כבר עבר שבוע?אבל לא סיימנו לחפור!

Black Stain

New member
MJ|+

דווקא אני ההפך הגמור

הייתי נורא מבולבלת לגבי איך הם הולכים לצלם את הספר הראשון כי אולי 80% ממנו קורה בראש שלה והרגשתי שהמשחקים עצמם הם חלק נורא קטן ממנו משום מה ובספר השני והשלישי לדוגמא אז היא הרבה יותר באינטרקציה עם אנשים מאשר עם עצמה..

חח ואני לא מרחמת עליה בכלל! אני חושבת שזה יהיה הרבה יותר מאתגר בשבילה ולראות אותה מתפרקת לחתיכות הולך להיות אלוהי.. איזו שחקנית בחסד עליון..

ellendili

New member
אוקי!

קודם כל אני מתנצלת מראש אם ייכתבו כאן דברים שכבר נאמרו. קצת קשה לחדש אחרי 360(!!!) הודעות...

אז בגדול- ממש ממש ממש אהבתי!
נכון שבאתי עם ציפיות נמוכות. ונכון שהיו קטעים מיותרים/לא תואמים את רוח הספר/פשוט גרועים! אבל הם מתגמדים לעומת ההרגשה הכללית.
הייתי במתח והתרגשתי ואפילו בכיתי כמו ילדה קטנה! (טוב, יש מצב שזה ההורמונים...
)

אז הנה כמה
ו-
:

לכל ההתחלה. הראיונות עם סנקה סיפקו רקע טוב, גם למי שלא קרא. ובכלל עשו אותו טוב! זקן מגניב!
ובעיקר אהבתי את זה שהצליחו להעביר במדוייק את התחושות שהיו לי בתחילת הספר. העוני, הרעב, הדכאון המתוח הזה של יום האסיף. כשכל הילדים הולכים כמו צאן לטבח. מאוד מדוייק. קטניס ופרים היו מקסימות. קטניס בכלל הפתיעה לטובה לאורך כל הסרט. הקטע עם ההתנדבות והפרידות היה באמת עצוב ומרגש ולגמרי תאם את הספר. אפילו לא הפריע לי השינוי שעשו עם הסיכה והעובדה שפיטה קצת מכוער
.
הסצנה הראשונה בין גייל לקטניס ביער. היו צריכים להשאיר אותה כמו בספר. "הי קטניפ" והיא נמרחת בחיוך. לא ברור מה הם הרוויחו מהשינוי. אבל נו, מילא.

היימיטץ'. כמובן שחסרו לי משפטי המחץ הגאוניים אבל בסה"כ הוא היה ממש מוצלח. וגם אפי! סתומה בדיוק במידה הנכונה

פחות אהבתי את ההכנות... לדעתי זה היה אמור להיות יותר אישי ו... לא יודעת... נעים? חבל שלא הראו את הבונד בין קטניס לפרפ טים. הם היו חמודים בספר.

לקטניס והירי בתפוח. בדיוק כמו שדמיינתי. וגם אהבתי את השיחות בין סנקה לסנואו.

סינה. אני ממש חלוקה לגביו. הוא היה טוב... אבל לא מספיק טוב. ודמיינתי את הבגדים הרבה יותר מרשימים. אני לא אזכיר בכלל את האש המלאכותית! סירייסלי... יש לכם תקציב של כמה מאות מיליון דולר, זה כולה אש! מה קשה לעשות את זה כמו שצריך?!. מרגיז. בקיצור סינה והביצועים שלו היו גבוליים. ולמה לכל הרוחות הוא שחור???

