השאלה היא

אם הסרט לא יהיה כבד מדי ככה. את יודעת, גם ככה הוא איזה שעתיים וחצי. עוד חצי שעה זה שלוש שעות, זה המווון, ואני גם לא בטוחה אם זה באמת מספיק בשביל לכסות את כל הקטעים החשובים שהורידו בסרט.
 

ורדונה2

New member
הוא לא שעתיים וחצי. הוא בדיוק שעתיים ו-5 דק'.

שעתיים ו-35 היה יכול להיות הרבה יותר טוב. זה אומנם ארוך יותר, אבל תאמיני לי שאנשים היו נהנים באותה המידה ואולי אפילו יותר.
הסרט הזה קיבל כ"כ הרבה באזז תקשורתי והייתה כ"כ הרבה ציפייה לקראתו- תאמיני לי ש-30 דק' לכאן או לשם לא היו משנות את התמונה מבחינת הצלחת הסרט בקולנוע.

הסרט המצליח ביותר בכל הזמנים, טיטניק (כן, אני לא מחשיבה את אווטאר. אווטאר הצליח יותר רק בגלל מחירי הכרטיסים בקולנוע שעלו+התלת מימד. מבחינה עלילתית ומבחינת איכות הסרט- הוא לא באמת הסרט הכי מצליח. אנשים הלכו לראות את האפקטים, לא ת'סרט), הוא איזה 3 שעות ועדיין הוא עד היום אחד הסרטים הנחשבים והאיכותיים ביותר שנראו בקולנוע ("אם לא ה-!").
 

shirusheet

New member
האמת היא שהוא שעתיים ו-22 דקות

אבל זה לא קריטי. יכול להיות שהפתרון באמת היה להאריך את הסרט- לי אישית גם לא אכפת לראות סרט ארוך... בכמה לדעתך היה צריך? עשר דקות? חצי שעה?..
 

ורדונה2

New member
זהו, שלפי גוגל וכל אלה

באמת כתוב שהוא שעה ו-22 דק', אבל הורדתי את הסרט דרך האינטרנט במלואו והיו שם שעתיים ו-7 דק' בדיוק (לא כולל כתוביות סיום. רואים רק את הכתובית הראשונה- שם הבימאי- ואז נגמר).
 
אממ..


מצד אחד, הסרט היה נראה לי ממש קצר (לא האמנתי שעברו שעתיים וחצי, זה כנראה אומר שהוא טוב) והיה אפשר להוסיף עוד כמה קטעים לסרט. אבל אני חושבת שלא היה מספיק קטעים להוסיף, ואם היו עושים את זה שני סרטים, זה היה יוצא קצת נמרח מדי.
 

N o R i K o

New member
לא, ממש לא


כל היופי בHG זה שהוא ספר שמתחיל בדיוק איפה שהוא צריך להתחיל ונגמר בדיוק איפה שהוא צריך להיגמר.
אני לא חושבת שהזמן הייתה הבעיה. אני חושבת שהנסיון להכניס נקודות מבט שהן מעבר פגם באיכות של הסרט ובקרבה שלו למקור, כשבמקום היה הרבה יותר הגיוני להכניס קצת יותר מהזכרונות של קטניס ומהחשובים לה.
 

פאנגירל

New member
במיוחד לנוי


פוסט ממש ממש ממש חמוד בטאמבלר שמשלב בתוך GIFS גם קטעים מהסרט וגם ציטוטים מהסרט שתומכים בגיילניס.
אני ממש לא טים גייל... אבל זה פשוט חמודדדדד


http://katniss-gale.tumblr.com/post/19956576563 או כאן
[זה לא משהו מיוחד, אבל זה פשוט חמוד וישר שהסתכלתי על זה חשבתי עלייך... אז... XDD]
 

N o R i K o

New member
חחח תפוזבל קטע אותי באמצע


מרוב ההתרגשותתתתתתתת ;_____;
אני בעבודה אז אני לא יכולה להשמיע קול. אבל אם הייתי בבית כבר הייתי מצייצת XDDD
יאאאאא מאיה אני אוהבת אותך ♥
 

N o R i K o

New member
כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!


נכון, נראה שמיצינו, אבל אני בטוחה שיש לפחות גולש אחד בפורום שעדיין לא צפה בסרט ויהיה לו מה להוסיף

בינתיים, כדי שגם האלו מאיתנו שכבר חפרו יחושו יעילים, אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש D:
 

Ayelet 363

New member
איכזב אותי

הרסו הרבה קטעים שאהבתי.
בהרבה מקומות הרגשתי גם שזה שמנסים להסביר לנו כל מיני דברים בולט מדייץ נכון, ההסברים האלה חשובים, אבל הייתי רוצה שהם יהיו פחות בולטים בתור הסברים לצופים...
אהבתי את הקונספט של הסרט, אבל הייתי מעדיפה שהוא יהיה בגוף ראשון.
 

Billy Shirs

New member
איזה הסברים?


חוץ מעל הצרעות לא הסבירו כמעט כלום. אפילו לא על המוקינג'יי (!!!) הפאקינג סמל של הסרט, ושבלי הסבר מישהו שלא קרא את הספר בחיים לא יבין.
 

Ayelet 363

New member


נגיד על זה שהיימיטץ' הוא המדריך שלהם. פיטה סיפר את זה לקטניס. הייתי מאמינה שהיא כבר תדע על זה.
ואני לא ממש זוכרת את זה כרגע, אבל מההתחלה עד הסוף הרגשתי שדוחפים לנו הסברים. אבל אני כן מסכימה שמישהו שלא קרא את הספר לא יבין. רק חבל לי שדחפו את זה, לדעתי, באופן בולט מדיי.
 

Billy Shirs

New member
קשה לדחוף את זה באופן מעודן


למשל, הקטע עם הצרעות וההסבר של סיזר באמת היה ממש ממש מאולץ. "למי שלא יודע, עכשיו נסביר: צרעות ציד הן..."

אבל באמת שאני לא מצליחה לחשוב על דרך אחרת להסביר את הדברים, אז לא נראה לי שהייתה להם ברירה כל כך.
 

Ayelet 363

New member


זו עוד סיבה למה הייתי רוצה גוף ראשון. בכללי אני ממש אוהבת דברים בגוף ראשון, אבל חוץ מזה, אפילו שאני חושבת שגם שם הסברים היו עלולים להישמע ממש מאולצים, היה יותר קל לדחוף את זה באופן מעודן, לדעתי.
 
למעלה