עד כמה אתם יעילים?

Light18m

New member
זו רשימה של 100 מאכלים פורסמים או פחות

שאני צריך לטעום.

בין הדברים שכבר סימנתי עליהם V:

קובה ביף
סמורס
אבסיינט
באבא גאנוש
פונדו גבינה
נקניק דם
צרצרים
כריך פילדלפיה
חילזון
סטייק טרטר
אגז בנדיקט
אפונת וואסבי
דוריאן
.
.
.

אתה מעורר בי השראה!!

אני לגמרי איתך ומעוניינת לטעום מאכלים רבים מפורסמים ששמעתי עליהם, רק שלא חשבתי לגבש רשימה ממשית. אולי אעשה זאת יום אחד. כרגע אני מרוששת מכדי להרשות לעצמי להגיע למסעדות בהן מגישים דברים מיוחדים שכאלה

אני בימים אלו בוחנת את הגבולות הקולינריים שלי מהצד השני - מנסה להבין איך קורה הפלא שבו הופכים חומרי גלם משעממים לשבעת פלאי עולם...

(ובתור מישהי שעד לפני כמה חודשים הייתה שורפת חביתות, זה מסע מרגש של ממש!
)

Light18m

New member
תתחילי בזולים

ואלה שאפשר להכין לבד.

ויש גם רשימות יותר מעניינות שכסף לא הכרחי בהן

Light18m

New member
דווקא זאת הייתה מנה יחסית יקרה

צריך להרעיב אותם שבוע כדי לנקות רעלים.

מה פתאום!! יש בנות שחיות ככה באופן קבוע!!

סתם, נו. מותר לי לצחוק על זה כי באמת הייתה לי פעם הפרעת אכילה קלה
זה כמו שלפרסים מותר לספר בדיחות על פרסים, לא?..

ואם משום מה התעורר בכם הספק, אז אני אבהיר אני מאוד מאוד נגד התעללות בבעלי חיים מכל סוג שהיא ומזועזעת מכך שבכלל העליתם בדעתכם אחרת(!!!). אני חובבת בעלי חיים מושבעת מאז ולתמיד

Light18m

New member

צריך לעשות תזכורות שפועלות במימדי המיקום, ולא רק במימד הזמן, כלומר תזכורת שמופעלת ברגע שאתה מגיע למקום מסויים, לא משנה באיזו שעה.
ובאותה הזדמנות צריך להאריך פי כמה את חיי הסוללה של הטלפון

EdisonGirl

New member
יש כזה דבר כמו שאמרתי לפורסת הכנפיים :)

באייפון יש אפליקציה מובנית שעושה בדיוק את זה, אבל היא לא פועלת בצורה מדויקת מספיק ולכן עם כל ההתלהבות שלי מהעניין, נאלצתי לוותר על השימוש בה. אולי באייפון 5 היא שופרה, ואולי יש אפליקציה חיצונית שאפשר להתקין, ופועלת ע"י מיקום.
אני בכלל הצעתי, שתהיה תזכורת שמזהה את המרחק שלך מאנשים (לפי הקרבה לטלפון שלהם, למשל), ומזכירה לך משהו בקשר אליהם (שרצית לשאול, להביא, לברר..) שבטוח היית שוכח...

EdisonGirl

New member
תומך.

מוציאים גרסה חדשה עם שיפורים לכל הפשלות שלהם מהגרסה הקודמת, כדי לאלץ אותך להתקדם ביחד איתם בגלל שינוי שיכלו לעשות גם על הגרסה הנוכחית, ועל זו שלפניה.
קטע שיווקי נטו.

EdisonGirl

New member
אם את, למשל, מתעקשת שלא לעדכן גרסה לתוכנה שלך

האייפון, לאט לאט תתחיל להצטבר לך מסה מעצבנת של אפליקציות שאת כבר לא יכולה לעדכן, כי הגרסה שלהן מתאימה רק לעדכון התוכנה החדש. בערך כמו שמשחקים שעלו על ווינדוס 95 לא יעלו על XP. די מרגיז, אבל זה מה יש נכון להיום...

למעלה