למשחקים עצמם. למרות שזו הייתה גרסה קצת מקוצרת ולמרות שהמוטציות היו ממש גרועות ולמרות ולמרות ולמרות... התחושה הכללית הייתה מתח מתמיד ואמפתיה כלפי הדמויות. וזה לדעתי מה שקובע.
לרו. כל סצנה בהשתתפותה הייתה פשוט מצויינת. והמוות שלה היה אחד הקטעים היותר יפים של הסרט (ושל הספר). באמת שבכיתי ממש! (אבל שוב... אולי זה ההורמונים וזה..
)

על זה שהורידו בערך שני שליש מההתכרבלויות וההתחבקויות במערה! וואו, איזו הקלה... זה היה ממש בלתי נסבל בספר!
וגם הורידו את הקטע הדפוק של ההתחבקות בראיון בסוף שהתחשק לי להקיא ממנו.

על הסצנה האחרונה של סנקה והגרגרים! מעולה ממש.

טוב יש עוד המון דברים אבל המחשבות עדיין מבולבלות קצת...

אני חושבת שנהנתי בעיקר כי אני לא טים פיטה ולא טים גייל. אז לחלוטין לא הפריע לי שלגייל היה שתי שניות וחצי על המסך או שלא היו מספיק נשיקות לפיטה. להפך, לדעתי זה שהורידו את הקו הרומנטי כמעט לחלוטין עשה לסרט רק טוב.
בנוסף, כיוון שאני גם לא מעריצה גדולה של קטניס, דווקא היה לי כיף לצפות באירועים לא מתוך הראש שלה. או לא רק משם. ודווקא הצלחתי לחבב את הדמות שלה בסרט. פיטה היה די אנמי. אבל נו, גם בספר הוא ככה.
בקיצור, בעיני זה היה עיבוד מאוד מוצלח. לא מושלם כמובן. אבל בהחלט מוצלח.

זהו, הולכת לקרוא מה *אתם* כתבתם. מעניין עד כמה אני במיעוט

איזה כיף שאהבת

אני משסכימה עם רוב מה שכתבת פה

ולגמרי היו צריכים להשאיר את הפגישה הראשונית בין קטניפ לגייל כמושהיא בספר..

ellendili

New member
בינתיים נזכרתי בעוד דברים...

וואו נראה לי השרשור הזה יהיה אנד-לס!

ועוד לא קראתי את החפירה שלך, אבל, יאיי! שמחה שאנחנו מסכימות. הבנתי שהרוב די התאכזבו...

pennylane11

New member

לא יודעת, זה שהורידו את הסצנות מערה, עם כל כמה שזה היה נחמד זה גם היה קצת חסר לדעתי, זה כמו לעשות פאסט פורוורד לעלילה...
סה"כ אנחנו דיי חלוקות בדעות אבל אני יכולה להבין למה את חושבת ככה אז בקטנה, כל אחד ודעתו. אני למשל בכלל לא אהבתי את הסצנה של סנקה והגרגרים וזה נראה לי כאילו זה סוגר קצה מסויים שדווקא בספר הוא יותר פתוח. גם אחר כך אני לא יודעת איך יסתדרו עם העיוותי עלילה שעשו פה כדי להמשיך על העלילה בסרט המשך. אבל בעיה שלהם

Digi Lista

New member
טוב,עכשיו הגיע גם תורי...

אז אחרי שקראתי את כל השרשורפלצת הזה על הסרט ומאוד נהניתי מהדיונים, האמירות ובעיקר ההודעות הארוכות (שאני מהתומכות הגדולות שבהן באופן כללי מאז ומעולם) וכמובן ההשוואות המתבקשות לספרים (שכמו רבים גם אני קראתי את כולם ויש לי רגשות מעורבים לגביי השלישי)
ואחרי שהוספתי גם קריאה של ביקורות הלכתי לראות אתמול את הסרט, דיי במקריות, כלומר תיכננתי לראות את הסרט גם ככה אבל לא חשבתי על אתמול ואצלי לפעמים בין התכנון לביצוע מבחינת הליכה לסרטים כבר עוברים לחלק השלישי (אם יש המשכים בכלל) ולי נשאר לצפות בקודמים בטלוויזיה או במחשב, בכל מקרה זה לא שאני מצטערת שהלכתי...
ועדיין למרות כל החוויות שפורטו בשרשור אני דיי בטוחה שהחוויה שלי שונה מהרבה בחינות, תסכימו איתי שאף אחד לא הלך לסרט ומצא את עצמו מדבב שעתיים וחצי- כולל מה נאמר, הקשרים, הפשטה של נושאים מורכבים והכול במקביל לזה שבעצמי לא ידעתי מה הולך להיות בסרט, אני טוענת שמגיעות לי הכנסות על העבודה שלי אתמול, גילמתי את התפקידים בצורה משכנעת, הפגנתי יכולות משחק של שחקנית אופי יותר מאשר כל הסצנות של ליאם המסוורת' בסרט (כי בעצם בכל הסרט אין לו כמעט כלום...), שילבתי תיאום בין חשיבה מהירה לדיבור והקשבה, בחיי שאני צריכה להרוויח מזה משהו,לא?

לאור ההקדמה הזו נשאלת השאלה- למה בעצם מצאתי את עצמי עובדת קשה במהלך הסרט?... אז לא, לא דיברתי אל עצמי..., הסיפור הוא שלאחת משתי חניכות הפר"ח שלי הייתה יום הולדת לפני שבועיים והיא הייתה חולה אז החגיגות נדחו לאתמול, לקחתי לקניון באיזור שהוא אחד הגדולים בצפון ובכלל ('הקריון') אבל זו ילדה שיש לה הרבה בעיות ברמת ההחלטה מה לעשות, היא מאוד מפונקת ברמה שהיא ממש נעטפת בצמר גפן וזה מכשיל אותה לפעמים ובנוסף יש לה המון לקויות למידה ובעיות לימודיות וחברתיות שונות, היא בכיתה ו' רגילה מינואר האחרון, אבל לא הייתם חושבים עליה כי אין ספק שהיא לא בדיוק באותה הרמה מהרבה בחינות (זה מתבטא מיד בניהול שיחה פשוטה איתה,זה לא סותר שהיא ממש חמודה ורגישה, אני מציינת עובדות), באופן טבעי היא רואה רק דברים בעברית ('האח הגדול', 'דה וויס') או סרטים מצוירים (שאני אוהבת גם על אף שאני כבר חצי רגל בבית אבות, אבל אני מאמינה שצריך לראות עוד במקביל) ובכלל מבחינתה ומבחינת המשפחה שלה הילדה צריכה לחוות רק מה שטוב, נקי וכו' וזו גישהטובה אבל כשהילדה כל כך מפונקת זה גם בעייתי(היא לא נלחמת וככה מערכת החינוך מפילה אותה, לצערי היא לא היחידה שבגלל חוסר לחימה נופלת)... ובכלל התיאוריה הפרטית שלי טוענת שכל אחד יכול להבין ולהנות מדברים אם מפרשים לו אותם כמו שצריך, למדתי איזה קורס בנושא השפעת טלוויזיה על ילדים וזה נאמר במפורש, אם כי זה רק חיזק מה אני אומרת שנים מהניסיון...
אז הגנו לקניון אחרי שהחניכה בזבזה מלא זמן בהתלבטויות אם בכלל בא לה לצאת מהבית, כשהגענו ואחרי שגררתי אותה לחנות ספרים בשביל שתבחר ספרים שאולי יעניינו אותה (אני רוצה לחזק אצלה את יכולת הקריאה, הבנת הנקרא, הניסוח... ובגלל שהיא לא קוראת הרבה חשוב לי לעזור לה למצוא ספרים שידברו אליה, גם אינטרנט אין לה בבית אז אין לה חשיפה להרבה אפשרויות קריאה) הצעתי שנלך לסרט, לא ידעתי מה יש והשעה הייתה קרובה לשבע בערב ככה שהאפשרויות שלנו ביום של בית ספר הצטמצמו... הקופאית אמרה שיש שני סרטים שעומדים להתחיל "משחקי הרעב" ו"קרוב להחריד ורועש להפליא" (גם את הספר הזה קראתי, אבל איכשהו הוא לא בעדיפות ראשונה לסרט מבחינתי), הבנתי שהחניכה שלי לא בדיוק תבחר בעצמה ואז תתלבט שעתיים אז תפסתי פיקוד ובחרתי בשביל שתינו בתקווה שלא אגרום לה לטראומות...הקופאית הופתעה כששאלתי אם יש בכלל מקום ב'משחקי הרעב', בכל זאת אלה עדיין הימים הראשונים עם כל ההתלהבות (*שיעול*), אבל האולם היה כמעט ריק לחלוטין ודווקא יצא לי כבר להיות שם בסרטים עם אולמות מפוצצים...
נכנסנו לסרט וכל הרבע שעה הראשונה החניכה שלי נואמת לי כמה היא לא צריכה לראות סרטי מלחמה, זה עושה לה סיוטים, היא רוצה סרטים מצויירים או קומדיות עם דיבוב לעברית, המשפחה שלה קודם רואה בעצמה את הסרטים ורק אם הם מחליטים שזה בשבילה היא רואה אותם כי הם שומרים עליה וכו', הנימוקים האלה היו נחמדים אבל לא מספיק משכנעים, הסברתי לה שצריך לנסות דברים ושאם יהיה לה ממש קשה והיא תרצה לצאת אז נצא וכפרות על הכסף ששילמתי, במקביל ביקשתי ממנה שתהיה קצת בשקט והבטחתי להסביר לה הכול ושתרגיש חופשי לשאול אותי.
עדיין בחלק הראשון והחניכה שלי מתלוננת למה בעצם הילדים האלה נשלחים להילחם ומי בכלל רוצה להילחם, מלחמה זה רע ועוד דברים דומים, הצלחתי לקשר את זה לחיים שלה וגם לחומר שעזרתי לה ללמוד שבוע שעבר בהיסטוריה/תורה או משהו כזה (היא בבית ספר דתי אז יש להם כמה מקצועות שאני לא בדיוק מכירה), החניכה הזו מאוד קשורה לאחותה הגדולה אז היה קל להסביר את קטניס שמתנדבת במקום פרים... כנראה שהצלחתי כי בשלב מסויים ראיתי שהיא שקועה בסרט והיא אפילו אמרה בכעס שאם מישהו היה מנסה להילחם בה ולמרות שהיא מאוד לא אוהבת מלחמות היא הייתה מחזירה לו וזה התאים לי להסביר כמה לפעמים אין ברירה ומוכרחים להילחם כדי לשרוד, אומנם זה הצריך ממני דיבור בלתי פוסק, השוואה לעולמה המוכר דרך תרבות הריאליטי (שאני לא בדיוק רואה ככה שהרבה מאוד היה ידע כללי ואילתור) ועידון קטעים מסויימים (למשל כל הקטע של הריגת ילדים הפחיד אותה, אבל לשמחתי בסרט נתנו לי קצת אופציות להגיד שבעצם הם בעיקר יצא מהמחשק ובזכות זה שלא הראו הריגות משמעותיות הכל היה קל יותר להבנה ולפרשנות), זה ששמו דברים באמצעות המרכז בקרה היה גם לטובתי מבחינת הסברים וכמובן היחס בין קטניס לרו וכמובן כמה פיטה וקטניס אוהבים (דעתי לא משנה פה, עבור החניכה שלא מכירה ופחדה אלה היו ניצוצות חיוביים), יש לי הרגשה ששתינו יצאנו מורווחות מהסרט(הצלחתי להתרכז ולהנות גם בשביל עצמי, למרות שלא פספסתי כמה דברים ששונו מהספר ומבכלל והמחשבה שלי על סרטי ההמשך היא דיי פסימית, בגלל שאם אני צודק זה הולך להיות פחות כיפי לצפייה) והעובדה שלא ממש היה קהל בשעה שהיינו בטח תרם ליכולת המשחק שלי (אף אחד לא השתיק אותי...)... כשחזרנו הביתה החניכה שאלה אותי שאלות על החיים וגם סיפרה למשפחה שראינו סרט על אהבה גם כשיש מלחמה, בקיצור נראה לי שאיכשהו הצלחתי ואפילו תרמתי לשרשור פלצת הזה הודעה ארוכה נוספת

Digi Lista

New member
וחסרה קצת דעה אישית...

ג'וש כפיטה מצא חן בעיניי, הוא אומנם קטנצ'יק ויש לו פרצוף כלבלבי כזה שקצת מעורר דחף להכות אותו (או לצבוט אותו בלחי כמו איזו דודה
) אבל הוא לגמרי חמוד ומתאים לדמות בעיניי.
אהבתי גם את סינה, קטניס וכמובן היימיטץ'

אני חושבת שיש להם קצת בלאגן בסרט בהתייחסות העלילתית,כאילו אוחדו הרבה יותר מידיי פרטים ביחד וזה בא על חשבון פרטים ואירועים יותר משמעותיים ועמוקים שמוזכרים בספר, זה אומנם טבעי אבל זה גם קצת בעייתי, היו עומקים שחסרו לי בצפייה (לא שאת כולם יש בספרים, אבל ניחא)... בגלל שלא הוסבר הרבה על הקשר בין גייל לקטניס בסרט עצמו נראה לי שהיה מיותר למכור את זה מבחינה תקשורתית כמשולש אהבה וכל הטים גייל/פיטה, בספרים זה אולי נכון (ובקריאה לא היה לי ברור למה היא עם פיטה בסוף ולא עם גייל), אבל בסרט עצמו זה לא כזה בא לידי ביטוי לדעתי, אין בעצם שום סצנה משמעותית לגייל- מראים אותו מידיי פעם ככה שהוא לא נעלם, אבל בעצם זה לא מה שמשפיע על קטניס ברמה הממשית (זו בעיקר הפרשנות שלנו למה שקורה כשמראים אותו) בגלל שכמו שהרבה כאן אמרו הסרט הוא לא מנקודת המבט שלה וחבל..., זה דיי מה שהיה ב'דמדומים' בהתחלה עד שג'ייקוב נעשה משמעותי יותר (ואני שוב מדברת כאחת שקראה את הספרים ולא ממש אהבה את הסרטים), כאילו מכוונים למשהו שהוא לא בהכרח נכון אבל ידוע שסיפורי אהבה מושכים קהל מאז ומעולם, תשאלו את שייקספיר
, והנה הרי זה בדיוק מה שקטניס עושה עם פיטה וזה מה שגם בסרט מכוונים אותה לעשות, למשל הפתק שהיא מקבלת עם האמירה "זאת נראית לך נשיקה רצינית?" ואחרי הראיון הראשון כשהיא מתקיפה את פיטה ומסבירים לה שהוא בעצם עשה לה טובה שאמר שהוא אוהב אותה (פה לדעתי היו צריכים להרחיב יותר את ההסברים של היימיטץ' וכו' וככה לתת לצופים מענה מעמיק יותר על כל תרבות הבידור, זה שבתקשורת משתמשים בשלושה צבעים- צהוב<רכילות>,אדום<אלימות> וכחול <יחסים, סקס> מתבטא פה במדוייק ולכן אפשר היה לפרט יותר, כביכול עבור קטניס...), ובכל זאת איך בדיוק ליאם המסוורת' משתווה מבחינת יחס לזמן המסך שמקבלים קטניס ופיטה? זה מהלך שיווקי ברור להראות לנו כאילו שלישייה ובהמשכים כנראה משולש האהבה (נניח) יקבל יותר נוכחות (בגדול ליאם בטח נחשב חתיך בקרב אנשים, לא לדעתי, ועצם זה שהוא נמצא וגם חבר של מיילי סיירוס בטח ימשכו אליו עוד תשומת לב, כמו שקרה עכשיו עם קידום הסרט הנוכחי כשבפועל הוא בכלל לא מופיע כמעט וגם מה שמופיע בו לא כזה מותיר רושם משמעותי בעיניי)...
מאוד אהבתי את הרעיון שמכניסים דרך המחשבים את הצמחים והיצורים לזירה עצמה, יותר מוחשי מזה להבהיר איך משחקים בבני אדם לשם הנאה ואיך יום אחד אם לא ניזהר אנחנו עלולים להגיע לשם נוכח האינפלציה של הריאליטי בעולם, כבר אין.
חבל שהמערה וגרגירי היער קיבלו פחות זמן מסך, עוד נקודה מפוספסת מבחינת עומק אפשרי....
בטח יהיה עוד בהמשך, אבל לא משהו שלא נאמר כבר במיליון ההודעות בשרשור הזה

Digi Lista

New member
העיקר שסימנת את ה
בשמי
...

זה שרשור ענק עם 99% הודעות
, דיי ברור שמי שלא אוהב
ים ימנע מלקרוא את השרשור דיי מההתחלה, לכן לא סימנתי

עכשיו אחרי שהצהרת שקראת הכול ובגלל שהופתעתי מהמעשה שלך עד עמקי נשמתי, אני באמת יכולה להיות רגועה

Digi Lista

New member
קטנונית...

קראתי למעלה מ300 הודעות בשרשור הזה, חלק גדול מהן ברצף ואת עוד מתייחסת לדקויות הקטנות? (נתעלם מזה שאת צודקת)

העיקר שהאוסקר הולך אליי מבחינת יכולת המשחק שהפגנתי בסרט ובהפסקה, כל הדמויות בקולות שונים וכו'...אלה הפרטים הבאמת חשובים, פקחית דממה קטנונית שכמותך

מה?! כבר נגמר?! מישהו יקרא את זה בכלל?

אז כן, היום סוף סוף הלכתי לראות את הסרט.
ו...וואו! מאיפה להתחיל?
קודם כל, באופן כללי אני חייב לומר שממש נהניתי מהסרט, ולדעתי זה סרט מאוד טוב, וממש נשאבתי לתוכו.
כשהוא הסתיים ממש התבאסתי ורציתי רק שהוא ימשיך עוד ועוד...
זה אשכרה יותר משעתיים ולא הצצתי בשעון אפילו פעם אחת!!
אוקיי אז נתחיל בהתחלה:
אני חייב לציין שההתחלה היתה ממש מקרטעת ופחדתי שהנה הסרט הולך להיות פלופ (והזהירו אותי שזה לא סרט טוב, ובאתי כבר עם ציפיות נמוכות יחסית), ולא אהבתי את איך שמחוז 12 נראה- הזכיר לי (להבדיל אלפי הבדלות) את השואה. אני מניח שככה זה אמור להיות אבל לא אהבתי.
ואז מהרגע שגייל נכנס לתמונה ושהם נפגשים ביער, התחלתי כבר להתלהב ולהתאהב בסרט.
סצינה חזקה שממש אהבתי: כשפיטה וקטניס נכנסים עם המרכבה, והם מחזיקים ידיים ומניפים אותן באוויר- הצטמררתי!
היו עוד כמה סצינות אבל עכשיו פתאום פרח לי מהראש חחח אני חייב לראות את הסרט שוב!!! לא אכפת לי...
קייסאר פליקרמן- ענק!! פשוט דמות ענקית!!
האמת שהיימיטץ' (ומוודי) ציפיתי ליותר, אבל בסה"כ בסדר.
והפתעת הסרט מבחינתי- פיטה!!!
שתבינו, בספרים אני ממש לא חיבבתי אותו, וגם בתחילת הסרט הזדעזעתי מאיך שהוא נראה וכו'
אבל ככל שהסרט התקדם מצאתי את עצמי מתאהב בו בענק(!!!) שאפו שאפו שאפו
אני ממש בשוק שזה קרה, והאמת שעכשיו פחות יהיה אכפת לי ש...(נו אתם יודעים למה אני מתכוון).
פרים- היתה מעצבנת בסרט מבחינתי, ובספרים דווקא אהבתי אותה.
מאדג' חסרה לדעתי.
המוות של רו- דווקא פחות נוראי ממה שחשבתי.
בספרים זאת הסצינה שהיתה לי הכי קשה, וממש לקחתי קשה שהרגו אותה, וחשבתי שבסרט אני בכלל אתמוטט, אבל היא היתה פחות חזקה. כנראה בגלל ששינו אותה לא מעט.
אומנם זכינו שלא היו ילדות קטנות שצעקו במהלך הסרט, אבל ישבו לידי שתי בנות שכנראה אחת מהן לא קראה את הספרים והשנייה כל הסרט מסבירה לה הכול, וגם היא התעסקה עם הפלאפון שלה, והאור שלו ממש הציק לי, ופעמיים היא קמה לצאת- קיצר זה היה די מרגיז, אבל יחסית בקטנה.
והסצינה שהכלב הטורף קופץ על פיטה- נראה לי לכולם באולם נפל הלב לתחתונים- שיא המבהיל!
יש לי עוד פול דברים אבל בינתיים זה מה שעולה לי בראש, ובטח בהמשך (ואחרי צפייה שנייה) אני אזכר בעוד.

מקווה שלפחות מישהו אחד יקרא את הכול (אולי נויוש)

Wait For It

New member
תמיד יש כאן מי שיקרא

בנוגע להשוואה שלך, לא סתם עלתה הסיטואציה הזאת, גם גארי רוס מדבר על זה http://e.walla.co.il/?w=/270/2519525
פיטה בהחלט השתפר מרגע שהפסיק להסתרק, גם יכולות המשחק

וואי וכל כך קפצתי כשהטציה זינקה על פיתה!

N o R i K o

New member
חחח בהחלט אני
MJ

גם אני חשבתי שבסרט לא יהיה אכפת לי אם קטניס תהיה עם פיטה בסוף... אבל זה לא כי אהבתי את פיטה, זה פשט כי גייל לא היה מעניין XD

E l S i

New member
מישהו מסכים איתי סוף סוף

כולם כתבו שהם התאכזבו מהסצנה במרכבות עם האש, ואני אהבתי אותה
רק חבל שלא הצלחתי לראות את התחפושות של המחוזות האחרים- הראו שוב ושוב את הדגים ממחוז 4

והמוות של רו אולי כאב פחות בסרט כי שמו את כל הסצנה שם על פאסט פורוורד,
כשהיא וקטניס הקימו את המדורה הסתכלתי על אחותי בקטע של "זה הרבה יותר מאוחר,מה הם שינו את הסדר?"
אז הם לא שינו את הסדר, רק קיצרו את סצנות הזירה

גם לדעתי פרים בסרט הייתה לא משהו- אמנם נוגעת ללב כמו שצריך, והשחקנית יודעת לצרוח באופן מרשים- אבל הייתה לה איכות מעצבנת כזאת, שקטניס דואגת לה רק בגלל קשר הדם
גם סינה בסרט היה יפה פחות מבדימיון שלי

פולני! ברור שנקרא את זה :-
D

ורק העובדה שאמרת הרגע שהכלב קופץ על פיטה מראה כמה גרועה הסצנה הזאת!
הן אמורות להיות טציות מפחידות ודוחות והן כלב !!!!!
ומתי הולכםי להקרנה שניה ביחד?!?

ואה - פיטה

SwEeT GiRl 6

New member

אבל זה ברור שליאם לא יהיה הרבה בסרט כי בספר הראשון הוא הופיע רק בהתחלה

למעלה